Lekker eten zonder al te veel 'Babbels'
Restaurant Babbels is sinds 1993 gevestigd in de gezellige Lange Veerstraat in het centrum van Haarlem, die bekend staat om zijn goede en gezellige eet- en drinkgelegenheden.
Op loopafstand van parkeergarage De Kamp en parkeergarage de Appelaer is Restaurant Babbels zeer goed te bereiken.
Ons motto is om u in een sfeervolle gezellige ambiance zeer goed te laten eten zonder al te veel babbels. (Zie De Pers)
Kwaliteit, prijs, sfeer en genieten is onze formule.
Bekijk op uw gemak onze uitgebreide menukaart.
Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant.
Zeer tevreden!
Erg vriendelijke bediening, waarbij je rustig en lekker op je gemak zit te eten.
Eten is ook heerlijk, vrij "standaard" kaart maar alles is net even bijzonderder en lekkerder gemaakt. Ik kom hier zeker vaker terug, want ben heel benieuwd naar de rest van de kaart.
| Eindcijfer | 8,6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Voor de film hier gegeten! Ondanks dat het vol was werden we zeer vriendelijk ontvangen! Er werd ons een broodje voor het wachten aangeboden. Er werd gegarandeerd dat we de film zouden halen, wat ruimschoots gelukt is. heerlijke tournedos en Babbels pannetje. Top!! Wel druk, maar daar houden we wel van!
| Eindcijfer | 8,4 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Gisteravond heerlijk buiten gegeten. Het meisje wat bediende was bijzonder vriendelijk, zeer attent en oplettend, nogmaals mijn complimenten aan haar.
Wij komen zeker als we Haarlem bezoeken weer bij Babbels eten.
Vriendelijke groet,
Els Koster.
| Eindcijfer | 8 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Zeer zwakke ongeïnteresseerde bediening. Pas na een kwartier worden de eerste drankjes opgenomen, alles moet gevraagd worden, en men vergeet dingen. De keuken bovendien is traag, wat wel gecompenseerd wordt door redelijk eten. Maar door de bediening kom ik hier nooit meer terug.
| Eindcijfer | 4,2 |
| Eten & drinken | 6 |
| Sfeer | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Wij eten inmiddels al een paar jaar heerlijk in dit gezellige restaurant. De prijs/kwaliteit verhouding is prima! De favorieten bij ons zijn: Kaasfondue als voorgerecht, Opoe's vispotje en de in boter gebakken slibtongetjes als hoofdgerecht zijn ook aan te raden!
Waarschijnlijk komen we vanavond weer eten!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Gisteren gegeten bij Babbels. De laatste keer was al weer enkele jaren geleden. Wat een teleurstelling. De entrecote was in 5 mini plakjes gesneden. 3 Plakjes waren niet te eten, vet en taai. 2 Keer geklaagd over het vlees. Wordt niets mee gedaan. Ons zien ze nooit meer.
| Eindcijfer | 1,5 |
| Eten & drinken | 1 |
| Sfeer | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
Bediening viel erg tegen! Eten was ook niet geheel naar wens. We hadden vooraf gevraagd of het hoofd gerecht varkensvlees bevatte. Bediening ontkende dit. Bleek dus toch varkensvlees geserveerd te worden. Afhandeling hiervan was zeer onprofessioneel. Eten was ook niet super.
Helaas voor ons de eerste en laatste keer bij Babbels...
| Eindcijfer | 4,2 |
| Eten & drinken | 5 |
| Sfeer | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Na alle lovende recensies te hebben gelezen dachten wij op 1e kerstdag eens bij Babbels te gaan eten. Gereserveerde plaats voor 3 personen bleek een debacle. Zo weinig ruimte dat noch ikzelf, noch de stoel van de tafel achter mij zich kon bewegen. En als overmaat van ramp was dit de enige weg naar alle andere tafels vooraan in het restaurant. Toiletbezoek, rokers én de bestellingen zouden nog tussen ons door moeten. Iedereen die er door moest, voelde zich ook hoogst opgelaten. Na ons beklag te hebben gedaan, zijn we maar weggegaan. Een alternatief kon niet worden geboden. Personeel was wel aardig en gaf het door. Resultaat: een eigenaar/chef die nog eens lauw naar het tafeltje ging kijken of onze klacht nou echt gerechtvaardigd was. Maar met een alternatief kwam hij niet. Echt schandalig. Ruim op tijd gereserveerd voor 1e kerstdag en dan als kistkalveren op elkaar gepropt worden. Eens maar nooit weer!
| Eindcijfer | 1 |
| Eten & drinken | - |
| Sfeer | 1 |
| Prijs / kwaliteit | - |
Vandaag donderdag 6 augustus 2009 met 2 pers. gegeten.
Voorgerecht "romige champigons,.. "dropen helaas van het vet..het romige was nergens te bekennen. Zweedse haring als voorgerecht was echter erg lekker.
Hoofdgerecht: entrecote medium, helaas was gewoon rauw (aleen de randjes waren medium); bijgerechten veeeel te zout! Andere hoofdgerecht (pasta) miste iets.. 'smaak'? Nee, vandaag geen aanrader.
Op mijn vraag; "Is dit jullie vaste chef of een vakantie invalkracht? Kon de bediening geen antwoord geven. Zij werkte er immers net haar 1e avond. Wij vinden dit restaurant veel te wisselend in kwaliteit.....ambiance en de wijn is echter fantastisch.
| Eindcijfer | 4,9 |
| Eten & drinken | 4 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Het was heerlijk en voor een schappelijke prijs (vooral de carpaccio was verrukkelijk).
De bediening liet even op zich wachten, maar verder was het oké.
Gezellig restaurant, wel wat krap.
| Eindcijfer | 8,7 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Een 'dertien in een dozijn' restaurant. Eten en prijsniveau beide redelijk, maar niet bijzonder. Personeel vriendelijk naar de klanten toe, maar merkte toch iets van knorrigheid onderling of ver leiding (?).
| Eindcijfer | 6,8 |
| Eten & drinken | 7 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Bediening is perfect!
Eten is perfect!
Locatie is perfect!
En ze doen nog steeds hun best om alles de perfectioneren.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Alles was helemaal tip top in orde!
In een woord: geweldig!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Een gezellig knus restaurant in Haarlem
| Eindcijfer | 8,9 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Zeer leuk restaurant met zeer goed eten voor een normale prijs
| Eindcijfer | 8,9 |
| Sfeer | 8 |