Heerlijk gegeten. Zeer goed verzorgd, met extra amuses. We zijn door de goede recensies hier naar toe gegaan en het is volledig waargemaakt. Goede vrij jonge werknemers en gezellig netjes maar niet te stijf.
Een aanrader
| Eindcijfer | 9,5 |
Arie & Sabina,
Op Valenstijnsdag nog gereserveerd! Mochten zelf kiezen hoe laat we zouden komen. Eenmaal gearriveerd werd ons een plekje op de 2e verdieping aangeboden. Het personeel was zeker bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. De voorgerechten eend en de Dorade waren zeker verrassend en smaakvol. De shooting star was toch wel de stoofpotje van reegeit, echt een smaaksensatie. Dit was ons eerste bezoek aan Ratatouille maar er zullen er zeker meerdere volgen.
Er zat wel geruime tijd (1,5 uur) voordat we ons voorgerecht op het tafel hadden staan. Dit is dan ook wel het enige minpuntje. Verder zeker een grote aanrader
| Eindcijfer | 8,9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Dit het restaurant wat gewoon een 10 waard is!! Alles is gewoon goed, natuurlijk betaal je wat meer maar dat is het helemaal waard. Genoten!! Heerlijk eten, alles is vol en puur van smaak en uitstekend op elkaar afgestemd. De bediening is super gemotiveerd.
| Eindcijfer | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Soms krijg je wel eens tips en die volg je op. Wat een tip was dit. Super. Heerlijk gegeten 23 november. Alles is zo puur wat je proeft. Super vers en biologisch. Was hier met een goede vriend op doordeweekse dag en alles zat vol. Zeer sfeervol, ook boven met een groep is heel intiem.
Ook bediening erg betrokken.
| Eindcijfer | 8,6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Wij zijn hier gaan eten vanwege de recensies en het klopt allemaal. Heerlijk eten en drinken in een gezellige omgeving plus daarbij een zeer vriendelijke en goede bediening.
Echt een aanrader!
| Eindcijfer | 9,1 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
In horeca nederland is dit een topper. Uitstekende en vriendelijke bediening. Lekker eten in combinatie met een prima sfeer. Het is dan ook onbegrijpelijk dat een gezelschap van 11 personen..! zonder af te bellen verstek liet gaan. We zijn hier nu meerdere malen geweest en het blijft voor ons een TOP restaurant.
| Eindcijfer | 9,5 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Heerlijk gegeten, leuke vlotte bediening. Aanrader omdat de kwaliteit goed is (goed gekozen, heerlijke wijnen bij de gerechten) en de verhouding met de prijs klopt. Nog wat plusjes er bij en een sterretje gloort.
| Eindcijfer | 8,1 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Afgelopen vrijdag gegeten. In alle opzichten uitstekend!
Aardige bediening, heerlijk eten én wijn, ambiance klopt.
Mijn nieuwe favoriete restaurant.
| Eindcijfer | 9,6 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Met een gezelschap midden in de week zomaar binnen gelopen. Tot op vandaag zeker geen spijt van.
Personeel is zeer professioneel en weet waar ze het over hebben, en weten ze het niet komen ze daar eerlijk ook voor uit.
Prima geen gezwam. Het gehele gezelschap had een 5 gangen diner, en daar leek maar geen eind aan te komen. Echt een feest om hier te mogen eten.
Wil je indruk maken op iemand ga hier naar toe!
Een van de beste restaurants waar ik heb gegeten.
| Eindcijfer | 9,9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Goed restaurant met zeer aangenaam personeel. Hebben er meerdere keren gegeten met onze kinderen (7 en 11) en daar zijn ze zeer gastvrij voor. De gerechten worden aangepast voor hun. Toen we een keer boven zaten met zeer luidruchtige medegasten, werd ons een tafeltje beneden aangeboden, waar we rustig het diner konden voortzetten. Echt een aanrader!
| Eindcijfer | 8,7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Gegeten bij Ratatouille op 28 oktober op aanraden van een vriend. Een beter begin van de vakantie hadden we niet kunnen bedenken. Eten op sterren-niveau voor een smakelijk prijsje en dat in een stijlvolle ambiance. Zeker een aanrader.
| Eindcijfer | 9,4 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Deze website lezende, acht ik het ook nodig om onze ervaring van vorig jaar 3 december 2009 op te schrijven.
Het restaurant : een plaatje.
De bediening : veel enthousiasme en zelden een zo goede en vriendelijke bediening meegemaakt.
Het diner : zeer smaakvol, goed in verhouding tot prijs en ontzettend lekkere amuses tussendoor.
We waren er toen we 33 jaar getrouwd waren.
Dit werd dan ook spontaan gevierd met speciaal aangeklede nagerechten voor ons.
Kortom, hier is het goed toeven. Herhaling verzekerd.
| Eindcijfer | 9,1 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Zonder te reserveren op een zonnige dag in augustus kregen we meteen een plekje op het terras. Ondanks dat er nog maar een paar tafels bezet waren bleek dat we geluk hadden, want 't was de laatste tafel en er kwamen velen na ons die teleurgesteld moesten worden.
Zowel een 3 gangen menu als à la carte gedineerd. De bediening was overduidelijk gemotiveerd en ook degene met minder ervaring deed het prima! Na 't aperitif even een korte pauze alvorens de kaart werd gepresenteerd, prima. Kwaliteit was heel goed en de amuses tussendoor goed en gezellig. Uitstekende prijs/kwaliteit.
AANRADER!
| Eindcijfer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Ons favoriete restaurant! Alles klopt.
| Eindcijfer | 9,8 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Deze aanvankelijk (plezierige) Bistro met heerlijk terras op 't Vischmarktpleintje werd begin 2009 een restaurant. En echt, met enkele verbouwinkjes en inrichtingswijzigingen een nog plezieriger eetgelegenheid. Aanbevolen, zeker 's zomers op het fraaie terras!
| Eindcijfer | 8,4 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Fijn en verzorgd terras, bij een wolkbreuk binnen gevlucht waar we in een zeer mooi interieur heerlijk hebben gegeten(4-gangen) en genoten hebben van de aangename bediening voor een correcte prijs!
| Eindcijfer | 8,5 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Gisteren met vrienden voor de eerste keer wezen eten bij Ratatouille. We hebben o.a. gekozen voor het 4-gangen verrassingsmenu wat erg goed bevallen is. Je wordt echt van a tot z verzorgd. Tussendoor krijg je lekkere amuses en daardoor heb je echt een verwengevoel. Eerst op het terras gezeten en daarna in de wijnkamer verder gedineerd.
We hebben een heerlijke avond gehad.
Prijs-kwaliteit klopt helemaal.
| Eindcijfer | 9 |