Eet.nu

Zakelijk en klassiek
Betalen
Visa Master Card pin

1. patrick

komen hier 1 a 2 keer per jaar. Kwaliteit van het eten is altijd super. Per 1 september gaat de chef alleen verder (zonder personeel); zijn erg benieuwd hoe dit nieuwe concept uitpakt en wij gaan dit volgende maand meemaken.
    1 ding weet ik nu al zeker. Het eten zal weer super zijn.

Eindcijfer 9,8
    Sfeer 9
    Service 9
  2. Take Amsing

Alweer een tijdje geleden, maar het eerste sterren restaurant dat we bezochten en dit was zo goed bevallen dat we er maar een hobby van gemaakt hebben.

Zeer goed, klassiek restaurant met zorg en vakmanschap bereid.

Het is een echt klein restaurant, en erg knus.

Eindcijfer 8,7
    Eten & drinken 9
    Sfeer 9
    Prijs / kwaliteit 8
  3. Rico

Tja, hier kan je eigenlijk niks kwaads over zeggen. Ben er nu 3x geweest en moet zeggen dat je je werkelijk verwend voelt hier. Geen kapsones, er wordt gewoon gewerkt voor de klant. En zo hoort het ook!

Eten top, bediening discreet en goed opgevoed,....niks gedwongen sfeer, gewoon super gezellig.

Eindcijfer 7,2
    Eten & drinken 8
    Sfeer 8
    Service 8
    Prijs / kwaliteit 6
  4. Tommy

Als Belg zijnde is lekker uit eten gaan in excellente restaurants (al dan met of zonder mich. Sterren) mij alles behalve vreemd.

Ik zou het zelfs een hobby noemen.
    Toch werd ik in dit restaurant zeer aangenaam verrast, het was genieten van begin tot eind.
    De kelners beschikken over een zeer grondige wijnkennis (zeer lekkere wijnen trouwens)en annonceren de gerechten volledig volgens de regels van de kunst.
    Dit laatste had ik niet verwacht in Nederland, noch had ik verwacht dat het eten zooooooo ongelooflijk lekker ging zijn.

Het is een beetje prijzig, maar dat is niet abnormaal in restaurants van dit niveau, het was elke eurocent waard.

Zeker een restaurant dat ik bij mijn volgende bezoek aan groningen opnieuw zal opzoeken.

Een absolute aanrader!

Eindcijfer 9,7
    Sfeer 7
  5. Floris

Waanzinnig goed restaurant! Eten was heerlijk. De obers waren ervaren en niet opdringerig en de Kok was ook fijn. De wijn werd normaal bijgeschonken (er werd niet geprobeerd ons volledig dronken te krijgen). Absolute aanrader!

Eindcijfer 10
    Sfeer 10
  6. jan adema

Goed restaurant.alleen geen vindbare website:FOEI

Eindcijfer 6,6
    Eten & drinken 7