Eet.nu

5. vr: 10:00-01:00
  6. za: 10:00-01:00
  7. zo: 10:00-00:00

1. jack

Net voor de kerst weer eens geweest. Het restuarant was zeer sfeervol en gezellig. Het eten was enorm verbeterd t.o.v. onze vorige bezoeken. Carpaccio op een leuke manier opgemaakt met een extra bakje sla. De steak ook orgineel gepresenteerd. De bediening was wat onzeker en onervaren maar bracht alles keurig op tijd en op een volgend drankje hoefden we ook niet lang te wachten. Gaan ditmaal nu sneller terug naar de kas, goed op weg jongens!!

Eindcijfer 8,9
  2. jos rozing

Wij waren aangenaam verrast. Hadden verhalen gehoord dat het allemaal erg lang zou duren, dat viel heel erg mee.
    We hebben er 2 uur gezeten voor een driegangen menu.

Alle gangen waren perfect van smaak en wat je wel eens anders meemaakt krijg je als gebruiker van een vakantieveilingenbon geen minder of uitgekleed menu voorgeschoteld.
    Wij gaan zeker nog eens terug. Klasse.

Eindcijfer 8,5
  3. Jordy

Hele mooie trendy zaak met vriendelijke bediening. Het eten wordt gelukkig steeds beter.

Eindcijfer 7,5
  4. linda

Wij hebben laatst in de Kas gegeten en waren niet enthousiast. Lang gewacht op de gerechten en het smaakte niet bijzonder.

Eindcijfer 5,2
  5. John & miep

Eerst lekker op het terras in het zonnetje het voorgerecht gegeten, de bediening is vriendelijk en snel. Het voorgerecht hadden we binnen 15 minuten en was erg smakelijk.

Het hoofdgerecht konden we binnen, in de zeer sfeervol ingerichte zaak nuttigen, van plaats verwisselen was geen probleem al zat het bijna helemaal vol.

Het hoofdgerecht was er binnen 20 minuten en zag er goed uit! Zo smaakte het ook.

Een lekkere cappuccino toe (de melk wordt hier nog handmatig opgeschuimt, en dat proef je ook, heerlijk )

Al met al hebben wij heerlijk genoten en zijn goed verwend, een aanrader.

Eindcijfer 8,4
  6. Henk en Elly

Gewoon een leuke frisse zaak, waar Heemskerk echt aan toe was/is. Mooi interieur, prima bediening en lekkerrrrr eten.

Eindcijfer 8,5
  7. Jack en Gre

Mooie tent en mooi terras maar het eten vaak teleurstellend.

Geen goede prijs/kwaliteit verhouding, jammer.

Doe wat extra's en geef wat meer, dan komt het goed.

Eindcijfer 3,8
  8. jaye

Geweldige plek voor een drankje, maar eten kun je beter elders doen... voor niks bijzonders wordt hier de hoofdprijs gevraagd.

Eindcijfer 6,5