kwamen hier iedere maand jaar, maar de laatste jaren vinden wij het bar slecht. Het eten is niet meer bijzonder en vaak zelfs niet eens gaar en service is ver beneden peil. Hoogmoed. Dus hier komen we niet meer. Jammer want vroeger had het echt potentie om een ster te krijgen.
| Eindcijfer | 4,3 |
| Eten & drinken | 4 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Super was het. Hebben een arrangement in v.d.Valk Kasteel Terworm en zijn in Gulpen gaan lunchen. Super was het. Nu vanavond nog. Wij gaan zeer voldaan morgen weer naar huis. Wat is Limburg toch bourgondisch. Komen heel snel weer terug
| Eindcijfer | 9,1 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Dit restaurant is naar mijn mening een top10 restaurant in Nederland. Creatieve combinaties, prachtig gepresenteerd; fabuleuze wijnarrangementen en een top bediening.
Dat er winst gedraaid kan worden in dit restaurant terwijl voor deze kwaliteit eten zo weinig geld wordt gevraagd, is me een raadsel.Als extra pluspunt zijn de eigenaren absoluut niet pretentieus en houden het publiek dat arrogant wel even het eten komt beoordelen liever buiten de deur. Mijn favoriete restaurant in Nederland.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Eerste keer dat ik in een top restaurant ben geweest. Wat een ongelofelijk lekker eten en smaakcombinaties die ik nog nooit eerder op heb gehad! Ik had een Bob-wijnarrangement maar als mijn glas leeg was kwam de sommelier steeds aanvullen! Echt top!! We gaan in mei weer, inc met hotel.
Iedereen moet een keer in zijn leven dit meegemaakt hebben!
Verder waren de tafels ver genoeg van elkaar gescheiden dus je voelde je wel op je gemak. Personeel dat overal veel vanaf wist en meteen zag als je iets nodig had!
| Eindcijfer | 8,9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Heerlijk gegeten, prima sfeer, vriendelijke bediening!
| Eindcijfer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
3x is scheepsrecht. En hoe! Voor de 3e maal op rij top gerechten, top plaatjes, top wijnen en............... top bediening!
Wat wil een mens nog meer.
| Eindcijfer | 8,1 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Bij toeval terecht gekomen op het terras van L'Atelier. Genoten van alle heerlijke gerechten. Ze verdienen een ster!
Wij komen terug als weer in Limburg zijn.
| Eindcijfer | 9,5 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Eerste Kerstdag wederom gedineerd bij Restaurant Atelier in Gulpen. We blijven een grote fan van het geserveerde eten, dit was namelijk ook nu weer erg lekker, smaakvol en geraffineerd. Echter liep het organisatorisch en logistiek deze avond voor geen meter. Te weinig personeel in de bediening en te lange wachttijden tussen de gangen. We betaalden deze kerstdag 30 euro meer voor een menu inclusief wijnen, in vergelijking met de prijs van het meest uitgebreide menu op een normale dag bij Atelier. Voor een menuprijs (incl. wijnen) van 140 euro mag je ook met de Kerst absolute topservice verwachten, maar daar was geen sprake van.
Bij binnenkomst werd al een eerste fout gemaakt, die gewoonweg niet thuishoort op dit niveau. We hebben enkele minuten moeten wachten voordat we ontvangen werden en naar onze tafel werden geleid. De gastvrouw had ons wel gezien, maar dacht dat iemand anders ons al had welkom gegeten. We gingen om 18:45 aan tafel en om 23:45 kregen we uiteindelijk onze laatste gang geserveerd. Aan alles merkte je deze avond dat het niet gestroomlijnd liep. Tafels werden niet in een vaste volgorde bediend en de wachttijden tussen de gangen liepen soms erg hoog op.
Nogmaals, het eten was wederom zalig, maar met dergelijke prijzen moet het totaalplaatje kloppen en mag je ook met de Kerstdagen verwachten dat alles gestroomlijnd verloopt. Te meer nog omdat alle tafels in het restaurant hetzelfde menu geserveerd kregen.
| Eindcijfer | 7,8 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Op 4 September 2009 mochten wij hier voor het eerst dineren.
Zeker met grote letters, in een woord klasse hebben er geen andere woorden voor tot de volgende keer.
Groeten,
Rob en Cora Bleijenga.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Lek vinger lek doem! Vijf gangen die 1 voor 1 steeds opnieuw een smaaksensatie teweeg brachten. Een super heerlijk menu. We hebben genoten. Het wijnarrangement was zeker gewaagd, maar aangezien onze lef in deze, super geslaagd. We gaan dit zeker nog een keer doen.
| Eindcijfer | 8,6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
We hebben twee keer bij L'Atelier gedineerd en beide keren was het fantastich. De laatste keer was in Augustus 2008.
Alles wat we kregen was even lekker. Gewoon genieten van elke hap.
Een ander enorm pluspunt aan dit restaurant is dat een van de dames een passie heeft voor wijnen en daar ontzettend veel over weet te vertellen. Als zij verteld over een wijn, dan wil je hem gewoon proeven.
| Eindcijfer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Leukste bedienig die ik ken met eten iedere keer anders en lekker onbegrijpelijk dat de ster uitblijft volgens mij moet pirelli maaar eens een gids gaan uitgeven mischien dat deze wel wakker hunnen blijven.
Gewoon zo doorgaan als ze het niet willen zien kunnen wij gelukkig wel blijven proeven van deze kleine kunstwerkjes.
| Eindcijfer | 9,5 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Prijs/kwaliteit prima, Friese gastvrouw verstaat haar vak.
Lekkere huisapp. goed wijnadvies.
We hadden menu lek vinger lek dum, prima op elkaar afgestemd voorafgaand aan een reeks amuses.
Qua keuken/bediening zeker een * waardig.
Tot de volgende keer. Suc6
| Eindcijfer | 7,9 |
| Sfeer | 7 |
Top. Puur genieten.
Zeker een ster waard.
een echte aanrader!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Wat was het een heerlijke avond, het menu was erg goed (alleen het hoofdgerecht viel een klein beetje tegen, dat was het enige minpuntje) Vooral de amuse, voor- en tussen gerecht waren voortreffelijk. Ook de bediening was zeer goed op elkaar ingespeeld en Jennifer heeft echt plezier in haar werk, dat straalt gewoon van haar af. Aanrader!
| Eindcijfer | 7,6 |
Subliem en uitmuntend!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Sterren eten voor een mooie prijs. Uitzonderlijk heerlijk. De ene verassing na de ander. Het ene nog lekkerder dan het ander. Ster waard!
| Eindcijfer | 9,8 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Uitzonderlijk goed dineren hier. Het 5-gangen l'Atelier menu is werk uit de kunst! Compliment!
| Eindcijfer | 9,4 |