Eet.nu

8,5
Omgeving
In het centrum
Ambiance
Budget, kindvriendelijk, rustig, huiselijk, gezellig en nostalgisch
Kinderen
Kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang en rolstoeltoilet
Diëten
Vegetarisch
Voorzieningen
Afhalen, all-inclusive, terras en rookruimte
Prijzen
  6. za: lunch 14:00-17:00 en diner 17:00-22:00
  7. zo: lunch 14:00-17:00 en diner 17:00-22:00
Personeel
Parkeren

Voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage tegenover het restaurant (iets doorrijden) onder de Vomar en de garage gaat 's avonds dicht maar wij hebben de afstandsbediening dus u kunt er altijd uit met uw auto. u kunt uw auto ook in een parkeervak zetten, als daar plek is.

OV

Buslijn 167 vanuit Beverwijk naar Castricum/Alkmaar en van Castricum/Alkmaar naar Beverwijk stopt op het Gildenplein. Vanaf het station Heemskerk is het ongeveer een kwartier lopen.

1. J.Siemonsma

Op de tweede kerstdag hebben we heerlijk bij jullie gegeten. Het restaurant ziet er gezellig uit en dat vind ik zeer belangrijk. Ook is het erg fijn dat er een rookkamer is.
    Ik had de kabeljouwfilet gekozen en vond hem overheerlijk, een flinke portie met goede kreeftensaus, aardappeltjes en salade erbij.
    Mijn zoon en zijn vriendin aten samen een vleestrio, ook prima bereid en compleet met aardappeltjes etc..
    Zij komen wat vaker bij De Citadel omdat ze echte vleeseters zijn en dat is van zeer goede kwaliteit in dit restaurant!
    Al met al een restaurant wat toegankelijk is voor jong en oud, en met prijzen die betaalbaar zijn.

Eindcijfer 9,8
  2. Frans en Gre

De ambiance bepaalt mede het culinaire genieten. Niets en niemand is volmaakt maar het wordt bij La citadel bijna benaderd. De sfeer wordt mede bepaald door de aanwezigheid van andere gasten. Soms stroken hun omgangsvormen niet altijd met de meest gangbare.
    Maar ja dat heeft de gerant natuurlijk niet in de hand.
    We komen terug, dat staat vast.

Eindcijfer 9,9
  3. Kirsten Duijn

We komen wel vaker en ook deze keer was het eten weer prima.
    Tijdens de reservering werd ons netjes gemeld dat er al een groep kwam van 46 personen, maar ze zouden voor ons een rustig plekje zoeken.

We hebben niks gemerkt van de drukte en hebben ook niet langer dan normaal hoeven wachten. De drankjes werden ook netjes bijgehouden.

Een dikke pluim en tot de volgende keer!

Eindcijfer 8,7
  4. marianne

Wij komen hier regelmatig, het eten is top. Aanrader voor prijs kwaliteit. De sate heb ik nog nooit zo lekker gegeten, is echt een aanrader.

5. Lotte

Een zeer gezellig restaurant, met een leuke sfeer!

Het eten was echt heerlijk en heel leuk opgediend.
    Wat ook erg leuk is dat als je binnenkomt je gelijk in de keuken kan kijken, en ook door de koks welkom wordt geheten.
    De bediening was ook zeer goed. Vriendelijk ontvangen en netjes naar de tafel gebracht. We werden goed bijgehouden met de drankjes, en ze waren erg spontaan.

Kortom zeker een aanrader!!

6. S.van leeuwen

Ik heb dinsdag in restaurant La Citadel gegeten en het was super! Van begin tot aan het eind kon ik genieten, het liefst kom ik er elke dag! En het was ook helemaal niet duur. Ik kan het maar met een woord omschijven. Geweldig!!

7. Ciska Hagebout

Vandaag samen met mijn man hier gegeten.

Wij wonen in de buurt van La Citadel en waren hier vandaag voor het eerst. Wij hadden van omwonenden gehoord dat de sfeer en het eten hier super was! En dit is ook gebleken.

Al vlak na we binnen waren gekomen kregen we meteen een mandje heerlijk huisgemaakt brood. Het eten was lekker en de service was snel en goed.

Dit restaurant is zeker een aanrader!

Eindcijfer 8,5
  8. fam. Dekker

Ik heb afgelopen zondag met mijn moeder heerlijk gegeten. Als voorafje beefwellington en mijn hoofdgerecht was een stukje ossenhaas. Mijn moeder had vis gegeten, dat was top!! De bediening was erg vlot en de ambiance was super goed. Ik geef jullie zeker een dikke 10.

