Het duurde even wat langer om Heemstede te bereiken via de besneeuwde wegen, maar het bezoek op vrijdag 3 februari aan Sanz was die moeite wel waard. De prijskwaliteit verhouding is meer dan uitstekend, de gerechten gevarieerd en smaakvol, de porties meer dan voldoende en de bediening vriendelijk. Wij komen snel weer. Groeten, Nathalie Goudsmit
| Eindcijfer | 9,3 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Wederom fantastische avond gehad. Reserveren moet gewoon, ook nu weer totaal volle bak (tussen kerst en oud/nieuw!!). De ontvangst als altijd allerhartelijkst en correct en het 6-gangen menu is een echte aanrader. Niet alleen erg mooi opgemaakt op fraai servies, maar ook heerlijk van smaak en afwisselende gerechten. Van te voren vragen ze of je iets niet lust etc. Wat een service. En dat voor 29,50 euro. De bediening verdient een compliment: aan tafel wordt uitgelegd wat er op je bord ligt, niets schreeuwerigs en luid, zoals hieronder gezegd. Voorkomend en niet opdringerig, een erg leuk jong team waar ik als jongere ook van hou. Ook na afloop in de jas geholpen, of alles naar wens was en de deur werd opengehouden. Van deze bediening en service kan menig duurder restaurant nog wat van leren. Dit restaurant is een echte aanrader en blijft ook voor 2012 weer ons favo. We komen snel weer terug. Ga zo door!
Sander en Sanne
| Eindcijfer | 8,9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Een 5 of 6 gangen menu dat echt verrast in de beste zin, alweer voor de 3e keer. Verrassend, veelzijdig en gevarieerd. Per gang zijn het kleine gerechtjes, maar tezamen een goede maaltijd. Oog- en tongstrelend. Desserts niet altijd onze smaak, maar och...
Vriendelijk en vlot personeel. Prettige ambiance, soms wel wat gehorig (akoestiek?). Ook aardig: de tafelfoto die wordt genomen en per mail wordt toegezonden.
| Eindcijfer | 8,4 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Geweldig gegeten, goede bediening. Zes gangen verrassingsmenu voor € 29,50 echt heeeeeeeel goedkoop.
Het menu bevat alles, vis, vlees, soep, kaas, zoet echt heel goed.
Reserveren bleek niet overbodig, zelfs op een maandag zit het hier meestal vol.
Bij de rekening krijg je een enquete formulier waar je je mening op kwijt kan...... En....... Je krijgt de enige echte Sanz strand bal om de zomer mee door te komen. Prettig terras aan leuke winkelstraat, echt een aanrader.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Afgelopen week met 4 personen bij Sanz gegeten. Het is wat nauw binnen, maar niet echt storend. Het lezersdiner kostte slechts 23,5 euro, een ongelooflijk lage prijs voor een zes gangen menu.
Wat me nog niet eerder elders is overkomen was dat alle geserveerde gerechten bijzonder smaakvol waren.
Complimenten, ook richting bediening.
Zonder meer een aanrader!
| Eindcijfer | 9,3 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Prima gegeten bij Sanz, leuke gerechtjes voor een leuke prijs.
Wij hadden het verrassingsmenu voor 29,50. Alles was lekker en ook nog zeer vriendelijk personeel.
Ga zo door.
Wij hadden een prima plek vooraan, anders is het wel wat veel geluid, maar wel Heemsteeds geluid.
Wij komen vaker bij jullie eten.
| Eindcijfer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Onlangs het 6 gangen menu gegeten.
Het menu bestond uit kleine hapjes. Deze waren zo afgestemd, dat je zeker niet met een leeg gevoel naar huis gaat.
De huiswijn, een Shiraz, is een aanrader, ook de trio dessertwijn is een aanrader.
Ik moet toegeven, als u gewend bent om veel aardappels te eten, dan is dit niet uw type restaurant.
De bediening was correct.
| Eindcijfer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Ik heb deze week voor het eerst in Sanz gegeten. Ik vond het ronduit slecht. Ik vond het eten ver onder de maat en daardoor een slechte prijs/kwaliteit verhouding want ze zijn best aan de prijs. Het restaurant is erg gehorig en dat is storend. Als je iemand van de bediening wilt spreken dan krijg je zo'n standaard antwoord: ik kom zo bij u. Vervolgens zie je die persoon niet meer terugkomen of veel later. Jammer, want het was mijn verjaardag en had wat te vieren. Wat mij betreft niet echt een restaurant om aan te raden!
| Eindcijfer | 3 |
| Eten & drinken | 4 |
| Sfeer | 3 |
| Service | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 2 |
Hulde aan het team van Sanz! Even de lawaaiigheid tegen gaan...Vandaag m'n grootouders mee uit genomen, als je voorin zit kun je zelfs met gehoor apparaat prima een gesprek volgen.
6 gangen menu was heerlijk! Perfecte portionering. Vooraf trio van zalm, dan zachte kabeljauw met romige beurre blanc via Veloute van gevogelte met gerookte knolselderij. Hoofd was medaillon die op 1 hap na van prima kwaliteit was. Als dessert maar liefst 2 desserts die top waren. Vooral de 'bounty': choco mousse met Malibu. Hoe kom je erop!
Kracht is dat deze culinaire hoogstandjes voor slechts €29,50 met liefde op tafel worden gezet. Ruud snapt heel goed hoe de brigade in keuken en restaurant werkt, want hij doet mee in beide teams. Dat zie je toch in weinig restaurants.
Dit verveelt nooit. Ga zo door.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Op 29 oktober 2009 bij Sanz gegeten. Na hun behalen van hun recensie in de Gault Millau!
Nou, wat ze schrijven maken ze waar. De verbluffende prijs-kwaliteits verhouding is perfect en de gerechten zijn schilderijtjes en smaken voortreffelijk, bediening is nauwkeurig en oplettend. Wij hebben genoten! Top.p.s. Is erg rumoerig.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
het 6 gangen verrassings menu genomen op 3-1-2009 top!!! wat een mooie gerechten en lekker voor maar . 29,50 wij komen terug
| Eindcijfer | 9,2 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Wij hebben gekozen voor het 6 gangen verrassingsmenu. De eerste vier gangen waren ook inderdaad een verrassing en heerlijk. De laatste twee, die door moesten gaan voor het toetje, waren een anti climax. Een glaasje met waterig cranberrieijs en een piezeltje stoofpeertjesijs met weinig smaak. Jammer, omdat de rest heerlijk was.
Erg veel lawaai, als het restaurant vol is.
| Eindcijfer | 6,2 |
| Eten & drinken | 7 |
| Sfeer | 4 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Op maandag 11 auustus hier voor het eerst gegeten. Goede presentatie en mooie smaken, bediening vriendelijk. Wij komen terug.
| Eindcijfer | 8,4 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |