Tesselse gastvrijheid met een Brabants tintje...Free WiFi
Gratis parkeren op P1 en P2 op 300 mter afstand de gehele dag. 's Avonds en op zondag op het plein naast ons gratis.
Tot 200 meter van ons is de centrale busstop .
Gratis Wi-Fi en ook een mobiele site......
De Smulpot in Den Burg heeft een primeur! Als enige bedrijf op Texel serveert ons sfeervolle etablissement koffie van Smit & Dorlas.Texelaars, zakenmensen, toeristen, iedereen weet De Smulpot te vinden. Logisch, in het oergezellige eetcafe kun je elk moment van de dag terecht.
’s Ochtends een lekker kopje koffie met huisgemaakte cheesecake, ’s middags een broodje of uitgebreide lunch, wat later een borreltje en ’s avonds uitstekend eten in een ongedwongen sfeer, het kan allemaal bij het hotel annex lunch & diner cafe in hartje Den Burg. Werken met Texelse produkten, de beste koffie van Texel en voor een kleine vergoeding bieden wij ons snelle wifi-netwerk aan voor onze gasten. Dat vinden wij heel vanzelfsprekend. Iedere dag geopend van 9 uur ’s morgens tot 23 uur ’s avonds. Tot ziens!
Tijdens ons verblijf op Texel deze week maar liefst 3 keer bij de Smulpot beland: 2 keer een lunch en 1 keer een diner. Elke keer een heel goede ervaring. Avondeten: gewokte kipfilet, erg lekker, timbaaltje met (pandan of basmati)rijst, salade erbij origineel, geen standaard eten. Enige 'minpuntje' is de groente met kerriesaus als garnering op het bord, 2 spruitjes, een half worteltje en een plakje courgette. Slaat de plank een beetje mis. Wel goed bereid! De lunch was beide keren voortreffelijk: een ongelofelijk smaakvolle tomatensoep plus een rijkgevulde tosti Loeki (met ui en tomaat), en een heerlijke focaccia met gemarineerde zalm. Dat is eten om de tijd voor te nemen! Bediening is supervriendelijk en de sfeer is ongedwongen en aangenaam. Een plek om regelmatig terug te komen!
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Smulpot....., gisteravond, tweede kerstdag weer heerlijk gegeten. Gezellige kerstsfeer en bijzonder vriendelijk personeel. Steevast komen we na een dagje uitwaaien eten bij de Smulpot. Als we eens een paar dagen achter elkaar op Texel zijn, willen we ook wel eens naar een ander restaurant gaan, maar als puntje bij paaltje komt, wordt het altijd weer de Smulpot. Een enkele keer toch een ander restaurant geprobeerd, maar we hadden daar dan direct spijt van.
Kortom een aanrader!!
Gisteren avond heerlijk gegeten, De bediening erg vriendelijk,sfeervolle leuke tent!!!! Lekker Texels bier!!!! Dikke vette aanrader!!!!De spare-ribs waren zo lekker, nergens zo lekker gegeten. Ga zo door. Groet, de mensen met twee honden.
| Eindcijfer | 8,6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Goedendag,
Wij, mijn vrouw en kids komen al 22 jaar op Texel en wat we altijd doen is bij de Smulpot lekker gaan eten. Wij komen uit Den Bosch en zijn echte bourgondisch ingestelde mensen die graag lekker uit gaan eten. Van michelin sterren tot eetcafe's. Ik ga het dus niet vergelijken met Michelinster restaurants en eetcafe's. Zou niet eerlijk zijn. Wij kunnen het wel vergelijken met menig restaurant in Texel daar wij er in 22 jaar al diverse velen hebben geprobeerd.De Smulpot springt er dan toch wel uit. Wat wij willen zeggen, het is hier echt top eten, met een grote gastvrijheid, super bediening in een ongedwongen sfeer. Met een goede uitgekozen wijnkaart. Wat wil je nog meer. Petje af voor de Smulpot. Ga zo door en tot ziens.
T en A Sijmens.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Voorgerecht salade met geitenkaas matig en weinig orgineel met een bolletje beschuit! Onder een plak geitenkaas.
Bovendien was de portie klein, net als de carpaccio.
Biefstuk besteld met rode wijn saus, de saus was wel heeeeel erg zuur, dus van het vlees niet veel geproefd. Dit was echt niet lekker. Gemeld aan de serveerster die hier weinig op deed en alleen "ohhh okee" riep. De serveerster sprak matig Nederlands dus mogelijk begreep ze ons niet? Erg veel contact en moeite om het ons naar het zin te maken deed ze niet en gaf geen oogcontact en keek gewoon de andere kant op terwijl ze de wijn tot aan de rand van het glas inschonk. Zou ze dat ook hebben gedaan als je 1 glas wijn besteld? Iets subtieler en vriendelijker mag wel.
| Eindcijfer | 6,6 |
| Eten & drinken | 6 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Door De Smulpot.
