Groot parkeerterrein aan de overzijde van de markervaart.
OV-taxi 0900-8878
Zeer regelmatig kom ik hier even genieten van het prachtige eilandje, mooie uizicht over het water vanaf het terras, het goede en heerlijke eten en drinken en vooral van de zeer uitstekende bediening en de prettige en gezellige Eigenaars.
Ik heb dit restaurant al bij meerder kennissen aangeraden want een aanrader, dat is het zeer zeker. Ik hoop hier tenminste nog zeer vaak terug te komen.
| Eindcijfer | 8,6 |
| Eten & drinken | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Op die dinsdagavond hebben we gezien de capaciteit die de keuken op die avond kon waarborgen, de beslissing genomen de zaak binnen niet open te stellen, maar alleen het terras van 100 plaatsen te bedienen.
We vinden het vervelend dat we een aantal mensen hebben moeten teleurstellen door ze niet te kunnen plaatsen: we zaten gewoon vol.
We menen echter dat we met de beslissing buiten wel maar binnen niet plaatsen verkeerde verwachtingen hebben voorkomen.
Nooit meer! Een lege eetzaal en toch worden weggestuurd.
Ivm de drukte in de keuken. Toen wij vroegen of zij een uitzondering wilden maken voor het 2 jarig kindje (er is geen enkele andere mogelijkheid tot eten in de buurt en wij waren met de boot) kregen we te horen dat ze het inderdaad sneu vonden voor het kindje maar helaas. Nog nooit zoiets belachelijks meegemaakt.
| Eindcijfer | 1 |
| Eten & drinken | 1 |
| Sfeer | 1 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
De Lenioren waren zondagavond 20.12.2009 op bezoek in uw restaurant samen met ca 15 andere Lenioren!
Karin Lenior, mijn nichtje, woont op dit mooie eiland en zo zijn wij dus in uw sfeervolle restaurant terecht gekomen!
Het was uiterst gezellig, de bediening was uitstekend en het eten was heerlijk!
Wij komen nog zeker eens terug.
| Eindcijfer | 8,3 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Zeer prettige omgeving op prachtig eiland. Goed eten en erg leuke eigenaars. Absolute aanrader.
| Eindcijfer | 7,9 |
| Eten & drinken | 8 |