Eet.nu

5. vr: vanaf 12:00
  6. za: vanaf 12:00
  7. zo: vanaf 17:00

1. Marieke

Gezellig restaurant. Heerlijke broodjes bij de lunch, ook diner is altijd lekker.

Eindcijfer 7,8
  2. John

Prima avondje uit. Zeer vriendelijk bediening en verrassend lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Aanrader!

Eindcijfer 9
  3. Remko

Heerlijk gegeten en erg gastvrij ontvangen. Vriendelijke bediening. Er was duidelijk zorg besteed aan de entourage. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Eindcijfer 8,9
  4. Lee

Gisteravond met collega's heerlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant. Weinig restaurants die nog moeite nemen om de borden mooi op te maken en er geen fortuin voor te vragen. We zijn grote eters, maar waren echt met volle maag het restaurant uitgelopen. Het vlees was precies goed gegaard en we waren met zorg bediend. De eerste keer dat ik er was werd ik door de chef/eigenaar bediend en hij was erg gastvrij. Dat waardeer ik enorm. (^-^) Zeker voor herhaling vatbaar!

Eindcijfer 9,7
  5. Rob

Eindeloos wachten op een simpele lunch en zeer onaangename reactie van eigenaar. 3 maal panini beenham met milde mosterdsaus voor kinderen en tomatensoep besteld. Na een half uur alleen 1 panini en soep omdat de kok de bestelling niet goed gelezen had... Panini niet eetbaar voor de kinderen vanwege de grote hoeveelheid scherpe mosterd in het broodje. Na 20 minuten de resterende panini's; koud en kaas niet gesmolten. Bij verzoek om verdere opwarming een geïrriteerde reactie van personeel. Na weer 10 minuten maar besloten te betalen en zonder eten op te stappen. Zeer boze en brutale reactie van kok/eigenaar omdat ik in zijn ogen ongeduldig was en geen begrip had voor de gang van zaken. 25 euro en een uur verder voor een kop soep.

Eindcijfer 1