Puur, vers en met veel liefde! Wij houden van VIS !!
Betaald parkeren voor de deur.
Parkeergarages de Appelaar en de Kamp op ongeveer 250 meter.
Geachte bezoeker van EET.nu,
U moet het echt zelf komen proberen!! De zilte zoetheid van echt verse zeeprodukten. Elke dag weer vers aangevoerd uit IJmuiden, Scheveningen, Den oever en Yerseke. De lekkerste Gillardeau oesters, springlevende kreeften en vooral de mooiste vissen uit de Noordzee. Altijd uitsluitend in het seizoen en waar mogelijk gecertificeerd aangevoerd. Wij houden echt van vis en willen die liefde graag met u delen!
We zouden het enorm leuk vinden als u de proef op de som komt nemen.
Tot zo, bij Vis & Ko!!
Imko Binnerts - Patron Cuisinier
Dennis Koopmans - Chef de Cuisine
Mitchell Ligthart - Sommelier
Bas Averdijk - Restaurant Manager
Donderdag 3 november 2011 waren we voor de tweede keer in niet te lange tijd bij Vis en Ko.
Deze keer was het behoorlijk druk, de vorige keer (maandagavond 8 augustus) zat het restaurant ook redelijk vol, maar kon de bediening het wat rustiger aan doen.
Toch heeft de kwaliteit hier niet onder geleden. Ook deze keer was het eten echt prima. Voor mij was dat het 4-gangen marktmenu, voor mijn vrienden 3 gangen a la carte. Verrassende gerechten, subtiel van smaak en mooi gepresenteerd. Met liefde gemaakt ook in de open keuken.
Ook de bediening was weer prettig en eigenlijk foutloos..
Ik was vroeger al een regelmatige bezoeker van Imko Binnert's restaurant in IJmuiden, waar de kwaliteit van het eten toen al top was. Datzelfde niveau haalt hij nu ook, maar dan in een veel mooier restaurant en een betere omgeving.
Kortom: top. Een negen dik verdiend.
| Eindcijfer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Wat een ervaring. Heerlijk gegeten. Verse vis; gebakken vis; gestoomde vis, alles was even lekker!.
De open keuken was geweldig. Wat een team!! Die chefkok had alles perfect onder controle, hoefde maar een ding te zeggen en het ging goed. Geen geschreeuw of gesmijt met pannen en zo. Echt een feest om maar te kijken als je tussen de gerechten door even moet wachten.
De wijnen van het arrangement waren ook heerlijk!
Kom nog wel 'n keer terug.
| Eindcijfer | 9,1 |
| Eten & drinken | 10 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Echt een klasse apart! Gezellig, zeer goede services, en heel belangrijk een zeer goede keuken. Wij kennen de keuken van Herman Den Blijker, maar in Haarlem zit voor ons Las Palmas aan de Spaarne. Wij gaan zeker terug.
| Eindcijfer | 9,4 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Afgelopen week weer heerlijk gegeten en een fijne avond gehad. Het 3-gangen menu was ontzettend lekker en de (chauffeurs)glazen wijn pasten er goed bij. Als 3e gang koos ik voor het dessert en mijn vriend voor de kaas, en ook dat was allebei helemaal in orde. De bediening was vriendelijk en ontspannen, en gaf zowel bij de gerechten als de wijnen een toelichting, wat wij erg op prijs stelden. Absoluut een aanrader, wij gaan zeker nog een keertje terug!
| Eindcijfer | 8,5 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
In dit smaakvol ingerichte restaurant hebben wij fantastisch vis gegeten. Alle gerechten van het 5-gangenmenu een feest! Het is mooi te zien hoe de koks in de open keuken de rust kunnen bewaren terwijl de zaak vol zit. Van ons een compliment en dankwoord op onze romantische avond! Tot snel...
| Eindcijfer | 8,7 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Mooie, warme uitstraling, tafeltjes niet te dicht op elkaar en vriendelijke bediening. De gerechten waren goed, maar niet heel erg bijzonder. De wijn daarentegen wel!
| Eindcijfer | 7,8 |
| Eten & drinken | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Hoe is het mogelijk, nog geen recensie van Vis & Ko? Een genot van vóór (op Imko's persoonlijk advies de Creuses Spéciales Gillardeau genomen, én bijbesteld, zo lekker waren die!) tot chocola en dessertwijn na. Jonge, frisse bediening, professioneel team in de open keuken. En als een gast jarig is, komt het voltallig personeel aanrennen voor een soort zeemansuitvoering van "Happy birthday to you!". Wij waren niet jarig, maar een feest was het wel! En de rekening bleef ruimschoots binnen de Lambermont's-norm ;-)
| Eindcijfer | 8,4 |
| Service | 8 |