Eet.nu

Nederlands
Rating
7,8

1. Mariska

Wij gaan elk jaar in Den Helder op vakantie en gaan bijna elke avond bij Kruimeltje eten. Het eten is heerlijk, bediening is goed en de de prijs valt ook heel erg mee!

Eindcijfer 9,8
  2. alline schippers

Ik ben nu héél boos.....ik zal vertellen waarom. Ga ik naar restaurant "Kruimeltje", en wat denk je. Na 5 minuten sta ik weer buiten. De meneer die bij de deur stond zei dat er geen tafel vrij was voor 1 persoon... Ik kon dus niet alleen daar eten. Achter mij kwam een gezin met totaal 3 personen, en die konden gewoon gaan zitten. Ik voelde me echt vreselijk, discriminatie van mensen die alleen zijn, je bent gewoon niet welkom. Ik wilde dat ook hier even vermelden, want niet alles is dus positief. Ik ben al heel vaak met meerdere mensen wezen eten bij Kruimeltje, en dat was prima.....Maar nu is mijn avond echt verpest.

3. ilona

Kruimel, voor alle kruimels onder de kids een genot!

Voor de ouders heerlijk, heerlijk eten, ruime keuze.
    De kids kunnen snel eten en heerlijk verder met spelen in de kindveilige en vriendelijke speelhoek!

Toppie!

Eindcijfer 8,8
  4. Nicole

Lekker eten tegen een nette prijs.
    Er is een speelruimte voor kinderen.
    Ideaal voor gezinnen.

Eindcijfer 7,7
  5. Jari

Het eten was koud, niet lekker en duurde allemaal heel lang. Wel kind vriendelijk en aardig personeel. Maar om nu te zeggen we gaan nog een keer, nee!

Eindcijfer 4,8
  6. M.M.

Gewoon heel erg leuk als je met kinderen ergens niet te moeilijk wilt eten. Kids hoeven niet persé stil te zitten en eten is prima.

Eindcijfer 7,5
  7. P.P.Solkesz

Het beste restaurant in de noordkop voor gezinnen met kinderen, voor de kinderen en de ouders een prima plek!

Eindcijfer 8,4