9. naomie

Afgelopen donderdag hier gegeten met 12 personen, het was perfect geregeld.
    Het eten was heerlijk, we hadden allemaal verschillende gerechten zowel vlees als vis.
    De bediening was netjes en beleefd, en we werden keurig verzorgd.
    Zeker een aanrader voor wie heerlijk wilt eten en zeker betaalbaar.

10. Jodiepo

Wij zijn op 6 juni wezen eten bij de citadel,

Wat wij wel meer doen, omdat het lekker dichtbij is, en ook wel een gezellige tent is.

Wij hadden als voorgerecht 2 carpaccio besteld,

Wat ronduit slecht was het was erg koud en op sommige plekken nog bevroren, er was dan ook geen smaak aan.

Heel erg jammer dat daar niks mee gedaan werd na het zeggen ervan.

De rest was wel oke.

Eindcijfer 6,3
  11. Misty Martin

Mijn man en ik gingen zondag 17-4-2011 even uitproberen omdat we de Citadel niet kenden en we van plan waren er in juni met 12 man te gaan eten en het is ons prima bevallen.

De bediening was vlot en heel vriendelijk en het eten was heerlijk. We komen zeker eten in juni.

Eindcijfer 8,5
  12. DB

Gisteren hier met 11 man gegeten. Prima eten, maar de bediening en planning liet te wensen over. Er zat zeker 10 minuten tussen het uitserveren van het 1e en laatste hoofdgerecht. Niet echt gezellig als je gezamenlijk wilt eten... Even wachten op elkaar is niet erg, maar ruim 10 minuten? Toch zonde als je eten koud wordt. Verder hebben ze geen halletje of gordijn oid voor de deuren waardoor je (doordat de rokers in en uit lopen) vaak een koude vlaag tocht in je nek krijgt. Brrr... Al met al ok, maar niet meer met een grotere groep en ook niet bij de deur!

Eindcijfer 7,2
  13. Fam de winter

Receptie, zaterdag 26 juni 2010.

Wij waren op een receptie van ca 50 man in de Citadel.

We kregen een warm en koud buffet opgediend per gang, apart.

Wat ons opviel was de vlotte, vriendelijke bediening en het tempo waarmee alles gelijktijdig werd opgediend (en warm)!

Maar bovenal de uitstekende kwaliteit van de gerechten.

Hulde aan kok en bediening! Zeer aan te bevelen om hier te gaan eten.

NB : Tegen de avond kwamen er nog zo'n 15-20 gasten á la carte eten, echter dit had geen enkele invloed op onze bediening.

Eindcijfer 9
  14. Familie Brasser

Wij hebben in april bij La Citadel gegeten.

Wij hebben heerlijk gegeten.

Alleen de bediening is erg afwachtend.

Eindcijfer 8
  15. Nanneke

Heb op 15 februari 2010 daar gegeten. Het was er erg druk en dan heb ik begrip voor het even moeten wachten. Heb in goede restaurants wel vaker veel langer moeten wachten.
    Heb er heerlijk gegeten, lekkere zachte biefstuk en knapperige patat. Mijn partner en ik geven een voldoende aan de bediening dus voor ons is dit een restaurant waar we zeker vaker gaan eten.

16. Schouten

Ik heb met mijn familie vanavond een overheerlijke 3 gangen diner gehad bij dit restaurant. Met gezellige en vlotte bediening. En dit voor een leuke prijs. Zeker voor herhaling vatbaar!

17. Guido

Mijn god, Het is hier heel slecht gesteld met de service. Kom je binnen duurt het 10 minuten voordat je wat drinken krijgt, na een half uur het 2e biertje, na 40 minuten nog geen kaart, na herhaaldelijk vragen waar de kaart blijft. Slechte bediening, voor zover we bediend waren.

Uiteindelijk na in totaal 1,5 uur daar gezeten te hebben, opgestapt.

Er kwam bij de eigenaresse ook niet heel veel uit. Ze was best verontwaardigd en snapte het niet. Als ik advies mocht geven, sla dit 'restaurant' over.....

Eindcijfer 1
  18. Irene

Nog niet zo lang geleden hier gegeten. Helaas niet voor herhaling vatbaar. De biefstuk was taai, de erbij geserveerde aardappels waren aangebrand en de patat was taai. Op het bord werd een kleine beetje garnituur geserveerd. Helaas verder geen warme groentes of salade op tafel.

