Vanavond op aanraden hier gegeten. Wij konden de humor van de sfeer en ambiance erg waarderen, gezellig aangekleed en vond de piano heel er leuk met live muziek. Het eten was echt heerlijk en mooi gepresenteerd.
| Eindcijfer | 10 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Op 31 uli en 11 augustus hebben we met vijf mannen goed gegeten en zijn wij keurig bediend. De frivole menulijst maakt wat argwanend, maar dat was snel verdwenen. Gerechten worden met zorg bereid en gepresenteerd. Kwaliteit was goed.
Goede gelegenheid om terug te gaan.
Hartelijke dank.
PS Ik vind het niet leuk en in feite onjuist op deze site getutoyeerd te worden.
| Eindcijfer | 8 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Samen met mijn dochter ging ik eten bij De Dikke Bries. Grappig restaurant, uitstekende bediening. Alle gerechten top behalve het voorgerecht 'kip veneivent'. Heel koude blokjes kip die ook nog flauw waren. Na een opmerking hierover tegen de serveerster kwam die even later met het antwoord terug: 'de kip hoort koud en de kok zegt dat er peper en zout op tafel staat'.
Dat vond ik eigenlijk niet kunnen. De kip smaakte alsof die gister in de koelkast was gezet. Jammer van die opmerking van de kok.
Ik kom er, ondanks alle andere goede gerechten, niet meer.
Mijn vorige recensie schreef ik voor ik er vanavond ging eten.... dat was mijn ervaring van vroeger maar er is veel veranderd ik ben het met sommige eens..... het is niet meer wat het geweest is....
Je moet lang wachten op een nieuw drankje, hinderlijke piano (veel te luid), slechte bediening, het eten kon beter(vlees was redelijk taai), lang wachten op volgende gerecht! Waardeloos.
| Eindcijfer | 6,2 |
| Eten & drinken | 6 |
| Sfeer | 4 |
| Service | 2 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Ik ben geeneens aan eten toegekomen. Mijn hond was om een voorval met een andere hond in het verleden NIET welkom.
Dit is het eerste restaurant in Nederland waar me dit is overkomen!
Heel ongastvrij!
| Eindcijfer | 1 |
| Eten & drinken | - |
| Sfeer | - |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | - |
Het eten is goed. De live muziek was mooi.
Als je een sorbet neemt steekt daar een heel lang rietje uit, en krijg je een huishoudtrapje naast je tafeltje. Ik ben best in voor geintjes maar als je uit eten bent en andere gasten lachen en kijken ernaar vind ik het behoorlijk storend.
| Eindcijfer | 6,9 |
| Eten & drinken | 7 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Wij waren verrast door de leuke ambiance en de prijs kwaliteit verhouding. Mijn vrouw heeft zelfs haar bord leeg gegeten. Chapeau! Komen zeer beslist weer terug. Groeten Wil & Hennie Janssen
| Eindcijfer | 9,7 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
u schnitsels door ons gekozen gister zou u bezorgd over moeten zijn zeer zout dus gr wij
| Eindcijfer | 3,9 |
| Eten & drinken | 2 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
wij komen af en toe eten en altijd is het daar gezellig en goed het eten is ruim voldoende en altijd lekker ook deze week gaan we er weer heen, we verwachten ook dan dat het weer een geslaagde avond zal zijn een heel goed idee om weer lekker lang te tafelen groeten uit medemblik
| Eindcijfer | 8,5 |
| Eten & drinken | 8 |