Eet.nu

8,9
Voorzieningen
Afhalen

1. De freitas

Het was super, wij hebben hier met ons kinderen lekker gegeten, de sfeer was echt goed. De kinderen hebben lekker kunnen spelen en kwamen ogen te kort aan de vele bezienswaardigheden, Thomas de trein en de bioscoop waren zeker een hit. Tevens zijn de prijzen super om weer eens een keer uit eten te kunnen bij Prima Bella.
    Wij raden iedereen aan om erheen te gaan.

Eindcijfer 10
  2. peter

Een woord : super aanwinst , prijs en eten super en voor de kinderen helemaal te gek

Eindcijfer 9
  3. frankie

Top gegeten zowel boven als beneden!!!!! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Bijzonder leuke gastvrouwen boven en beneden!!!

Echt een aanwinst voor Callantsoog.
    Ik wens de nieuwe eigenaren dan ook veel succes toe met de nieuwe zaken!

Nogmaals complimenten!!!!!!!!!!

4. klaas

Vanavond 21 april met kinderen en kleinkinderen bij Prima Bella gegeten, goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker de gastvrouw doet erg haar best om het iedereen naar de zin te maken.
    Prachtig interieur. Veel vertier voor de kinderen, binnen zelfs een ware bioscoop en buiten veel speeltoestellen.
    Zelf hadden we tafel 10 besproken, aan deze tafel kun je
    met ongeveer 16 personen zitten, super gezellige tafel.
    Wij wensen jullie veel succes.

fam de ridder
    Den helder

Eindcijfer 8
  5. Jeanine Luybé

Wij zijn hier geweest toen de zaak net 1 dag open was en hebben ons allereerst verbaasd over het exterieur: weer lekker fris en met leuke speeltuin voor de kinderen. Binnen aangekomen: ontzettend leuk en orgineel interieur: voor de kinderen een bioscoop, een mini Thomas de trein die boven je hoofd rijdt, hele leuke zithoeken, ook voor grote gezelschappen. In de open-keuken heb ik nog even gespiekt en zag dat alles vers bereid werd. Pizza was rijkelijk belegd en schnitzels waren ook goed. Service ook niks op aan te merken. Echt een leuk gezinsrestaurant voor een schappelijke prijs. We wensen deze eigenaar dan ook veel succes, ga zo door! We komen gauw terug om het Kip-restaurant boven uit te proberen!

Eindcijfer 9,1