onze ervaringen met dit restaurant is in eenwoord samen tevatten. n.m.l. gastvrijheid Subliem DE HR:AMAR alsgastheer bijna niet te evenaren. het eten is een sencatie van jewelste !!!!!!. meester kok voor ons ben een michalin ster waardig alleen al door je uitstraling,passie v/h vak op culinear gebied. je eenvoud is je stille kracht. amar we hopen nog lang van je gastvrijheid te mogen genieten.
PS: onze hartelijke groeten en tot ziens.
wim en afke nannen.
| Eindcijfer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Dit restaurant verdiend gewoon meer klanten. Echt waar voor je geld! Als je de "Joegoslavische" keuken kent, dan voel je je direkt op de juiste plek. Ik vraag al een paar jaar om het recept van zijn heerlijke goulasch soep, maar dat houdt de kok wijselijk voor zich zelf. Het flensje (palacinka) ter afsluiting is echt een topper. Alle vleesgerechten zijn top. De sfeer krijgt zeker een hoger cijfer als jullie massaal bij Dubrovnic gaan eten. Laat dan wel een tafeltje voor mijn vrouw en mij vrij!
| Eindcijfer | 9,4 |
| Sfeer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Eten hier regelmatig, supergoed en nog goedkoop ook!
De chefkok is tevens gastheer, een aardige en gezellige
man.
Een echte aanrader dus.
| Eindcijfer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Lekker gegeten heerlijke soep en heel lekker vlees en toetje.
| Eindcijfer | 9,9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ik ben een moeilijke eter, maar wat meneer Amar op tafel tovert is echt overheerlijk! Wij komen speciaal vanuit Alkmaar (waar Dubrovnik vroeger ook zat) naar hier om te genieten. Vooral de goulashsoep en de Palacinka zijn onovertroffen!
| Eindcijfer | 9,9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Sinds lange tijd weer eens hier gegeten. De goulash soep is zoals in het verleden was, nog altijd heerlijk, nergens zo lekker gegeten. Het op houtskool gegrilde vlees is uitstekend.
Hoeveelheid is prima, prijs is ook goed. Bediening erg vriendelijk.
Eigenaar ook. Oh en het toetje was ik bijna vergeten, origineel pannekoekje met citroenroomvulling, dat doet niemand de kok na. Kortom we waren heel tevreden met de keuze van dit restaurant, en komen zeker nog eens terug.
| Eindcijfer | 9 |
| Eten & drinken | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Ook ik heb hier meerdere malen gegeten en is, vind ik, heel goed.
Personeel is zeer vriendelijk en gastvrij. Zeker de moeite waard.
| Eindcijfer | 9,5 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Ik heb hier heerlijk gegeten! Lekker sfeer, vlotte en vriendelijke bediening (waar vind je dat tegenwoordig nog in de horeca) en voor een goede prijs. Ik heb de grillschotel genomen van 5 soorten vlees en mijn vriendin de gegrilde zalm. Allebei waren erg lekker! Ik kom hier regelmatig en de kok werkt al 30 jaar in de Kroatische keuken. Dus aan ervaring ontbreekt het niet.
Lekkerste eten van Haarlem!
Groetjes Vincent.
| Eindcijfer | 8,6 |
| Eten & drinken | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Hoe durven ze de naam van kroatisch restaurant, en dan nog de naam Dubrovnik te gebruiken.
Dit is totaal geen Kroatische maaltijd die hier opgediend wordt.
Het grillvlees is droog en gekruid op een manier die in heel kroatie niet voorkomt. De kok moet maar eens op vakantie gaan naar kroatie en daar in een restaurant les krijgen,
| Eindcijfer | 4,8 |
| Eten & drinken | 3 |
| Sfeer | 5 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Lekker gegeten! We namen menu dubrovnik en kregen een heerlijke goulashsoep, een goede grilschotel en als toetje een overheerlijke verse palacinka (zelden zo lekker gehad).
Wij komen zeker terug al was het alleen maar om de palacinka!!!!
| Eindcijfer | 8,4 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Heerlijk gegeten voor een goede prijs!!
| Eindcijfer | 8,4 |
| Eten & drinken | 7 |