Beste Fiona,
Helaas treffen wij deze uiting van u aan op dit medium. Graag willen wij u laten weten dat toen er gereserveerd werd een vraag volgde om iedereen spare ribs en chocolade taart te laten eten. Met daarbij de melding dat er 2 glutenvrije personen bij zaten. Nadat de reservering gemaakt was werd er direct met de keuken besproken wat de bedoeling was. Echter bleek al snel dat de keuzes niet glutenvrij gemaakt konden worden omdat in de gerechten essientiele bestanddelen zitten waarin gluten verwerkt zijn (ketjap, bastognekoek). Het opgegeven telefoonnummer (mobiel) werd helaas niet opgenomen. Dit hebben wij diezelfde week nog enkele malen geprobeerd, zodat wij in overleg een passend gerecht konden serveren/prepareren. Ons restte niets anders dan af te wachten wanneer jullie binnen zouden komen. Aan tafel direct uitgelegd wat het probleem was en de persoon van de telefoon erkende dat dit toestel vaak uit stond. Later bleek ook nog dat het een verkeerd nummer was. Bij navraag aan tafel tijdens het a la minute bereidde diner voor u kregen wij een positief antwoord.
U bent niet de eerste met een dieet wens bij ons en wij staan erom bekend dat wij er veel aan doen om dit te organiseren.
Graag een andere keer, u zult ervan versteld staan.
Met vriendelijke groeten.
Ga hier niet eten met een glutenvrij dieet! Van te voren gebeld en aangegeven, glutenvrij brood (droog en net uit de vriezer) was aanwezig en verder was, zoals de ober vrolijk aangaf, de optie voor een glutenvrij dieet de kaart (dus zoek iets anders uit!). Heel teleurstellend, vooral omdat mij aan de telefoon was verzekerd dat een glutenvrij dieet geen enkel probleem was en dat alle gerechten glutenvrij gemaakt konden worden.
Bovendien een half uur gewacht om de bestelling op te nemen (die ik dus nog moest uitzoeken vanwege mijn dieet!) en wel anderhalf uur op het hoofdgerecht terwijl wij, vanwege de aanwezigheid van kinderen, van te voren exact hadden aangegeven wat we wilden eten.
Geen aanrader voor glutenvrije patienten en mensen die goede service willen!
| Eindcijfer | 4,8 |
| Eten & drinken | 5 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Wij hebben zo heerlijk gegeten dat het onze vast eet adres wordt.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Geweldig leuk restaurant, heerlijk eten in een sfeer zoals je die overal zou willen vinden... helemaal super!
Geweldig.
Net even een sate gehaald.....
Ik heb genoten......
Goede sfeer, snelle bediening en sfeervol....
Ga zeker nog eens langs.....
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Al vele jaren zijn wij hier trouwe klant en steeds weer opnieuw.
Alles is dik in orde: goed, smakelijk en afwisselend nieuwe seizoen-gebonden gerechten.
Toppie. Personeel vriendelijk en oplettend.
| Eindcijfer | 8 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
In het weekend van 17-19 september 2010 hebben wij De Smulpot ontdekt! In verband met knoflookallergie zijn wij "lastige" eters, maar werden top geholpen door het vriendelijke personeel. Het was beide avonden bomvol, maar toch was er tijd voor een gezellig praatje met het peroneel aan tafel. We hebben met name genoten van de sfeer, de heerlijke droge witte wijn en de verrukkelijke Ceasar-salade. Eerlijk gezegd: alles wat wij aten was heerlijk! Een kroon op ons weekendje Texel! Wij komen terug!
| Eindcijfer | 9,2 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Met enige regelmaat komen wij uitwaaien op Texel en een avondje Smulpot is dan vaste prik.
Een gezellige, sfeervolle eetgelegenheid, waar je ook aan de bar een drankje kunt drinken of een hapje kunt eten. Dat maakt het hier zo gezellig. Er zijn verschillende hoekjes en vooral bij de openhaard vinden wij het leuk zitten.
De kaart is gevarieerd en dus voor ieder wat wils. Geen poespas, maar lekker eten en genieten.
Een aanrader!
| Eindcijfer | 8,5 |
| Eten & drinken | 8 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Heel gezellige sfeer, absoluut geen hotelnummergevoel.
Ze hebben tijd voor een praatje en een grapje, hoe druk het ook is. Het Texelse lamspotje is zeker aan te raden en om me heen hoorde ik zeer goede ervaringen over de sate (zelf niet gegeten, maar mijn man wel).
We gaan zeker dit jaar nog een keer terug!
| Prijs / kwaliteit | 9 |
We komen al jaren op Texel en de Smulpot is een vast onderdeel van alle Texelse genoegens. Sfeer en eten is altijd goed. Of je nu een uitgebreide maaltijd besteld of even een snelle lunch, bediening en voedsel is altijd goed.
| Eindcijfer | 9,2 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Erg lekker gegeten. Goed dat we gereserveerd hadden, want het zat helemaal vol. Leuke sfeer in het restaurant en het eten was erg goed! Echt een aanrader.
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Mijn eerste indruk was: leuke tent.
Het eten was lekker.
En een vriendelijke bediening.
Echt een aanrader voor een leuke avond.
| Eindcijfer | 9,1 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Erg lekker gegeten, maar vooral gezellig. Genoten van de gastvrijheid en de goede kwaliteit. Kom er graag terug.