Eet.nu

Bistro, Internationaal en Regionaal
Rating
7,7
Omgeving
Aan het strand en landelijk
Ambiance
Gezellig, nostalgisch, huiselijk, romantisch, klassiek en rustig
Kinderen
Kinderstoel aanwezig en vermaak
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang
Diëten
Glutenvrij, vegetarisch en lactosevrij
Voorzieningen
Honden toegestaan, terras en rookruimte
Prijzen
  6. za: lunch 12:00-17:00 en diner 17:00-21:00
  7. zo: lunch 12:00-17:00 en diner 17:00-21:00
Personeel
Parkeren

Gratis parkeren op groot parkeerterein op loopafstand.

OV

Lijn: 152
Halte: Groote Keeten /callantsoog.

In de periode juni tot september is er de kustbus met lijn nr: 851

1. Ineke

Zondag geluncht. Geen probleem om gerecht te bestellen dat niet meer op lunchkaart staat. Kwaliteit van het eten is uitstekend. Bediening vriendelijk en attent.
    Heel gastvrij.

Eindcijfer 9,9
  2. diana

Wij hebben hier van het weekend wild gegeten, en het was werkelijk formidabel, heel goed van smaak, en het zag er ook mooi uit. De bediening was erg vriendelijk, en wist echt waar ze het over had, hield alles goed in de gaten. Deze mensen moeten zo doorgaan met zijn allen, dat komt het met dit restaurant wel goed. Top. Met kerst waarschijnlijk weer.

Eindcijfer 9,5
  3. Huisman

Super gezellige tent, korte maar krachtige kaart (voor ieder wat wils zowel vlees als vis).
    Vlot en gezellig personeel, erg vriendelijk !
    Na strandwandeling heerlijk eten in 't Duinpannetje, ook leuk om alleen een kop koffie te drinken !!

4. Ralf

Door het slechte weer zijn we wat meer uit eten gegaan dan normaal. We zijn dan ook bij verschillende restaurants geweest.

Het Duinpannetje was nieuw voor ons. Het eten en de bediening was uitstekend. Dit is een plek waar we meer heen zullen gaan.

5. Linda Wouters

Wij hebben hier al verscheidende keren heerlijk gegeten. Vriendeljike bediening, het eten is erg lekker en de sfeer is goed. Aanrader!

6. Keetje

Afgelopen week toen het prachtig weer was hebben wij op de terugweg naar de auto een ijsje gekocht. Nou ja gekocht? Gekregen.

De juffrouw van de bediening had het te druk met het terras terwijl binnen de rest van het personeel rusitg een bakje koffie dronk.

Ik betaalde met mijn pinpas maar door de hectiek hadden we beide niet in de gaten dat de transactie mislukt was en kreeg toch mijn bonnetje.

Sorry, de volgende keer dat we komen zal ik ze netjes afrekenen!

Mooie tent, leuke verzorgde locatie met buitenterras en mooie schone wc's.

Eindcijfer 8
  7. louise

Wij hebben hier afgelopen zaterdag gegeten, en zowel de voorgerechten als de hoofdgerechten waren echt geweldig, het ziet er alemaal mooi uit, en het smaakt heerlijk. De bediening is heel proffesioneel, en erg aardig en gezellig. Een heel goed team, ze weten hoe het moet, wij komen gauw weer terug.

Eindcijfer 9,1
  8. John Tilburgs

Donderdag 11 mei 2011 ons laten verrassen met een diner.

Onvoorstelbare goede kwaliteit en veel variatie in het eten. Met 4 personen een vooraf van 5 verschillende hapjes. Vlees, vis en vegetarisch. Het toetje heerlijke ijskoffie en wat ijs. Inclusief de 12 glazen wijn € 165. We kregen nog een likeur toe. Erg goed. We komen terug.

Eindcijfer 9,2
  9. Bas

Weer heerlijk na een strandwandeling gegeten.

Lekker snel op tafel met vriendelijke bediening.

We hadden lekkere vis en een heerlijk dessert erna, lusten we zeker nog een keer.

Eindcijfer 8
  10. pee

2 keer nu geweest, voor een feestje is het leuk, om te eten stukje minder. Kreeg ook het verkeerde en kon dus nog eens een half uur langer wachten als de rest die dus alles al op hadden toen ik nog moest beginnen. Bediening was een drama.

