Eet.nu

5. vr: 11:30-21:00
  6. za: 11:30-21:00
  7. zo: 11:30-21:00
Parkeren

Ruim gelegen aan begin van Bedrijvenpark De Zandhorst I, met voldoende eigen parkeergelegenheid. Ligt nabij uitvalswegen richting Alkmaar, Amsterdam enz.

OV

Gelegen op nog geen 100 meter van NS-station Heerhugowaard!

Omschrijving

Welkom bij Restaurant Aangenaam

Zin in een gezellig en betaalbaar etentje?
Laat u dan eens verrassen door de gastvrijheid
en goede keuken van Aangenaam.
Onze gevarieerde kaart biedt voor elk wat wils!
U vindt ons tegenover het station in Heerhugowaard.

Restaurant Aangenaam is onderdeel van Horecabedrijven Tromp & Ursem.

Restaurant Aangenaam - http://restaurantaangenaam.com
Catering Smaakvol - http://www.cateringsmaakvol.com
Cafetaria de Snackerij - http://www.desnackerij.nl

1. margret

Lekker verwend op moederdag!!
    En dit is met recht verwend worden . Wat een gezellige brunch en wat een heerlijke gerechten. we hebben met z'n zessen een topochtend gehad.Salades,vis,broodjes met heerlijke vleeswaren,kaas ,paling, kibbeling,haring,soep kortom teveel keus om op te noemen. De twee jongste kinderen hebben de rest van de dag geen honger meer gehad.
    Maar vooral voor deze moeder een heerlijk toetjesbuffet,
    vers fruit,slagroom,bonbons,taartjes,ijstaartjes,kortom heerlijk!!

Eindcijfer 9,9
    Sfeer 9
  2. Jan

Vanavond hebben we heerlijk gegeten bij restaurant aangenaam. De bediening was top en het eten heerlijk. Het huiselijke sfeertje voelde zeer aangenaam!!!

Eindcijfer 10
  3. ed en nel ----wogmeer

Goed eten , leuke bediening beleefd en sociaal we komen zeker een keer terug, een aanrader

Eindcijfer 8,5
  4. Marja

Wij zijn met een groep van 12 personen uit eten geweest in dit restaurant. Vooraf was er alle medewerking om aan onze wensen tegemoet te komen, qua tafelindeling. We hebben heerlijk gegeten, bediening was erg vriendelijke. Kortom, voor ons zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Eindcijfer 9,4
  5. jolanda

Nog nooit zo slecht ergens gegeten, met een groot gezelschap werd van meer dan de helft het eten teruggestuurd, zeer vriendelijke bediening die de nieuwe slager de schuld gaf maar wat koop je daarvoor als je een feestje geeft. We kregen een kopje koffie voor het ongemak maar ons hele gezelschap zullen ze hier nooit meer zien.

Eindcijfer 1,6
    Eten & drinken 1
    Sfeer 1
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 1
  6. Marloes Beerepoot

Nu voor de 2e keer heerlijk gebruncht. Het eten smaakt heerlijk, de sfeer is ongedwongen. De kwaliteit is goed en ik heb heerlijk twee en half uur getafeld. ik vind het gezellig met kinderen, maar ook gewoon met vrienden. Zeker een aanrader!

7. yvonne

Nooit geweten dat je zo lekker kan brunchen met 30 volwassenen en 19 kinderen. Ik was daar uitgenodigt op een feestje van een familielid en dacht bij mezelf 'dat gaat het niet worden' Het tegendeel was waar, een zeer warme aankleding en op de eerste plaats geweldig eten met voor ieder wat wils. En dan niet te vergeten dat de kinderen alles mochten en als kleine prinsen en prinsessen werden verzorgd, en we kregen alle medewerking met een aantal 'scetches'. Jongens bedankt!

Eindcijfer 9,6
  8. jet

Daar kwamen wij met 10 personen waarvan 4 kinderen, altijd spannend, want ze doen het altijd net even anders als dat jij wil! Ontvangst, heel relaxed, gezellig, leuke mensen.
    Lekker even een drankje, stokbroodje vooraf, er werd heel goed naar ons geluisterd, heerlijk eten, alle aandacht, nog meer dan dat zelfs, kortom wij hebben heel lekker gezeten. Dikke pluim voor ieder die daar rond liep.

9. Evelien loos

We zijn hier voor een korte vakantie en via eet.nu zijn we bij aangenaam terecht gekomen. Leuk restaurant en erg gastvrij! We hebben heerlijk gegeten een echte aanrader!

