Eet.nu

7,7
Betalen
Visa Master Card pin

1. Kraak

Sinds tijden weer eens bij de Oude Gast gegeten. Wat was het lekker allemaal en ook erg gezellig!

Eindcijfer 8
  2. danielle

Eten is erg lekker..

Laatst een kadobon gehaald voor kennissen van mij.

En wat zag ik daar tot mijn verbazing! Een hond in de keuken.

Hmm erg jammer.. zolang de hond daar loopt kom ik er niet meer eten.

Eindcijfer 6,6
  3. Ad en Riet

30-06-2011 voor het eerst gedineerd bij De Oude Gast. Zeker voor herhaling vatbaar. Het eten mag zeer goed bereid genoemd worden en wordt in ruime mate opgediend in een vriendelijke sfeer. Kortom hierbij een verdiend compliment.

4. Tes en Els

Na een reis dwars door Nederland, van Limburg naar Noord - Holland, op zoek naar een restaurant.

Met de dinercheque hier terecht gekomen... we waren aangenaam verrast over de prijs - kwaliteit verhouding...superlekker eten voor een leuke prijs!

De bediening was heel vriendelijk, aan aandacht niets te kort gekomen.

Een aanrader voor wie Den Helder bezoekt!

5. H.J.Brandel

1 Het is een gezellig restaurant.

2 bediening zeer goed.

3 Het eten zeer goed en van kwaliteit en ruime keuze.

4 persoonlijke aandacht.

5 het is de moeite waard voor de volgende keer.

6. helma

Lekker eten en vlotte bediening een aanrader ook de prijs is goed aan de maat. Ga er vanavond weer heen met mijn kids. Kom er graag.

Eindcijfer 8,6
  7. Glenn

Hier ga je even snel/lekker iets eten. Prima bediening. Maar doe eens iets aan die desserts......alleen maar ijs......jammer.

Eindcijfer 7,3
  8. Johannes van Dram

Twee maal met vier personen hier gegeten. Bediening is vlot en vriendelijk, sfeer is intiem. Eten is over het algemeen goed, maar de vette sauzen (met creme fraiche?) passen niet meer bij deze tijd, daardoor zijn we er de laatste keer misselijk vertrokken, zonder dessert.

Eindcijfer 6
  9. lydia

Leuke tent, gezellige warme sfeer, Goede bediening, ze komen regelmatig vragen of alles naar wens is. Vriendelijk, spontaan personeel. je hoeft niet een uur te wachten op je eten en drinken. En het eten is lekker. zeker een aanrader !!!!

Eindcijfer 8,6
  10. M.M.

Ik vond het persoonlijk niks. Geen bijzonder voedsel, slecht aangekleed interieur. Nee...voelde mij er niet echt `uit` .

Eindcijfer 4,5
  11. Bertus

Ik heb er meerdere keren gegeten en het is altijd goed. Ruime keus, prima eten, goede ervaren bediening en je gaat meer dan voldaan van tafel.

Eindcijfer 8,4
  12. Stephanie

Het is een heel gezellig restaurantje met vriendelijke bediening in een oude ambiance.Echt heel relaxt en ontspannen.

Eindcijfer 5,5
    Prijs / kwaliteit -
  13. Yvonne

Ontspannen sfeer. Intiem door kleinschaligheid. Persoonlijke aandacht. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Eindcijfer 8,3
  14. marcel en arbeno

het is een heel gezellig restaurant vriendelijke mensen en de bediening is heel goed, het eten is zalig en je krijgt genoeg gewoon een heel gezellige sfeer

Eindcijfer 8,4