Eet.nu

2,1
Voorzieningen
Afhalen

1. Gertjan Koster

Het horeca bedrijf bevindt zich midden in het uitgaansgedeelte van De Koog.

Als voorgerecht hadden wij soep. Deze was erg zout. Nadat de ober die onze tafel afhaalde vroeg of deze had gesmaakt, gaven wij aan dat de soep heel erg zout was. De ober gaf als antwoord dat je dan meer drinkt… jammer dus.

De MIX GRILL: drie stukken vlees die vet waren. De entrecote was erg taai met zenen erin. Beetje rauwkost in de vorm van sla en een stukje komkommer. Friet was goed welke er bij werd geserveerd. De friet die men er later bij kwam brengen als extra was niet gaar en slap. Sausjes bij de mixed grill zijn niet inclusief. Je moet er zelf om vragen en ieder sausje wordt extra op de rekening gezet.

De bediening: Er waren drie verschillende bedienden: •Een van de bedienden was een man welke redelijk met de klanten sprak. De andere twee waren twee dames waar van er een je niet eens aan keek. Deze dame was alleen maar bezig met concentratie op het dienblad zodat ze dit recht hield. De andere dame in de bediening sprak niet eens Nederlands maar was wel vriendelijk.

De binnenkant van de zaak was niet erg gezellig. Het leek een beetje op een opgewaardeerde shoarmatent. Dit werd later door een andere horecaondernemer op Texel min of meer bevestigd. In de Koog zijn er genoeg andere eetgelegenheden om gezellig en goed te kunnen eten. Hatim viel helaas een beetje tegen. De prijs was daarintegen lager dan bij de andere eetgelegenheden. Voor was dit in ieder geval het eerste en ook meteen het laatste bezoek.

Oja het bier kwam uit de fles welke zelfs bijna aan de off. datum was !!

2. Ferdy

Laat ik beginnen met: Hier niet heen gaan!

Zijn hier na een gezellige dag op Texel gaan eten. Hadden ons erg verheugd op lekker eten, en de reklame borden buiten trokken ons aan om hier hier naar binnen te gaan.

We hadden eerst drinken besteld. Personeel spreekt geen Nederlands en wist niet eens wat cassis was. In al het bestelde drinken zat geen prik meer en uiteindelijk was de cassis aanmaak limonade. Door dit voorval gingen we eens wat reviews opzoeken over dit restaurant en dat beloofde al weinig goeds.

Helaas hadden we al het eten besteld en wachten het maar af. Toen we ons eten kregen, kwamen helaas alle slechte reviews die we hadden gelezen uit. Karton is nog beter dan de spare-ribs die we kregen, en de biefstuk was niet op te kauwen. We hebben ons eten terug gestuurd, en zijn naar een snackbar gegaan om daar alsnog wat te kunnen eten.

We vinden het erg jammer dat een restaurant als dit nog steeds klanten ontvangt en deze rotzooi durft te serveren. Wij willen graag iedereen afraden om hier te gaan eten!!

3. Marthe

Zelfs de pizza's waren smakeloos en de bediening sprak geen Nederlanfs.. drama! Een absolute AFRADER!!

Service -
    Prijs / kwaliteit -
  4. Piet

Wat een drama hier.

Hatim visschotel. alle soorten vis smaken hetzelfde. De volgende dag had ik nog de smaak van levertraan in mijn mond. De enige 2 stukken echte vis waren kurkdroog. De overige stukken waren gepaneerde stukken die waarschijnlijk al 2 jaar in de vriezer hadden gelegen.

Het vlees zat tegen aangebrand aan en had een vreemde smaak.

Enige positieve was het goede bier.

Vermijd deze tent.

Eindcijfer 1,7
  5. Frank

Wij waren op zoek naar een simpel, maar lekker hapje om te eten op Texel. Puur toevallig liepen we bij deze tent binnen en daar begon de ellende: plakkende menukaarten. Aangezien we ze toch nog het voordeel van de twijfel gunden hebben we toch maar besteld. De bediening is op zijn zachtst gezegd langzaam, maar de echte ellende begon pas toen het eten geserveerd werd. De keuken had zich vergist in 2 van de gerechten, maar de bediening beweerde doodleuk dat wij andere gerechten hadden besteld en dat zij geen fout hadden gemaakt en deden dit op manier die ik nog nooit eerder had meegemaakt in een restaurant. Uiteindelijk hebben 2 van onze tafelgenoten het eten een kwartier later gekregen.

