Eet.nu

Glutenvrij en lactosevrij
Voorzieningen
Afhalen

1. rustique

Zijn bij de Chinese Muur geweest en het eten was ontzettend goed en lekker! Sophie, de gastvrouw is een ontzettende lieve vrouw en ook als het druk is geeft zij de aandacht die je nodig hebt aan tafel. Later kwam Jack, de kok en tevens de echtgenoot en eigenaar van het restaurant aan de tafel om te vragen of alles naar wens was. Dit restaurant verdient gewoon een ster! Eten is geweldig en de bediening is geweldig!
    Jack en Sophie wij komen zeker terug!!!

2. Jacqueline Muurling

Geweldig lekker eten en ook nog eens glutenvrij! Was altijd al een grote fan van dit restaurant, maar zeker nu ik glutenvrij moet eten ben ik er nog blijer mee.

Dit is geen restaurant om de simpele hap te eten (wat nog geeneens Chinees is maar Indonesisch zoals kipsate, babi pangang etc.) maar een restaurant waar je hun specialiteiten moet proberen zoals ossenhaas tepan in zwartebonen saus, tong en garnalen in vogelnestje en vele andere successen. Zelfs glutenvrij en lactosevrij kan ik bijna alles eten wat ze serveren en anders past de kok het aan! Helemaal Toppie!

Eindcijfer 9,6
  3. Michelle

Heerlijk vers eten bij de Chinese Muur. Zeer gezellige gastvrouw, ik heb echt nog nooit zo heerlijk Chinees gegeten als hier! Echt een top restaurant.

4. Eric Amersfoort

Wij zijn nu enkele malen wezen eten bij deze Chinees. Het eten is uitstekend en ook de bediening is spontaan. Als het rustig is neemt Sophie de tijd voor haar klanten, lekker spontaan en symphatiek. Als we weer in Egmond zijn komen we zeker langs om een hapje te eten.

Eindcijfer 8
  5. Peters

We hebben hier 2 keer gegeten, en beide keren is het ons niet bevallen.

Met deze Chinees is het niet om over naar huis te schrijven. Simpele Bami en nasi Pangang en kipsate gegeten. Het kipsate was te droog, satesaus te waterig en de kipsate smaakte totaal niet naar kip.

Tweede keer was op een drukke zaterdag avond, dat was een ramp. We hadden heel erg lang op ons eten moeten wachten. En toen het eten uiteindelijk kwam was het niet lekker. Het was niet de juiste smaak wat je van een Chinees verwacht. We namen tomatemsoep maar die was niet op temperatuur. En als hoofdgerecht hadden we spek maar dat was veel te doorbakken. Het was te droog en hard.

En de mihoen die er bij zat was te vettig.

Een gastvrouw die in de drukte bij een tafel gaat zitten en de rest laten wachten? Het moet niet gekker worden.

Eindcijfer 2,4
  6. Fred en Trudy Hase

Geweldige ontvangst, zeer persoonlijk, Naar we hebben begrepen, is de chefkok in de keuken, tevens de eigenaar van het restaurant, wat ook wel te proeven was! We namen het speciale menu, 4 gangen en iedere gang was een verrassing! De smaak uitstekend. We kregen ook nog een koffie aangeboden en voelden ons echt gast. Bij een volgend bezoek aan Egmond eten we zeker weer daar! Een aanrader!

Eindcijfer 9,1
  7. Francis Peelen

Gisteravond hier gegeten ter gelegenheid van de verjaardag van mijn zoon...Marc.

We hebben ons laten 'verrassen' door het verrrasings menu.

Het was heerlijk.

Echt genoten hebben we.

Mede dankzij de gezellige gastvrouw Sophie....

Dank je wel voor deze heerlijke en gezellige ervaring.

Eindcijfer 9
  8. Marc Peelen

Gisteren bij de Chinese Muur wezen eten. Uitgenodigd door mijn ouders, terwijl we een weekend in Egmond waren. We hebben gekozen voor het verrassingsmenu. Werkelijk een verrassing! Heerlijke originele Chinese gerechten. Dus niet het "standaard Nederlands" hapje, zoals babi pangang, etc. Daarnaast is Sopie geweldig als gastvrouw. Ik ga niet met 10-en smijten, dat is overdreven, maar hoge scores geef ik wel. En idd: een aanrader!

