Gisteren diner genoten in dit eetcafé. Druk bedrijf met gasten van meerdere nationaliteiten, en een groot terras voor de deur. Prettige ervaring beleefd. Vriendelijke bediening en een heerlijk jodenhaasje gegeten. Lekker mals en verrassend. Al met al een leuk eetcafé op een mooie locatie. We komen zeker nog een keer terug.
| Eindcijfer | 7,9 |
| Eten & drinken | 8 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Diner genoten bij dit eetcafé op Texel. De straat ligt geopend dus het geheel oogt wat rommelig. Zeer prettige bediening met een glimlach. Ik en mijn tafelgenoot nuttigde een 'texels lamsstoofpotje'. Ik herken mij niet in een eerdere beoordeling. Zacht van smaak en een smakelijk geheel. Leuke avond gehad bij zorgzame gastvrouw Nadile.
| Eindcijfer | 8,2 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Personeel alleen vriendelijk bij eerste begroeting - nadien op het onbeleefde af, zeer traag, matige kwaliteit voor de prijs.
Alleen de plek is mooi voor een drankje, als je tijd hebt om te wachten...
| Eindcijfer | 5,1 |
| Eten & drinken | 5 |
| Service | 4 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Vandaag gelunched, personeel niet echt vlot. Eten matig, simpelste wat men kan bestellen kroket op brood. Goedkope kroket in oud vet gebakken en niet super vers brood..
| Eindcijfer | 6 |
| Eten & drinken | 5 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Even voor een bakje koffie gaan zitten. Wat een onvriendelijk personeel! Op het snauwerige af. Daarnaast duurt het ongeveer 30 min. voor koffie! Voor de lunch zijn we maar niet gebleven.
| Eindcijfer | 5 |
| Eten & drinken | - |
| Sfeer | 4 |
| Service | 2 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Bij eetcafe de Steenenplaats in Den Burg vandaag een Texels lamsstoofpotje gegeten. Wat me erg tegenviel was de hoeveelheid. Ongeveer 6 bleke krielaardappeltjes (slecht gebakken) een mini schaaltje rauwkost en een leuk potje met 5 dobbelsteentjes lamsvlees in een goulash. Erg, erg "gierig" voor € 15,50. Jammer, volgende keer liever ergens anders proberen!
| Eindcijfer | 4,7 |
| Eten & drinken | 6 |