Over dit alles is uiteraard heen te stappen, maar het eten dat hier geserveerd wordt kan écht niet door de beugel! Met mijn 9 jaar ervaring als sous-chef kan ik echt wel proeven of iets goed of niet is, maar het vlees dat hier geserveerd wordt zou direct in de prullenbak moeten verdwijnen. Zodra je steak 'vissig' smaakt en ruikt hoor je het weg te gooien; hier gaat het gewoon op de grill en op bord. De gamba's zijn dusdanig gortdroog dat pellen niet gaat. De salade is een hoopje ijsbergprut overladen met een duistere dressing. Als dit nou het geval was geweest bij 1 gerecht, kan ik het nog als foutje bestempelen. Maar dit was het geval bij ALLE gerechten. Na een blik in de keuken geworpen te hebben kon ik maar 1 ding concluderen: als de sodeju wegwezen uit deze tent!

Waarom dan toch 2 punten voor het eten&drinken? Ze serveren Schuumkoppe en dat is prima bier.

Eindcijfer 1,6
  6. Wouter

Nu ook aan het eten bij Hatim, tot mijn spijt de recenties hierboven net pas gelezen. Laat ik het kort houden. Zelfs de friet is niet te eten. Vis en vlees smaakt aangebrand, is taai en veel te zout. 1 positief ding: het bier smaakt wel goed.

Eindcijfer 4,2
  7. Peter

We wilden even snel iets eenvoudigs eten, 27 december, en Hatim zag er van buiten best gezellig uit.

Binnen viel de gezelligheid toch een beetje tegen, maar vooruit.

We bestelden eerst iets te drinken. De frisdrank werd geserveerd direct in een glas. Na de eerste slok was het duidelijk waarom....het was merkloze goedkope frisdrank! En dan gewoon bijna 2 euro voor een glas durven vragen.

Stokbrood met kruidenboter was redelijk.

Onze ene dochter had spaghetti met tonijn besteld maar kreeg, nadat we hier bij de kok navraag na gedaan hadden, spaghetti Napolinata! Hadden we niets gezegd dan hadden we teveel betaald.

Onze andere dochter had saté. Deze was aangebrand en kurkdroog.

Mijn vrouw had 5 soorten vis. Ook deze waren kurkdroog en smaakten allen gelijk. Smakeloos!

Zelf had ik shoarma speciaal. Deze was eveneens smakeloos. Er werden geen sausjes bij geserveerd. Tegen betaling kon je er wel een sausje bij krijgen. Ik vroeg om een rode shoarmasaus maar die had men niet? Wel pepersaus, cocktailsaus?

We hebben nog nooit zo smakeloos gegeten! Echt zonde van het geld!

8. TED

Zag er van buiten wel gezellig uit. We gingen voor de vis. 1x kabeljauw en 1x visschotel met 5 soorten vis. Vis was uitgedroogd en de 5 verschillende soorten smaakten allen eender. Geen verse maar stukgevroren diepvries. Diep triest.

Eindcijfer 1,6
  9. ingrid

De cola was nep! Waarschijnlijk van de lidl en de zalm op het broodje was ver te zoeken. Smakeloos. Gelukkig hier alleen een broodje gegeten we hadden het al snel hier gezien.

10. roelina

Met een lekkere trek richting restaurant.
    Een uur moeten wachten op het eten :(, zelfs het voorgerecht (stokbrood met kruidenboter) moest om gevraagd worden hoe lang dit nog ging duren. De sla bij het eten was eenvoudig. Het eten smaakte wel goed, maar toen de rekening kwam geen pin om te betalen!

Hier gaan we dus niet meer heen, die tent waar de wijnkruikjes aan het plafond hangen.

Eindcijfer 7
  11. Linda

De cola werd zonder flesje geserveerd en was duidelijk geen coca cola of pepsi.

De spareribs waren onbeperkt maar na 1 boordje had je het wel gezien. Echt niet te eten. Aangebrand, droog, te zout. We hadden samen 4 spare-ribs en 1 van de vier 'ging wel'.

O ja, de likeur ameretto leek ook niet de échte te zijn...

Over het personeel, we voelden ons niet echt welkom.

In totaal 37,75 kwijt en geen cent fooi gegeven.

12. kathy

Catastrofale avond.

Met de honger in de hals stapten we dit op het eerste gezicht gezellig restaurant binnen. De bediening was op het eerste gezicht wel goed. De geserveerde drankjes een beetje minder. Het bier was goed maar de wijn was oud en zuur.

Het eten:

Mixed grill: niet vers en niet gebakken, opgewarmd of zo.

Shaslick: aangebrand met veel zwarte randen, vlees vies, je weet niet wat je proeft.

Pizza: in eerste instantie wel goed, maar na het zien van de vleesgerechten niet meer zo geweldig.

Alles werd geserveerd zonder sausjes? (dit hoort er toch standaard bij?) Smakeloos en vies.

Het meeste eten hebben we weer teruggeven. De bediening was erg verbaasd over onze klachten, kon zich hier niets bij voorstellen? Ongelooflijk.

We hebben na overleg alleen het bier betaald. Hier was de bediening niet erg over te spreken. Als je de recenties leest dan moet dit niet de eerste keer zijn geweest.

Attentie, ga hier vooral niet eten.

13. Hester

Mensen! Opgelet, ga hier niet eten!

Is zeker niet goed voor een mens;)

Wij hadden een kogelbiefstuk en een ribeye besteld. Nou, het leek allebei op elkaar, terwijl het heel anders hoort te zijn..... Mijn biefstuk (nog wel kogelbiefstuk) was heel erg taai en erg gaar en smakeloos.

Uiteindelijk kreeg ik een nieuw kogelbiefstukje, maar ook dat was verschrikkelijk vies en leek echt niet op een biefstuk.

Uiteindelijk hebben we niet alles betaald, maar ook daarvoor was lullen als Brugman nodig, want ze wilden ons gewoon alles laten betalen....
    Zonde van het geld allemaal.....

14. Gideon

We hebben gegeten bij dit restaurant omdat het toen we er 's middags voorbij liepen er in eerste instantie gezellig en uitnodigend uitzag.

's Avonds terug gegaan (zondagavond 20 sept. 2009).

Het begon niet zo goed. De muziek op de achtergrond was erg hard en dat bleek radio 3FM te zijn. Normaal een leuke zender, maar niet voor een restaurant.

We hadden zin in uiensoep en daarna Texels lamsvlees.

De uiensoep was gewoon lekker, geen gegratineerd stokbrood of zo erop, maar het was goed te eten.

Het lamsvlees was ontzettend veel, wel 5 stukken en was niet echt gekruid, ook geen sausje of zo. De salade die erbij zat kwam uit een bak water dat op het bord was gegooid, was sla, beetje wortel en een stukje komkommer en de bestelde gebakken aardappeltjes waren gefrituurd.

Bediening was netjes, maar iedere keer een ander. We waren geholpen door drie mensen.

Betalen kan alleen contant. Pinnen kon bij de bank aan de overkant!

Eindcijfer 2,6
  15. rianne

Hier helaas een erg slechte ervaring.

De eetgelegenheid uitgezocht om de verscheidenheid wat er op de kaart stond. En het er op het eerste gezicht leuk uitzag en het er toch nog wel redelijk druk was, moest goed zijn toch?

Wat te drinken en stokbrood met kruidenboter besteld.

Al vrij gauw daarna werd het hoofdgerecht opgenomen door een ander persoon. Binnen een 25 minuten zaten we ook al aan het hoofdgerecht (met 5 man).

De zalmfilet was omhuld met een krokant laagje en bevatte erg veel dille, er zat erg weinig smaak aan.

De pizza en de shoarma speciaal waren wel goed te eten (aldus onze heren). M'n vriend vond de kipschnitzel ook goed te eten, maar deze was erg simpel en kwam naar ons idee rechtstreeks uit de frituur.

De bestelde Argentina mix (mixed grill) was totaal geen mixed grill. Deze zou moeten bestaan uit: biefstuk, ossenhaas en entrecote. Helaas leek alles op elkaar en nadat we allen een stukje van alles hadden geproefd kwamen we tot de conclusie dat alle stukjes biefstuk moesten zijn. De sausjes moesten we zelf om vragen en er werd standaard 1 bordje patat geserveerd, waarna we later ook nog aardappeltjes hebben bijbesteld.