Eindcijfer 9
  10. Fam. Spruit

Wij eten regelmatig bij " Äangenaam"
    De reden is dat wij vaak snel en lekker tegen redelijk betaalbare prijs eventjes iets kunnen eten.

De kwaliteit van Aangenaam is dan ook;
    sfeervol, snel , lekker en betaalbaar.

Wel hebben we de laatste keer ( 1 februari ) gemerkt dat er een andere kok was. De biefstuk was te veel aan plakjes gesneden i.p.v. normaal gesneden, zoals ik gewend was.

Eindcijfer 7,2
    Prijs / kwaliteit 7
  11. agetha groenveld(familie mak)

We hadden het via een kennis van mijn dochter gehoord dat we er zeker een keertje moesten gaan kijken.
    Het was er fantastisch. We waren met 35 pers. en allemaal hebben we heerlijk gegeten. Een uitgebreid buffet met warme en koude gerechten. (vlees en vis schotels) zagen er heel verzorgt uit, en een heerlijk toetjesbar erna, en alles smaakte voortreffelijk.
    De bediening was allerhartelijkst.
    Ze hadden het prachtig opgesteld de tafels zodat we makkelijk allemaal onze eigen ruimte hadden en van de verdere gasten geen erg in hadden die er ook lekker zaten te eten.
    We namen allemaal visite kaartjes mee, we komen zeker een keer terug.
    En heel betaalbaar.
    Groetjes van de familie Mak/Groenveld en nogmaals bedankt voor alles.

Eindcijfer 9,6
  12. leon

Goede ervaring bij aangenaam; wij waren er al een paar jaar niet geweest maar we hoorden via via dat het was vernieuwd. Eten was lekker, sfeer gezellig, dus gewoon goed zeker prijs kwaliteit verhouding. Wij gaan zeker nog een keer eten bij aangenaam

Eindcijfer 7,5
    Service 7
  13. ruiter

We hebben het maand menu genomen. Het voorgerecht was
    oké, maar het hoofdgerecht was een regelrechte ramp.
    Echt niet te eten, alle drie de borden gingen terug naar de keuken, ook het nagerecht was smerig.

Dit is niet de eerste keer dat wij een slechte ervaring hebben.
    Voorlopig gaan wij niet meer terug.

Eindcijfer 4,6
    Eten & drinken 4
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 4
  14. jantine van brummelen

Lekker en ontspannen zitten eten, leuke menukaart en leuk geprijsd, vriendelijk personeel.
    Het enige minpuntje is inderdaad de stoelen, zou iets comfortabeler kunnen.

Eindcijfer 8,1
    Sfeer 7
  15. fam. Brouwer

We zijn er nu een aantal malen geweest en tot op heden niet teleurgesteld. Telkens weer een ander gerecht geprobeerd van de menukaart. Deze is niet al te uitgebereid, maar je kunt beter 15 gerechten "onder de knie" hebben dan 30 maar zo,zo. Bediening is erg hartelijk en open, beetje West-Friesland: geen poeha. Het eten is buitengewoon smakelijk en niet overdadig. Gekookte groente zou een aanvulling kunnen zijn evenals een variateit op de patat, bijv geb. aardappel.
    Voor wat betreft het comfort is de houten stoel na enige tijd toch wat hard aan de billen. Een kussentje zou al helpen. Ook de tafels zijn aan de krappe kant en dat is gezien de vrije ruimte in de zaak toch eigenlijk niet nodig. Maar omdat het eten zo lekker is en de sfeer aangenaam vallen deze dingen eigenlijk in het niet.
    We komen zeker terug!

Eindcijfer 8,9
  16. P.Fennema

Eten: Voldoende keus, zowel in vis als andere vleessoorten. Met 7 personen gegeten: mijn ouders, mijn vrouw en ik, drie van onze jong volwassen kinderen - allemaal iets anders gegeten. Porties van voldoende omvang en gewoon lekker. Elk gerecht netjes gepresenteerd. Zag er goed uit. Wil je geen dure opsmuk, maar wel goed eten, dan is dit een aanrader.

De apart geserveerde groenten bestond veelal uit gevarieerde rauwkost, waarbij helaas niet gevraagd werd of dressing gewenst was - hier houd mijn vrouw nl. niet van. Daar staat tegenover, dat er niet kwistig met de dressing omgesprongen wordt.
    Toevoeging van gekookte groente(s) kan een verbeterpuntje zijn.

