Eet.nu

Catering, terras en Wi-Fi
Betalen
Visa Master Card pin

1. Bar

Dit was een teleurstellende ervaring in alle opzichten. Het eten, de bediening, eigenlijk de gehele entourage staat in geen enkele verhouding tot de prijzen die hier worden gevraagd. Gekozen voor het menu van de chef op aanraden van de bediening maar de chef had dit waarschijnlijk al eerder op de dag klaar gemaakt aangezien alles een hoog 'opwarm' gehalte had. Maak het niet te laat, men wil hier op tijd naar huis.

Eindcijfer 1
  2. Linda

We hebben een heerlijke avond gehad, genoten van het speciale signatuur menu van de chef, mooie begeleidende wijnen erbij, helemaal top!

En wat een uitzicht en terras, jammer dat het weer niet zo mee zat...

Eindcijfer 8
  3. Bart

Een restaurant wat al heel lang een ster draagt, maar deze allang niet meer verdient. Alleen op de bediening kan men hier al niet met de Michelin norm mee...

Kennelijk kan men op de momenten dat ze door Michelin bezocht worden goed poppenkast spelen, of wordt men getipt. Anders kan ik me het niet voorstellen dat men deze ster de afgelopen 2 jaar heeft kunnen behouden.

Ook de allure die het vroeger had is voor mij weggevallen. Het doet nu kunstmatig aan. Al is het nog steeds een mooie locatie.

Het eten is van redelijke kwaliteit, maar niet wat men van een restaurant met al jaren 1 ster mag verwachten. Pretentieus past misschien wel het beste bij dit restaurant.

Eindcijfer 5,5
  4. harald

Gisterenavond een fantastisch diner gehad in een bomvolle Karpendonkse hoeve, ter ere van, het 30jarig jubileum van de Chef.

Super 5 gangen diner met alle toppers van de afgelopen 30 jaren, vergezeld door heerlijke wijnen uitgezocht door Ralf.

Top top top.

5. Gerard

Erg stugge gastheer, die je niet het gevoel gaf welkom te zijn. Beetje onze avond verpest. Het eten en de entourage is prima.

Eindcijfer 6,2
  6. William

Mooie locatie en gezellige inrichting. Eten was in verhouding prima, maar de bediening erg opdringerig. Ze proberen overduidelijk hun dure dranken te verkopen. Ook de ellenlange verhalen bij spijs en drank vond ik beladen. Dit zorgde voor een opgelaten sfeer. Wij gaan niet meer terug.

Eindcijfer 6,4
  7. jw geerdink

Een avondje uit met vrienden die ons hebben getrakteerd op een heerlijk diner.

Alles was af en wij komen er zeker nog een keertje terug.

8. Astrid

Van te voren bij de reservering gemeld dat we met z'n 4-en zouden komen dineren en dat er één iemand allergisch is voor tarwe.

We kwamen aan, kregen een amuse voorgeschoteld en dat bleek een soortement van taartje met bodem van tarwe. We hebben dus weer aangeven dat er iemand bij is die geen tarwe mag, toen werd de amuse vervangen door een schaaltje met 2 soorten noten, erg raar.

Bij een van de volgende gangen werd een mandje met brood geserveerd en we hebben zelf weer moeten aangeven dat er iemand bij is die allergisch is voor tarwe. Die persoon kreeg toen ter vervanging van het brood droge crackers (van die Fette Croccante Knusperbrood van Schär), erg absurd voor een sterrenrestaurant.

We moesten elke keer vragen om drinken en het eten was voor de rest niet bijzonder en de service was wel vriendelijk, maar niet meer dan normaal (niet speciaal en zeker niet sterwaardig).

Bij de thee werden wel glutenvrije koekjes geserveerd, waarvan het pak blijkbaar al een tijdje open was, want die koekjes waren zacht en ook zeker niet zelf gebakken.

Na het betalen hebben we nog moeten wachten op begeleiding naar buiten, daarbij werden we meteen naar de deur geleid, terwijl we nog jassen in de garderobe hadden hangen.

We begrijpen totaal niet waarom dit restaurant een ster heeft. We hebben bij restaurants gegeten zonder ster die beter waren in alle opzichten.

We gaan nooit meer terug.

Prijs/kwaliteit absoluut niet waard.

Eindcijfer 2,7
  9. Louis-Paul

Hier gegeten bij het afsluiten van een bruiloft. Het personeel was erg vriendelijk en gaf een leuke rondleiding door de keuken. Prima service en lekker eten, toch voldoende ruimte voor verbetering.

