Gewoon geweldig.
Hier voor de 1e keer gegeten.
Een super hoogstandje. Zeker voor herhaling vatbaar.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Eet hier vaak! En iedere keer weer een 10!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Amazing dinner at Southern Cross. Opted for the Tasting menu and was very happy with my choice, tried things that i wouldnt have been able to choose better myself. The Tempura fried and ginger glazed sesame tiger prawns on a watermelon and feta salad my favorite dish, one of many! Very happy, will recommed to all my friends.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Al meerdere malen gegeten en altijd superb! Eten, bediening, atmosfeer/ ambiance.., alles klopt gewoon!
Jullie verdienen absoluut een Michelenster!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Meneer Michelin, blijf maar lekker slapen. Wij proeven wel voor U. Ik durf te stellen dat dit een van Nederlands beste restaurants is. Wie is er kwalitatief zo constant? Waar vind je zo'n voortreffelijke bediening, goede sfeer, aparte gerechten, wie weet er z,n team altijd scherp te houden?
En dan ook nog voor een doorsnee prijs. Toeval dat het er altijd vol zit? Denk van niet!
Heerlijk gegeten.
De toetjes waren om bij weg te dromen!
Bediening was vriendelijk en oplettend.
Snap alleen niet waarom de kaart in het Engels is.
Misschien het concept iets te ver doorgevoerd?
We gaan er zeker nog eens eten!
| Eindcijfer | 7,7 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Tja, iedereen vol lof. Ik niet.
Bediening was prima, eten, ach, wat een boer niet kent... Zonder dollen, Australische keuken, Fusion, ik weet het niet.
Ik ben best verwend in Haarlem. Misschien is dat het. Reserveren is 'a bit too much' for this place, vind ik....
| Eindcijfer | 6,6 |
| Eten & drinken | 7 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Aanbeveling overbodig. Southern Cross zit altijd vol, en niet voor niets.
Australische fusion-keuken, vriendelijke bediening, goede sfeer, goede stoelen, uitstekende (Australische) wijnkaart, het klopt gewoon allemaal. En de prijs is misschien nog wel de mooiste verrassing: die klopt ook.
Altijd top eten, top bediening en top sfeer!
Dit restaurant behoeft geen aanbeveling, het is niet voor niets altijd volgeboekt!