Altijd weer is het eten perfect, echte Italiaanse keuken met erg smaakvolle gerechten en wijnen. Kortom een aanrader...
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Als je echt lekker wilt eten en genieten dan moet je naar Stelvio.
Wij komen er al jaren en nu gaan onze kinderen er ook regelmatig heen.
We hebben er ook onze 25 jarige bruiloft gevierd.
Iedereen was vol lof over het eten. Het was ook weer fantastisch voor elkaar.
Elke week een nieuwe kaart met allemaal heerlijke gerechten.
Een aanrader dus!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
We houden allebei van Italiaans en het restaurant was in de buurt. Het hoofdgerecht was prima en kwam redelijk vlot, maar toen onze borden waren weggehaald kwam er geen dessertkaart. Uiteindelijk hebben we er maar om gevraagd. Toen onze bestelling na twintig minuten (en meerdere blikken richting personeel) nog niet opgenomen was, hebben we meteen om de rekening gevraagd en zijn vertrokken.
| Eindcijfer | 6,6 |
| Eten & drinken | 7 |
| Service | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Het is altijd gezellig!
Wij komen er vaak.
En we eten altijd goed en lekker.
Geen slecht woord over te zeggen!
Ik zeg doen!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Wij gaan daar vaak eten, het is erg lekker en zeker niet te duur.
Meestal hebben ze ook iets speciaals, een apart menu, daar moet je dan even om vragen.
Wij zijn zeer tevreden over Stelvio, en geloof ons want we komen in heel veel verschillende restaurantjes.
Groeten, Ed en Renee.
| Eindcijfer | 8,9 |
| Sfeer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Heerlijke pizza's. Goede dunne knapperige bodem tot het midden.
Tomatensoep is heel goed.
Alles van de specialiteiten is heerlijk.
Bij nieuwe bediening kan het soms even duren, maar dan gewoon even vragen.
De prijs is zeker ook niet gek.
Leuke inrichting.
We hebben hier met 14 man gegeten, in 1 woord voortreffelijk, compimenten aan de kok.
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Gegeten 14 oktober j.l.
N.a.v. de recensies hebben we hier gegeten. Wat een teleurstelling, de pizza margharita was sponzig en slap, de tagliatelle met bospaddestoelen lauw, maar qua smaak wel lekker. Maar het leek wel een voorgerecht zo weinig!
We hebben geen nagerecht genomen, want de dessertkaart is verre van aantrekkelijk!
Wat ons nog het meest irriteerde was de bediening. We moesten om alles vragen, de menukaart, dessertkaart en het duurde lang voor dat die gebracht werden.
Als het dan nog druk in de zaak is alla, maar nee, alleen wij en nog een echtpaar waren aanwezig. Al met al, wij gaan hier nooit meer naar toe. Het enige wat positief was, was het feit dat ze vergeten zijn een hoofdgerecht af te rekenen.
| Eindcijfer | 5 |
| Eten & drinken | 6 |
| Sfeer | 1 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Heerlijk gegegeten en een extra kaart met specialiteiten van de week. Lekker gegeten en er hing een goede sfeer met leuke bediening. Reserveren is wel verstandig, ze zaten afgelopen zondag helemaal vol.
| Eindcijfer | 8,2 |
| Eten & drinken | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Heerlijk gegeten, leuke bediening.
| Eindcijfer | 9 |
in 1 woord: SUBLIEM!!!
| Eindcijfer | 8,4 |
| Eten & drinken | 8 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Symphatieke zaak, heel goed eten, prima service en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
| Service | 8 |
prima
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
het eten is simpel maar zeker slecht maar in combinatie met de amateuren in de bediening laat een zeer matige indruk achter.
| Eindcijfer | 4,2 |
| Eten & drinken | 6 |
| Sfeer | 5 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 3 |
Heerlijk, voor een goede prijs, zeker na de verbetering van stoelen en tafels, het bezoeken meer dan waard