Eindcijfer 8,4
  10. robert

Eet vrij veel zakelijk regio Eindhoven. Gisteravond voor de derde keer in anderhalf jaar en de allerlaatste keer ever. Het eten is ronduit beschamend voor een sterrensrestaurant. Een matige bistro. Als je bij Van der valk geluk hebt zijn de porties groter; is het eten beter en de bediening niet slechter dan hier. De vraag is niet of, maar wanneer ze hun ster verliezen. Mvrouw van Eeghem moet 'ns "benchmarken" bij Boreas en Avantgarde dan weet ze weer hoe het hoort...

Eindcijfer 3,2
  11. SvdZande

Vorig jaar gegeten met mijn moeder van 87.

De deur van de auto werd keurig opengehouden bij aankomst. Maar dat was dan ook gelijk het hoogtepunt. Na een uur in de serre te hebben gezeten gingen we aan tafel. Het viergangen diner werd binnen 1 uur uitgeserveerd.

De kwaliteit was voor een restaurant met een Michelinster wel aan de erg magere kant. Ook het bijpassende wijnarrangement viel tegen.

De bediening was vriendelijk, maar de prijs beslist niet:
    € 240,-- voor 2 personen!

Eindcijfer 3,4
  12. gast

Was leuk en gezellig en hebben erg genoten van het eten.

Eindcijfer 8,9
  13. Zakenlieden

Prima gegeten. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Hele goede, zorgvuldige en vriendelijke bediening. Eten niks op aan te merken, heerlijk! Prima sfeer. Een restaurant welke we zeker aan kunnen bevelen.

Eindcijfer 10
  14. Marieke

Wij hebben hier gegeten voor 'dining with the stars'. Ontzettend vriendelijke bediening, lekker eten en een leuke avond gehad.

Eindcijfer 8
  15. Patrick & Lydia

Als je samen iets te vieren hebt, kan ik dit restaurant echt aanbevelen! Ondanks dat het vrij druk was, hadden we toch het gevoel dat de gastvrouw ons feestje echt meevierde. Het eten was verrukkelijk. We hebben een heerlijke, erg verzorgde avond gehad.

Eindcijfer 9,8
  16. Cortes

Kwaliteit van eten is erg goed, maar de porties zijn irritant truttig en klein.

Nouvelle cuisine-achtige toestand, en dat in deze tijd.

Wij hadden veel gangen, maar een gang kan dan ook gewoon bijna niks voorstellen.
    Bijvoorbeeld 1 lullig garnaaltje, super speciaal klaargemaakt, maar so what.
    En dat in 2009. Te stijf allemaal.

Ik ga liever naar een restaurant waar porties normaal zijn, prijzen ook nog een beetje normaal zijn en de sfeer wat knusser is.

Eindcijfer 5,7
  17. Jac

Leuke persoonlijke ontvangst.

Op dit moment erg goed te betalen zo’n 37 euro voor 2 gangen.
    Vriendelijke bediening die hun uiterste best doet om er iets goed van te maken.

Was er door de week op woensdag avond en was er gezellig druk in de serre.

Eten wel wisselend op de kaart, soms speciaal waar andere menu's wat meer alledaags zijn.

Eindcijfer 8,1
  18. Hans & Dorien

We hebben een hele gezellige avond gehad, perfecte bediening en uitstekend gegeten!!! Exclusieve locatie, goed publiek.

19. J. Jaggan

ontvangst begon vriendelijk. De obers kunnen wel een cusrsu vriendelijkheid gebruiken want wat een arrogante bende. Zelfs in een crematorium kijken ze nog vriendelijker en is men enthousiast.
    Het eten wordt in exclusief servies opgediend dat het je moet afleiden van de kleine porties die erin zit. je moet zelf je eigen drinken inschenken. kortom voor ons een waardelozen en smakeloze ervaring toen we weg gingen moesten we nog iets te eten halen ondanks de pittige rekening.

Eindcijfer 3,7
  20. schrooyen jan

rumoerig. Slordige en verwarde bediening. Eten uitstekend.Somelier correct en vrindelijk.Soepel in bestellen en aanpassen menu.

Eindcijfer 7,5
  21. Elena

Het blijft mij favorite in Eindhoven.
    Ze hebben altijd een goede wijn arrangemente bij de menus.

Eindcijfer 9,5
  22. Ivan

Uitstekend gegeten en gedronken. Zeer goed op nagenoeg alle vlakken.
    200 euro voor lunch 3 personen. Enige kleine minpuntje; de bediening, alhoewel erg correct, mist een beetje warmte.
    Blijft een aanrader

Eindcijfer 7,9
  23. theo

Negatief en geen vriendelijk personeel

Eindcijfer 2