Eet.nu

5. vr: 17:00-22:00
  6. za: 17:00-22:00
  7. zo: 17:00-22:00

1. Jeannette Jürgens

Gisteravond (2e paasdag) voor het eerst weer eens bij Ciao gegeten. Wij werden door de eigenaar vriendelijk ontvangen, het eten werd snel geserveerd, en was van goede kwaliteit! Vriendelijke bediening, absoluut leuke sfeer in het restaurant. Eigenaar was zelf heel humorvol naar ons toe,en maakte grapjes met ons, en was behoorlijk goed te verstaan. Wij hebben in ieder geval genoten bij Ciao en komen er zeker weer terug!

Eindcijfer 8,2
  2. Wim van Vugt

Goede vriendelijke bediening en aandacht voor de klant. Sfeervolle muziek, maar het interieur kan beter. Als je wat exotischer dingen bestelt dan de simpele pizza kom je erachter dat er heel wat lekkerders bestaat uit de Italiaanse keuken. Drink je er ook een passende fles wijn bij, dan heb je een prima avond. Wij komen meestal pas laat, rond 9 uur, en dan is het nog lang geen sluitingst. Beoordeel je het restaurant op zijn pizza's dan heb je maar weinig interessante aspecten om op te letten, want een pizza maken kan iedereen. Beoordeel je het bijvoorbeeld op zijn visgerechten en wijn, dan kom je met je oordeel veel hoger uit.

Eindcijfer 8,3
  3. Karin van der Pool

Was met mijn vriend uit eten bij Ciao.
    Pizza met aubergine en mozzarella besteld.
    De aubergine was in de olie gebakken, moddervet donkerbruin en smaakte naar oliebollen boven op de pizza. De mozzarella bestond uit drie of vier veegjes boven op de oliebollenaubergine.
    Toen de eigenaar vroeg of het gesmaakt had en ik dus zei van niet (Ik had de helft laten staan en de oliebollentroep opzij geschoven), reageerde hij zeer onverschillig met wat gemompel.
    Zeer onvriendelijk restaurant met een onverschillige sfeer.
    Wij gaan hier nooit meer eten

Eindcijfer 1
  4. Walter

Vroeger aten we hier vaak. Het is nu nog het zelfde, gedateerd. Pizza goed maar weinig keuze. En minder dan voorheen.

Eindcijfer 5,5
  5. Dennis

Erg duur voor wat je krijgt en word nog net niet de deur uitgekeken door personeel/eigenaar "prego prego"...

Inrichting is erg verouderd en stoffig (Kitsch)

Nee Ciao is een italiaan waar je een pizza'tje moet bestellen en verder niets...

Eindcijfer 2,6
  6. Latina

In het restaurant zelf prima service.

Maar qua bezorgen echt dramatisch..

Wel lekkere pizza's en toetjes! De rest viel mij erg tegen..

Eindcijfer 7,4
  7. Damon

Best lekkere pizza`s.

Maar verwacht er niet te veel van, ook duur.

De salades zijn best lekker.

Verder leuke muziekjes.

Maar slechte service.

Eindcijfer 5,7
  8. Jos Dinkelaar

Als je er biefstuk besteld is het van goede kwaliteit met een prima saus, wel heel weinig groenten maar je kunt extra friet bij bestellen en extra salade. Een aanrader om het compleet te maken. De huiswijn is van zeer goede kwaliteit. De bediening is uitstekend, Het ijs van echte Italiaanse kwaliteit.

Wel op tijd reserveren omdat het soms erg vol is.

En op tijd komen, om 10 uur zijn ze al gesloten, na 9 uur is het afruimen begonnen.

Daarom kom op tijd.

Eindcijfer 8,3
  9. Alicia

Vorige week, ben ik met mijn vriendin naar restaurant Ciao geweest. Nou, ik had er dus echt spijt van. Geen enkel personeel spreekt uitstekend Nederlands & de pizza's zijn ook niet zo waaauw! Eerlijk gezegd, was het gewoon vreselijk! Sfeer had je dus echt niet.

Ik zal dus nooit meer dezelfde fout maken & dan echt noooit!

Eindcijfer 1
  10. Sara

Ik ben met mijn man uit eten geweest bij Ciao. Ik moet zeggen dat het eten mij goed is bevallen, de service trouwens ook.

Er hing een lekkere ontspannende sfeer en wij hebben genoten deze avond. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Eindcijfer 8
  11. Gert

Was vroeger een uitstekend restaurant. Momenteel zijn alleen de pizzas nog te eten maar van de kaart hoef je niets te bestellen want dat is ronduit slecht.

Eindcijfer 1,9
  12. O.Bijlsma

Er was muziek;aardige eigenaar,ongedwongen sfeer.Voor verjaardag van moeder(nu bijna 91)werd speciaal,als verrassing, een feestijsje met vuurwerk geserveerd!Voor families,ook met kleine kinderen,ideaal.

Eindcijfer 7,8
  13. horst

vroeger was het een top restaurant, Nu is het luidruchtige volks pizzeria met te weinig personeel.

Eindcijfer 3,2
    Sfeer -