Wij hebben heerlijk gegeten in Sumo,was wel even wennen wat bestellen betreft. Hele goede organisatie, geen paniek of irritaties tussen het personeel, voortreffelijk. Tot nu toe het beste restaurant waar ik ooit heb gegeten.
| Eindcijfer | 7,9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Laatst hier voor het eerst gegeten. Het eten was echt heerlijk en het concept is goed. Veel keuze en de gerechten staan snel op tafel, hoewel het heel druk was. Bediening is vlot en beleefd. Kom er zeker terug.
| Eindcijfer | 7,6 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Afgelopen donderdag geweest maar niet gegeten. Onze reservering (4 personen) was niet doorgekomen.
Kan dus alleen wat zeggen over de entourage en dat was gewoonweg slecht. Het leek wel een kippenhok, zo druk. Overal zaten mensen. Overal stond eten op de bar. Gewoon te druk. Er werd wel geprobeerd een plekje te creëren, maar we waren eigenlijk blij dat we ergens anders heen konden.
Wellicht dat we hier nog eens heengaan op een normale doordeweekse dag, maar voorlopig niet.
| Eindcijfer | 5,5 |
| Eten & drinken | - |
| Sfeer | 4 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | - |
Heerlijk restaurant, al meerdere keren gegeten. Met een klein gezelschap en groot gezelschap en altijd even goed.
| Eindcijfer | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Gewoon een mooi restaurant met een goed concept tegen een niet al te hoge prijs. De bediening is redelijk snel tot gewoon snel (laatst was het erg druk en dus iets langzamer). De gerechten die je kan bestellen zijn van goede kwaliteit en zeker de prijs waard. Er is veel keus! Drankjes zijn wel wat duurder.
Wij zijn alleen enkele keren met het diner geweest. Niet gereserveerd, maar normaliter wel redelijk vol.
| Eindcijfer | 8,2 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Heb gisteren weer een heerlijke lunch gehad bij Sumo. Verrukkelijke sushi. En een leuke prijs! Echt een aanrader!
| Eindcijfer | 9,4 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Fantastisch Japans all you can eat. Niks op aan te merken. Het eten is heerlijk en het is er gezellig. Ik ben er al een paar keer geweest. Ook voor een lunch is het aan te raden. Echt top.
| Eindcijfer | 9,2 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Ik heb hier met een tafel voor vier gezeten en vond het een leuke 2 uur. Je kan alleen nooit voor die +- 24 euro eten. Maar de hapjes waren smullen en gezond, dus dat houdt de prijs ook zodanig dat de kwaliteit van het eten hoog blijft. Als u begrijpt wat ik bedoel?!
(en qua sfeer denk ik dat je toch met meerdere mensen moet gaan, want er word alleen materialistisch voor je gezorgd, niet speciaal praatjes met je gehouden).
| Eindcijfer | 8,8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Good food, friendly service and nice interior.
| Eindcijfer | 7,2 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Lekker eten en mooi restaurant. Bediening was heel aardig op 1 dame na, die had er duidelijk geen zin in en was erg kortaf en er kon geen glimlach vanaf, waardoor je eigenlijk al niets meer wilde vragen aan haar. Dit was erg jammer.
| Eindcijfer | 7,1 |
| Service | 4 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Echt zeer goede kwaliteit! Eigenlijk niets op aan te merken.
| Eindcijfer | 8,9 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Heel goed, alleen kom niet om 20.45 uur. Keuken gaat om 22.00 uur dicht, ZOals de meeste restaurants. Het jammerlijke daar aan is dat men tempo maakt om je weg te krijgen na 22.00 uur. Voor de rest, qua prijs/kwaliteit een goed restaurant.
| Eindcijfer | 7,2 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Echte aanrader. Heerlijk eten, leuke bediening en erg gezellig.
| Eindcijfer | 9,5 |
| Sfeer | 9 |
Super restaurant!
Een echte aanrader. Ik ga er zeker vaker heen.
| Eindcijfer | 9,8 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |