Eet.nu

Strandpaviljoen Woest in Callantsoog

Strandpaviljoen Woest op de kaart

Kiefteglop (Eerste opgang Callantsoog)
1759 GV Callantsoog
  5. vr: 09:00-23:00
  6. za: 09:00-23:00
  7. zo: 09:00-23:00

Opmerkingen

Openingstijden zijn geldig in de periode van 1 april tot 1 oktober!

WOEST in de winter:
vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur

1. dirk

Op een drukke zondag even een broodje gegeten hier.Was best te doen alleen die prijs..... negen euro vijftig voor 2 plakjes brood met drie plakjes rosbief en een lepeltje mayo is echt veel te veel. Lekker bufferen voor de winter? Jammer.

Eindcijfer 1,9
  2. Jaap

We hebben hier een perfecte avond gehad, ondanks de drukte werden we erg vriendelijk en correct geholpen.
    De gerechten werden stijlvol opgediend en smaakten erg goed, er wordt met verse producten gewerkt en deze worden vakkundig bereid. Smaakcombinaties waren erg smakelijk, de jus/sauzen passen precies bij de gerechten, groenten ook met de juiste gaarheid.
    Prijzen zijn voor het gebodene prima in orde, je krijgt hier waar voor je geld.
    Wij hebben genoten van het eten en de ambiance, zeker voor herhaling vatbaar!

Eindcijfer 9,1
  3. kristel

Prachtige tent! Was onze eerste keer maar vanavond was top, jammer van het weer maar daar kan de attente bediening van woest niks aan veranderen! De bediening was kindvriendelijk en ondanks dat we in een hoekje achteraf zaten kregen we voldoende aandacht. De gerechten waren heerlijk en de opmaak (vooral de kindersoepjes) was volgens onze kinderen ''erg geinig''. Onze complimenten! Ga zo door, en bedankt voor de leuke avond waaraan de bediening hard heeft mee gewekt!

Eindcijfer 7,9
  4. Sander

Mooi ingericht strandpaviljoen. Prima eten, maar niet bijzonder. Daardoor een matige prijs-kwaliteitverhouding. Bediening vooral in het begin erg vlot en vriendelijk. Daarna wordt je een beetje vergeten.

Eindcijfer 6,3
  5. Keetje

Afgelopen vrijdag 1 juli hebben wij hier gegeten met de opdrachtgever van mijn partner en onze 2 kinderen. We hebben, net als voorgaande keren, heerlijk gegeten. De kinderen kregen hun maaltijden op het goede moment geserveerd en de porties waren prima.

Helaas ben ik niet zo tevreden over de bediening. De ene tante dacht dat ze alles kon zeggen tegen haar gasten terwijl de andere tante vond dat ze bij ons aan tafel knorrig mocht zijn. Wij gaan vaak uit eten en vinden dit gedrag helaas storend.

Verder ben ik vol lof en komen we hier gewoon weer terug.

Eindcijfer 7,4
  6. Emmy

Voor wat we verwachtten van de wijze van bedienen (nogal bijdehand met een hoop tamtam) en manier van presenteren op de borden waar echt van gezegd moet worden dat het er super mooi uitziet, is de kwaliteit/prijs verhouding niet goed en dat is jammer. De reactie van het personeel op onze aan- en opmerkingen werd duidelijk niet gewaardeerd en afgedaan als "wij vonden het niet hoor". Jammer, moeten duidelijk nog een beetje leren hoe ze als echte gastvrouwen moeten reageren. Het heeft alles in zich om een toptent te worden, maar dan moeten de prijzen naar beneden, of de kwaliteit omhoog. Wij zullen er niet snel meer komen, niet vanwege een keertje slecht eten, maar door de arrogante houding van bedienend personeel.

Eindcijfer 5,7
  7. Martijn

Erg lekker en gezellig gegeten. We komen hier zeker een keer terug!

Eindcijfer 8,2
  8. victor

Super gegeten, keuken heeft feeling voor smaak en verfijning met als chef Egon Verstraete en Ruben Koopman. Die 2 doen het goed :-) de bediening is goed onder leiding van Malou......

Met Pasen gegeten, was geweldig! Mijn complimenten.

Eindcijfer 8,8
  9. Elle

Wat een heerlijk voorjaar! Top-terras. Fantastische bediening, ga zo door. Lekkere muziek, geluid moet nog wel beter afgesteld worden. Goede kaart.

Eindcijfer 8
  10. L. Ekkers

Waar Strandpaviljoen zich etaleert als een modern restaurant (met een keuken onder leiding van Rob Plat & Ruben Koopman (voormalig sous chef van de Librije en oud collega van Gordon Ramsey), kreeg ik helaas de indruk dat ze dit niet waar kunnen maken. Onze lunch bestond uit California Dreaming Burger (13,50 euro) en een Raw Salade (13 euro). De burger werd geserveerd met salade en vlaamse frieten. Broodje en burger waren van goede kwaliteit. De salade was dezelfde als die bij de Raw Salade. De frieten waren wel knapperig maar werden lauw geserveerd. De Raw Salade bestond uit wat rauwe tonijn en zalm, hollandse garnaaltjes, twee gegrilde groene asperges op een hoop gemengde sla - voornamelijk ijsbergsla. Deze was echter aangemaakt met waarschijnlijk wat verdunde mayonnaise, maar had totaal geen smaak. Het brood van de salade was vers, maar de op de kaart beloofde dip ontbrak. Reactie van de bediening was een tamme "we zullen het doorgeven aan de keuken"....

Eindcijfer 1,6
  11. Nicole van Hombergh

Wij hebben er afgelopen zomer diverse keren gegeten en iedere keer was het weer super lekker en gezellig. Er hangt een relaxte sfeer. Ook de bediening is relaxed en prima. Ook de lunches zijn overheerlijk en leuk opgediend. Komende zomer gaan we er zeer zeker weer eten.

Eindcijfer 9
  12. Linda

We hebben nu al een aantal keren héérlijk gegeten bij Woest.

Echt gezellig en de bediening is vriendelijk, staat je vriendelijk te woord.

Van het eten wordt echt werk gemaakt.

We gaan zeker nog vaker komen.

Eindcijfer 8,4
  13. Esther

Het eten is echt heerlijk. Top, ga zo door!

De bediening verdient nog wel ontwikkelpunten.

Zo nu en dan lijkt de spanningsboog verdwenen en zijn ze nergens te bekennen. Dit heb ik meerdere keren ervaren.

Eindcijfer 8