De bediening was zeer ongeïntresseerd en onhandig. Tafelgenoot kon nog net een vallende vork ontwijken. De bediening is niet zo snel waardoor mijn tafelgenoten en ik niet op dezelfde tijd het eten kregen, maar minsten 5 minuten op elkaar moesten wachten.

Eindcijfer 2
  19. lidewij

Op eerste kerstdag heb ik samen met mijn man, kind en ouders ook in dit restaurant gegeten. Het restaurant is zeer mooi ingericht. Voor de zomervakantie ben ik één keer wezen eten in dit restaurant en toen was het vrij klein. Maar vandaag de dag is hij groter geworden en heeft een leuke sfeer. De verbouwing heeft niets aan de sfeer veranderd en is zeker positief.

Op kerstdag hebben we een speciale menukaart gekregen met allerlei lekkernijen. Dit was allemaal prima. Ik heb ook aan een van de medewerkers gevraagd of zij wat leuks hadden voor mijn kind, zodat hij zichzelf een beetje kon vermaken. Vervolgens kwam ze aan met een pot vol potloden en een leuke kleurplaat. Hartstikke leuk en is goed over nagedacht.

Over de bediening valt niet veel te vertellen. Er werken voornamelijk meiden tussen (ongeveer) de 18 en 25 die hartstikke spontaan en open zijn naar de klanten. Als wij vragen hadden over het eten, konden ze ook feilloos uitleggen hoe en wat.

Daarnaast heeft dit restaurant een grote rookkamer. In deze rookkamer staat een gokkast, een hoge tafel met krukken en een automaat om je voorraad (sigaretten) te herladen.

Al bij al een hartstikke leuk en gezellig restaurant en zeker de moeite waard om er een keer te eten.

Eindcijfer 9,8
  20. Fam van Leeuwen

Wij hebben op 2e kerstdag een top avond gehad, weliswaar de bediening wat minder als we gewend zijn. Maar wij hebben toch genoten!.

Eindcijfer 8,7
  21. E. Verweij

Wij hadden ons op tweede kerstdag 2009 verheugd op een gezellig avondje uit met ons viertjes. Ons, zijn mijn vrouw en ik en onze twee kinderen van bijna tien en acht jaar..

Wij wonen in de buurt van ‘La Citadel’ en een gezellig restaurant ook nog op loop afstand, ideaal! Helaas waren de eerste minpunten na binnenkomst al verdiend. Ik had netjes vooraf gereserveerd. Een ontvangst was er niet. Waar je verwacht welkom te worden geheten op deze kerstavond door de gastvrouw/ heer was een binnenkomst met zoek het maar uit.

Eerst maar de jassen kwijt…… in de ‘garderobe’ konden maar enkele jassen hangen, deze was al bijna vol. Wij konden de jassen nog net kwijt maar later arriverende klanten hadden een probleem. De ‘gastvrouw’ heeft ons totaal niet het gevoel gegeven dat we welkom waren. Overigens de hele avond gaf deze dame meer het gevoel dat wat ze deed gedaan werd omdat het moest maar meer niet. We werden min of meer naar een tafeltje gebracht en waar je een leuke kaart verwacht werd gevraagd of wij op de hoogte waren van het kerstmenu. Ik had dit weken geleden bij reserveren wel eerder bekeken maar wilde het graag zien. Het werd voorgelezen vanaf een A4 tje dat ik vervolgens nog even heb kunnen bekijken. Een leuk menu kaartje is misschien een idee?

De kwaliteit van het eten is verder goed, de kok levert prima werk. Jammer dat de bediening zo ongeïnteresseerd overkwam. Als de glazen leeg zijn verwacht ik toch met de acht tafels die deze dame ongeveer te bedienen had wat sneller de vraag of de klant nog wat wil drinken.

Ook een gesprekje, of het naar wens is, ik noem maar wat, niets van dit alles. Het eten werd neergezet en verder werd er niets gezegd. Je krijgt dan als klant echt het gevoel, eten en niet zeuren ik sta hier omdat het moet.

Nogmaals erg jammer want het eten was goed en werd op een leuke wijze geserveerd, mooi opgemaakt. Met een volgend kerstdiner gaan wij in ieder geval wel een stukje rijden naar een ander restaurant.

Eindcijfer 4,9