Eindcijfer 2,8
  11. ruud

Aanrader. Vriendelijke bediening. o.a. XL sate is verrukkelijk. Gezellige sfeer, ook buiten met die fakkels. Het is er meestal erg druk en dat zegt denk ik wel voldoende.

Eindcijfer 9,6
  12. Jannie

Wij hebben hier zondag gegeten. Ze zaten eigenlijk vol, en hadden het heel druk. Maar we werden heel professioneel opgevangen. En we hebben zelden zulke lekkere vis gegeten.

Echte toppers.

Eindcijfer 8,9
  13. Jose

Wij hebben hier al vaak gegeten en het was altijd perfect.

Leuke bediening die alle tijd voor je nam en uiterst vriendelijk.

Ook op het eten was niets aan te merken.

Als je dat wel hebt moet je dat ter plekke aangeven en niet achteraf in een recensie je slechte ervaringen nog even melden.

Eindcijfer 8,1
  14. Rene Buis

De bediening heeft geen flauw benul waar ze mee bezig zijn het eten was ook niet bepaalt lekker.

Het is daar lopende band werkt, snel eten en plaats maken voor de volgende.

Als ik weer eens langs loop, dan loop ik ook alleen langs!

Eindcijfer 1,8
  15. M. Breet

Na een dagje strand even een frietje halen hier. Het bord nodigde immers uit voor een snelle hap. De keus was zeer minimaal, het bordje friet zeer klein. 3 Friet met, 1 kroket, 1 frikandel en een ijsthee later was de rekening slechts 15 euro. De bediening had weinig zin. Als je een restaurantje onderaan de strandopgang hebt moet je je ook willen inzetten voor de strandganger. Hier zullen we voortaan vlot voorbij gaan.

Eindcijfer 2,7
  16. Piet en Ria

het eten was niet bijzonder, en we vonden het een ongezellige sfeer.
    de bediening was erg onprofessioneel en ze zaten de hele tijd naar me bord te kijken alsof ze zelf nog niet hadden gegeten.
    er komt geen tweede keer dus!

Eindcijfer 4,6
  17. Walter van Zalen

Onlangs gegeten met wat kennissen. Spijtig genoeg een slechte ervaring rijker. De bediening had geen idee waar het om ging bij het bedienen. Het eten was goed maar niet bijzonder. Door de bijna ombeschofte bediening kan ik stellen dat de avond... Nou ja, avond? We werden in no time het huis uitgewerkt, gewoon slecht was

Eindcijfer 3,3
  18. Rianne & Rodney

het eten was erg lekker, voor de rest was het erg gezellig, erg leuke mensen, zeker voor herhaling vatbaar!

Eindcijfer 8,6
  19. fam.de vries

vind het ook een oersaaie schuur en heb ook een slechte ervaring met de bediening, zeer onvriendelijk, het eten vond ik slecht, de saus proefde ik na uren nog achter mijn tong en als die noiu lekker was dan was dat geen probleem, voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Eindcijfer 1,6
  20. inge

gezellige tent, zeer goed eten!gezellige bediening vooral dat jonge blonde meisje die er al vanaf het begin is, ze is er nu weg maar hopelijk komt ze weer terug want ze heeft het in de vingers!

Eindcijfer 8,9
  21. tuttie83

Van alle restaurantjes in Cóog, schagen,j'dorp en den helder vind ik t t meest gezellig in t duinpannetje.. tzal wel aan die leuke chefkok liggen hihi (lekker ding) ook wat ie maakt hoor zeker niet verkeerd!!!! met zn allen vormen ze wel een goed team! Pluim van mij

Eindcijfer 8,6
  22. rob

Ongezellige schuur,indeling lijkt een beetje op een vergaderzaal. Norse, onvriendelijke bedienining.(vooral die donkere,bah!) Viel niet mee te lachen, ook niet toen we het verkeerde kregen.Wat wij overigens helemaal niet erg vonden.Maar zeg dan SORRY en LACH er om.
    Eten smaakte wel goed,wel weinig.

Eindcijfer 5,8