Service: gezellig, joviaal en zonder omhaal. Er wordt hard gewerkt; wachttijden zijn dus niet lang. Men vind het plezierig aangesproken te worden; er wordt leuk met kinderen en met aandacht met ouderen om gegaan.

Sfeer: Gezellig, eenvoudig en functioneel. 1 zaal(tje) zonder afscheidingen, maar door goede materialen geen kakafonie van geluid. Overwegend houten stoelen, maar die goed zitten (2,5 uur gezeten en geen probleem). Door de ronde ramen en de bar inrichting een eigen uitstraling zonder de 'bruin café' sfeer. En muziek heel netjes: ver op de achtergrond.

Prijs/kwaliteit: Prima. No-nonsense lekker eten voor een betaalbare prijs. Je kunt een meergangen menu samenstellen, maar ook een beperkte maaltijd kiezen.

17. Tineke

11 december 2011
    Wat hebben wij lekker en gezellig gegeten bij Aangenaam.
    Een aangename aanrader!
    Zonder gereserveerd te hebben kwamen wij met 8 vrouwen om 19.15 bij restaurant Aangenaam aan.
    Ze stelden alles in werking om het ons naar de zin te maken zodat we alsnog snel konden eten. De bediening was geweldig en het maandmenu voor € 21.75 was voortreffelijk. Wij zullen beslist nog een keer terug komen.

18. Fred

Bij het uitdelen van de Michelin sterren zijn de dames en heren toch echt Aangenaam vergeten. Het eten is echt goed, niet gewoon goed, nee echt geweldig goed. De bediening is ontspannen relaxed en zeer vriendelijk, goede sfeer en entourage. Een super aanrader als je eens lekker wil eten.
    Ga zo door Aangenaam, jullie maken je naam "meer" dan waar.

Eindcijfer 8,4
  19. J. Kortenhoef

Dit restaurant is laagdrempelig en betaalbaar, desondanks ben je er wel echt te gast! Gezellig interieur, aardige bediening en prima menukaart. Leuk dat de familie Tromp al 30 jaar op deze plek zit! Met restaurant Aangenaam is De Snackerij weer helemaal compleet. Een aanrader!

Eindcijfer 7,9
    Sfeer 7
  20. Freek Tadic

Na twee keer 's avonds prima gegeten te hebben vandaag met de kinderen genoten van een heerlijke brunch. Lekker eten, ruim voldoende keus voor zowel volwassenen als de kinderen. Gezellige bediening die ook aandacht hadden voor de kinderen!
    Zowel voor diner als voor de brunch: echt een aanrader!

Eindcijfer 9,4
    Sfeer 9
  21. bart

Mijn vader gaf zijn feest bij Aangenaam, met ongeveer 30 man. We hebben allemaal heerlijk gegeten en de bediening was top. Mijn vader heeft zeer genoten. We komen zeker terug. Gr Bart

22. Ellis

We maakten plannen voor een groot feest en hadden "Aangenaam" als locatie in gedachten. Op basis van
    onze teleurstellende ervaring van vandaag zijn de plannen gewijzigd. We gingen gezellig met een groepje bij "Aangenaam" uit eten op zondagmiddag, wat uiteindelijk eindigde in een hele andere zaak omdat ze blijkbaar totáál niet zitten te wachten op klanten.
    Het is ongeveer half twee. De zaak is geopend. We worden niet begroet. De muziek staat aan. Er staat iemand in de keuken die niets terug zegt. Ook niet als we een paar keer duidelijk laten weten dat we er zijn. We nemen plaats en wachten maar er komt niemand naar ons toe. We wachten af...maar er gebeurt niets. We voelen ons totaal niet welkom en besluiten te gaan. Bij vertrek zeggen we de persoon in de keuken toch maar weer heel duidelijk gedag...Het is totáál anders dan de geweldige eerste ervaring die we er hadden. Dit gaf een hele slechte indruk, en wij gaan er nóóit meer heen.

23. Nikki

Wij hebben hier laatst even snel met 6 volwassenen en 2 kids gegeten. Eten was prima! Betaalbaar! En gezellig!

24. Mark

Leuke tent, lekker eten en zeer betaalbaar!
    Is inderdaad zeer aangenaam vertoeven in Heerhugowaard! Ik kom zeker terug!

Eindcijfer 8,9