Het eten was er super super super goed. Alles klopte gewoon.
Bediening zeer gastvrij, weten wat ze verkopen en welke wijn je er best bij een gerecht kan bestellen.
Kortom whauw. Aanrader.
| Eindcijfer | 9,9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
We kwamen binnen in een warm en gezellig restaurant.
Mooi en huiselijk ingericht met strakke lijnen.
De bediening kwam heel matig over.
We werden onvangen met de woorden, `hoeveel tijd heeft u want we hebben geen menu kaart. We hebben wel wat, maar ik kan u niet uitleggen wat dat is.
Als ik dan later bij een gerecht aangeef dat ik de twee gestoofde stukjes prei niet snap in het gerecht werd het afgedaan met een schouderophaling en dat het de keuze van de kok is.
Het eten vonden we niet optimaal en wat goedkoop inelkaar gezet.
Twee gestoofde stukjes prei met een heel klein strookje vis er boven op is voor ons wel wat makkelijk in elkaar gezet.
Verder werden de niet volledig opgegeten borden beneden leeg gemaakt in de prullenbak en vervolgens naar de keuken gestuurd. Er werd niet gevraagd of het gesmaakt had.
We hebben in verschillende sterrestaurants gegeten en dan verwacht je wel meer kwaliteit. Ook kwa aandacht, de wijn was matig en paste niet goed bij de gerechten. Je kon duidelijk merken dat het in elkaar gedraaid was.
Misschien kwam dit ook doordat er geen menukaart was, maar dan nog mag je daar als klant niets van merken.
| Eindcijfer | 5,5 |
| Eten & drinken | 6 |
| Sfeer | 4 |
| Service | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Gisteren een heerlijke gastronomische avond beleefd.
Rustige bediening, niet nadrukkelijk aanwezig, afwachtend maar heel gastvrij.
Perfecte wijnkeuze en de vijf 'kleine' gerechten van Jan Gaastra.... Wat een verwennerij!
Special touch dat de kok zich ook even persoonlijk komt voorstellen. Volgend jaar 2 **!?
| Eindcijfer | 9,9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Het personeel is vriendelijk en gemotiveerd en hebben uitgebreide kennis van de menukaart en de wijn die daar bij hoort. Ook hun wijnkennis is uitgebreid en de bediening attent. Kortom kwaliteit en klasse. De prijs is in verhouding met de kwaliteit die je krijgt en was het absoluut waard.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ontzettend goed gegeten. Een 5 gangen verrassingsmenu gehad. Restaurant is zeer ruim opgesteld, gevestigd in een klassiek pand in het centrum van Drachten (tegenover de Lawei).
Personeel zeer professioneel en beleefd. Prijs viel reuze mee.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Heerlijk gegeten tijd terug. Personeel was perfect. De prijs valt niet mee, maar staat wel weer in verhouding tot wat je krijgt.
Dit doe je niet elke week (het moet wel leuk blijven, ook in de portemonnee).
| Eindcijfer | 9 |
| Eten & drinken | 9 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Jammer dat ik nu pas deze site ontdek: had veel eerder willen zeggen dat dit restaurant een absolute aanrader is. Vriendelijke, zeer gastvrije bediening, heerlijk gegeten en de prijs helemaal in balans met de geboden kwaliteit.
We komen graag terug als we weer in de buurt zijn.