Eet.nu

Nederlands
Rating
9,7

1. Jet

Als wij op Texel zijn willen we het liefst hier een keer eten.
    Jammer dat je zo lang van te voren moet reserveren, zegt wel wat over het zalige eten en de bijzonder vriendelijke bediening door de Freya mensen.
    De kaart is wel klein.Maar is geen belemmering voor het genieten! Wat ons betreft verdient Freya een grote ster.

Eindcijfer 9,6
  2. Fred & Sven

Gewoon weer heerlijk zitten genieten bij onze vrienden des levens, heerlijke gerechten met Texels vlees, goede wijnen, top bediening.
    Kortom, een terugkomer (doen we toch wel, dus....)

met culinaire groet,

Bakker/Mayweg
    Hotel de Zwaluw

3. Ineke

Een avond genieten! Gastvrij, niet te formeel, heerlijk eten met goede wijn, kannen met water die regelmatig werden bijgeschonken, prijs kwaliteit top, kortom een 10 met een griffel! Jammer dat Texel zo ver van Amersfoort ligt!
    Ineke

4. Gerhard Herndl

By a large margin the best restaurant on Texel. The best price-quality ratio, extremely friendly atmosphere. A 'must visit' place for everyone coming to Texel. Reservation a few days in advance is recommended.

5. chantal en joram

Echt 1 woord voor dit restaurant: FANTASTISCH!

6. peter

Al diverse keren heerlijk gegeten bij dit super restaurantje, eten is voortreffelijk en de bediening is zeer vriendelijk. Elke keer als wij op texel zijn kijken we er naar uit om hier te eten. In een woord geweldig.

Eindcijfer 10
  7. eef en annie krabbendam, schiedam.

Do. 19 mei 2011 komen we weer - kunnen niet wachten - ieder jaar is het daar echt genieten! Van sommige tradities ga je houden. Dit is er één van!

Eindcijfer 9,6
  8. Ronald en Marion

Helemaal top!

9. Frank Bloklander

Over Freya kan ik heel kort zijn: wat goed!

Eindcijfer 9,4
  10. Bob Meijer

Tijdens een lang weekend door een Texelaar naar dit restaurantje verwezen; top! Kleinschalig, gezellig, en heerlijk eten. Complimenten aan de keuken en de gastvrouw: volle bak, maar het liep gesmeerd.

Groeten uit Krommenie van Evelien en Bob!

11. Beppie & Welmoed

Een leuk en klein restaurant, met een prettige sfeer. Aangeboden wordt een dagmenu, met keuze uit vier voorgerechten, vier hoofdgerechten en vier desserts. De gerechten waren zeer gevarieerd. Het eten was heerlijk bereid en mooi opgediend. Alles vers en verrassende smaak combinaties. Kortom een aanrader. Wij hebben genoten.

Eindcijfer 8,9
  12. claire en nana

Waanzinnig lekker gegeten!

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, meer kwaliteit dan prijs.

Zelfs de hondjes worden vertroeteld!

Dit alles in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer.

Wees slim en reserveer.

13. Dennis & Sandra

Wij komen met enige regelmaat uitwaaien op Texel en daar hoort ook een avondje eten en genieten bij Freya bij. Het is een gezellig klein restaurant (beetje huiskamergevoel) waar je warm wordt ontvangen en waar een gezellige, rustige sfeer hangt. De kaart is klein, maar voor ieder wat wils. De producten zijn puur en vers. Geen poespas op de kaart met dure woorden; eenvoud siert! Zeker een aanrader!

Let op: ruim van tevoren reserveren, want veel mensen hebben Freya al ontdekt.

Eindcijfer 8,4
  14. ingrid

Wij zijn vorig jaar in september naar Texel gekomen en vonden het een super leuk en gezellig eiland.

We zijn via via bij Freya terecht gekomen en we vonden het in een woord geweldig. De bediening en het eten, en natuurlijk een gezellige en ontspannende sfeer.

Wij hebben nu weer een afspraak om zeer binnenkort, weer bij hun te gaan eten.

We kijken heel erg uit naar de dag, dat we weer bij Freya kunnen eten.

Eindcijfer 8,4
  15. paulien zwart

Tijdens ons weekendje naar Texel, vrijdag 11 juni, bij Freya wezen eten. Wat hebben we weer lekker gegeten. Het was van begin tot eind fantastisch. Complimenten weer aan de chef-kok en aan de gastvrouw die ondanks dat alle tafels bezet waren heel gastvriendelijk bleef.
    Glijn en Paulien uit Egmond aan Zee.

16. leo

Bij ieder bezoek aan Texel (3 maal per jaar) is Freya een vast programma punt. Zeer gevarieerd keuze menu, fantastisch bereid door Maarten, gezellige ambiance, innemende gastvrouw, kortom een heerlijk avondje uit.

17. Koopplein.nl

Het keuzemenu is goed en wisselt regelmatig. Fantastisch wild zwijn en zeldzaam lekkere ossenhaasbiefstuk gegeten, ook de entrées en desserts waren super! Tot de volgende keer!

18. Hans

Eten super; ontvangst kon beter.

Al met al een aanrader!

19. Chantel

Heerlijk gegeten en vooral voor die prijs, 25 euro voor een keuze menu van drie gangen.
    Ook de kinderen vonden het heerlijk. Als we weer op Texel komen gaan we hier zeker weer eten!

Eindcijfer 9,4
  20. paul

Super zaak, heerlijk gegeten.
    Voortreffelijke wijnen....

21. Marlene Stiekema

Knus restaurant met geweldige persoonlijke bediening, voortreffelijk eten en goede wijn! Geheel maakt het steeds weer een heerlijke avond, met een stel aan het roer die hun vak zeer goed verstaan! Aanrader!!!

22. Leo van Egmond

Uitstekend gastvrij restaurant!
    Prima (kok)eigenaar achter de kachel en charmante (gast)vrouw!Hier uit eten gaan is een Feest!!!Wel vroeg genoeg reserveren a.u.b!!Zondag en maandag gesloten.

Eindcijfer 9
  23. debbie Jongejan