We hebben er iemand bijgeroepen en die vroeg of ik nog een stukje vlees wou, terwijl we uitgegeten waren. Daarna werd de kok erbij geroepen welke ook nog enigzins kwaad werd. Deze draaide zich even later zo weer om. Hij maakte alles op dezelfde manier klaar en dat was het.......

Daarna hebben we nog een drankje van het huis aangeboden gekregen, maar we waren er inmiddels zo klaar mee dat we dat maar niet meer genomen hebben.

Het toetje hebben we ergens anders maar gehaald.

Totaal zijn er 3 verschillende mensen aan tafel geweest waarvan er 1-tje totaal geen Nederlands sprak.

De sausjes ontbraken, en daarvoor moest bovendien ook nog eens €1,75 betaald worden.

De rekening bedroeg €92,- erg jammer dat er geen smaak aan het eten zat en er bovendien geen vriendelijker gebaar gemaakt kon worden.

Sorry mensen, maar dit is echt het slechtste ''restaurant'' waar we ooit gegeten hebben.

Eindcijfer 2,4
  16. Nicole

Met stip het allerslechtste diner dat we ooit hebben gehad.
    Het restaurant zag er leuk uit, dus we besloten een stapje over de drempel te doen. We werden meteen ergens neergezet, terwijl we alleen rond wilden kijken.

De bediening droeg geen bedrijfskleding, waardoor we moeilijk konden inschatten wie we moesten aanspreken. Ook hebben we tijdens onze 2-gangen wel 4 verschillende obers aan onze tafel gehad, nogal vreemd.

De cola en spa blauw kwam (zonder flesje) in coca cola-glazen op tafel: duidelijk oude cola en kraanwater.

Als voorgerecht namen we de vissoep en een tomatensalade. De vissoep smaakte naar een oude bouillon, en in plaats van vis-en schelpdieren kon ik slechts een paar stukjes surimi sticks ontdekken. De tomatensalade was nog rampzaliger: een bord vol fabrieksgesneden rauwkost, met 4 plakken komkommer, 4 plakken tomaat en heel veel dressing. Daar hebben we dus 6 euro voor betaald!

Terwijl mijn vriend nog bezig was aan zijn salade, kwam een ober al met de hoofdgerechten. Dit leverde echt een bizar tafereel op: ober had zijn handen vol met borden, waardoor mijn vriend als een dolle salade naar binnen zat te werken, waarna de borden omgewisseld werden. De reden voor de snelheid? "Het was niet zo druk".. wij begrepen inmiddels waarom...

Als hoofdgerecht hadden we de gegrilde tonijn en de zalmforel. Die laatste was zeker al 2 uur eerder bereid en opgewarmd, want het was droog en de huid zag er verschrikkelijk uit. Ik heb driekwart laten staan. Mijn vriend had de tonijn en die was gewoon grijs! Ik kan verder niet uitleggen hoe het smaakte want anders overtreed ik zeker 1 recensieregel.
    Ook over de friet en aardappelen kan ik niks positiefs zeggen, want die hebben we uit voorzorg ook maar laten staan. Het toetje hebben we wijselijk geschrapt en diezelfde avond in een ander restaurant gegeten.

Als ik mijn verhaal hierboven nog eens doorlees ziet het er heel negatief uit, maar ik moet eerlijk zeggen dat het ook een hele verdrietige avond was. We hebben iets meer dan 40 euro aan deze tent betaald en dat doet nog pijn.

Eindcijfer 1,2
  17. Brila

De bediening sprak alleen maar Engels.
    Er viel ook nauwelijks fatsoenlijk mee te communiceren.
    We bestelden Spa blauw en kregen absoluut kraanwater.
    Bij het eten stond op de kaart dat je de keuze had uit friet, aardappelen of rijst.
    Hier werd echter totaal niet naar gevraagd en we kregen standaard patat.
    Bij een grote vleesschotel (shoarma, kebab etc) werd geen enkele saus geserveerd.
    Kortom we kregen het idee dat het personeel / eigenaar zich totaal niet in de klanten interesseerden omdat die er vermoedelijk toch maar eenmaal komen.

Eindcijfer 4,5