Eindcijfer 8,8
  9. Barbara en Peter Purmerend

Dit is werkelijk onovertroffen, zo heerlijk gegeten. Iedere keer als wij naar Egmond aan Zee gaan eten we bij de Chinese Muur.

Want een avond overheerlijk eten in een huiselijke sfeer met super service en ook nog een uitgebreid menu voor een lage prijs, dat raden we iedereen aan. Onze gastvrouw, Mevr. Sophie alweer bedankt voor een geweldige avond.

10. Choko Jan

Hoger dan 10 kan niet; je zou het toch bijna willen doen.

Ook "afhalen" prima.

Sophie is een spontane gastvrouw.

Prijzen zijn laag, zoals bij "de Chinees" gewend.

11. Michel

Lekker gegeten en vriendelijke bediening.

Aanrader!

Eindcijfer 8,4
  12. Rob & Gloria van Ketel

Ik had niet verwacht dat je daar zo lekker kon eten, het is een tijd geleden dat ik "echt Chinees" heb gegeten. Dit restaurant mag best een paar Michelin sterren hebben, als ze ook voor Chinese restaurants worden gegeven tenminste en Sophie houdt er de sfeer lekker in. Een toppie, ga zo door!

Eindcijfer 9,1
  13. Armenius

Op mijn verjaardag, samen met echtgenote, dit restaurant bezocht. Heb mij laten leiden door de recensies op deze site. De beoordelingen werden volledig ingelost. Een puik restaurant met puik eten. Beslist een aanrader!

Eindcijfer 9,4
  14. h.dekker/m.v.kuijk

Hebben ontzettend genoten van een overheerlijk verrassingsmenu. De St. Jacobsschelpen waren perfect en echt een verrassing qua smaak. Je had gelijk Sophie, jouw man is een geweldige kok! :-) Bovendien was de sfeer heel ontspannen en de bediening top.

15. Remorie

Dit is een topper met het uit eten. Een betere Chinees kon ik niet vinden. Het afhaal gebeuren is ook zeer goed!

Eindcijfer 9,6
  16. karin

We zijn daar donderdag 18 februari gaan eten met 4personen en hadden alle 4 gekozen voor het feestmenu. Vanwege hun 5 jarig bestaan 17.50 euro voor 4 gangen, die je zelf kon kiezen.

Het was helemaal top. Het eten was ontzettend lekker, bediening was goed.
    Zeker een aanrader.

Eindcijfer 9,8
  17. Van der Zee

Heb er gegeten tussen kerst en nieuwjaar. Miehoen De lange Muur, en een gado gado. Precies genoeg voor twee goede eters. Erg lekker, zeer goed op smaak. Vooral de saté is aan te bevelen. Vriendelijke bediening.

Eindcijfer 8,5
  18. Sjaak

En plotseling was in onze keuken niets te vinden. Geen tijd om boodschappen te doen en kregen ook nog eens bezoek dus ... uit eten met z'n allen.

Mocht niet te duur zijn, dus.......... eten bij de Chinees in de Zuiderstraat.

Het werd echt een avondje uit en we werden in de watten gelegd door Sofietje. Het was voortreffelijk wat de kok voor 12,50 op tafel zette en samen met Sofietje dronken wij geen ranja met een rietje.

Dus mensen, als je perfect en sfeervol wilt dineren of zo maar even een hapje uit het buffet voor de 55-plussers, ga dan naar de Chinees in Egmond aan Zee, dan ben je verzekerd van een geslaagde dag.

19. Nic

Het is lekker en de bediening is echt prima!

20. Paardebloemenplukker

Erg lekker eten en lieve bediening.
    Ben blij dat ze op loopafstand zitten want we gaan er vaak heen.

Eindcijfer 8,8
  21. muurling

uitstekend eten en hele aardige bediening. Ook voor feesten en partijen geweldige buffetten.