Eet.nu

Kindvriendelijk, rustig en zakelijk
Voorzieningen
Afhalen en catering

1. Peter

Restaurant ziet er leuk uit van buiten. Helaas moet je zelf voor de sfeer zorgen en dat kun je dan beter thuis doen met een Honig mix voor een curry! Door de saus die overal overheen zit, zie je echt geen verschil tussen de gerechten. Alle schaaltjes ook met groente vol pittige bruine saus. Hiervoor ga je niet uit eten! De eigenaar draait op de automatische piloot. Jammer hoor, moet veel beter!

Eindcijfer 1,5
    Eten & drinken 1
    Sfeer 4
    Service 3
    Prijs / kwaliteit 1
  2. Ina

Ik heb een keer daar gegeten en zal ik daar nooit meer terug gaan. Alles was te pittig. De lamskotteletten waren zwart. De gastheer was te bot.

Eindcijfer 4,4
    Eten & drinken 5
    Sfeer 4
    Service 4
    Prijs / kwaliteit 4
  3. Magdalena

Ik eet er al vanaf mijn 8e, evenals mijn hele familie en wij hebben nog nooit ergens anders zo ontzettend lekker Indiaas gegeten. Vooral de Butter Chicken en de beroemde Tikka Masala zijn goddelijke gerechten. Heerlijk met de verrukkelijke spinazi, rijst, naan- brood....ongekend lekker eten voor een degelijke prijs. Bediening is vlot, gastvrij en vriendelijk.

Eindcijfer 8,8
    Eten & drinken 10
    Sfeer 8
  4. Ella

Vlotte bediening, heerlijke gerechten, ik kom er vaak en graag.

Eindcijfer 8
    Eten & drinken 8
    Sfeer 8
  5. Petra

Altijd heerlijk eten, ongecompliceerd en vriendelijke service!

Eindcijfer 7,9
    Eten & drinken 8
    Sfeer 7
  6. Klaas

lang wachten...afhaal gaat voor.slechte bediening en het vegatarisch menu is altijd het zelfde karig en totaal niet over nagedacht.

Eindcijfer 2,2
    Eten & drinken 2