Eet.nu

In het centrum
Ambiance
Huiselijk en gezellig
Kinderen
Kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
Toegankelijkheid
pin
Zitruimte
45 zitplaatsen en maximaal 45 personen in één groep
Parkeren

Gratis parkeergelegenheid naast de deur.

1. Els

Vorig jaar september voor de eerste keer geweest en vanaf die tijd komen we er zeker iedere maand een keer. Het eten is voortreffelijk en erg betaalbaar.

Bediening laat niets te wensen over, snel en vriendelijk. Een aanrader.

Eindcijfer 10
    Eten & drinken 10
    Sfeer 10
    Service 10
    Prijs / kwaliteit 10
  2. Patrick Volder

Op het eerste gezicht een klein restaurant. Biedt plaats aan 50 mensen. Eten wordt wel snel geserveerd en is niet duur. Wij waren voor 2 personen 48.00 euro kwijt. Ik raad dit restaurant zeker aan.

Eindcijfer 7,6
    Eten & drinken 8
    Sfeer 6
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 8
  3. Bert H.

Prima eten (ik neem altijd moussaka met gyros) en vriendelijke bediening. Prijs is ook prima.

Eindcijfer 9
    Sfeer 9
    Service 9
  4. Rosa

Op een mooie zondagavond lekker op een terrasje eten. Vooruit dacht ik, moet dat bij een Grieks restaurant. Nu niet alleen Grieks, heerlijke gerechten, bovendien een top bediening, straalt echte vriendelijkheid uit. Ga over een paar weken weer naar Heemskerk, dus weet waar we moeten zijn.

Eindcijfer 9,1
    Sfeer 9
    Service 10
  5. Gabe

Op een supermooie plek met een zonnig terras waar het heerlijk toeven is. Een groot aantal gerechten die stuk voor stuk zalig zijn. Probeer door de week ook het voordelige 3 gangen menu voor maar 21 euro, je mag dan ook nog kiezen uit heel veel gerechten. Goede vriendelijke en vlotte bediening, kortom een aanrader in Heemskerk.

Eindcijfer 9,1
    Sfeer 10