Eet.nu

8,5
Omgeving
In het centrum
Ambiance
Romantisch, hip, gezellig en budget
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang
Diëten
Glutenvrij en vegetarisch
Voorzieningen
Honden toegestaan, terras, afhalen en all-inclusive
Prijzen
  6. za: 17:30-22:00
  7. zo: 17:30-22:00
Personeel
Parkeren

Aan de overkant is een grote parkeerplaats.

Omschrijving

Meer dan 50 heerlijke tapas, originele cocktails, Cubaanse sfeer en musica latina. Van maandag t/m donderdag onbeperkt genieten van alle tapas voor € 17,50!

1. Anjo

We waren een halfuur voordat het restaurant open ging, we werden erg vriendelijk ontvangen en we kregen al heerlijk warm brood, heerlijk eten vriendelijke bediening, het is 3 kwartier rijden zeker waard.

2. Jolanda

Heerlijk gegeten, veel variatie op de Tapaskaart. Vriendelijke en snelle bediening. Kortom een aanrader!

3. Chantal & Elise

Ik heb hier gisteravond (woensdagavond) gegeten met een vriendinnetje en serieus niets anders dan lof voor dit restaurant !
    We werden erg hartelijk ontvangen in dit leuke, gezellige en warme restaurant. Vervolgens mochten we een zelf een tafeltje uitzoeken. We werden geholpen door een erg leuke en vriendelijke meid die ons het concept ook erg duidelijk heeft uitgelegd. Er werd heerlijke muziek gedraaid en het eten en drinken was absoluut voortreffelijk en dat voor slechts € 17.50 per persoon. (Onbeperkt tapas maandag t/m donderdag voor € 17.50) Ik heb zelf een aantal x in Spanje gewoond en daar veel tapas gegeten en de tapas die ik gisteravond gegeten heb, zijn de eerste tapas die ik in Nederland eet, die echt in de buurt komen van de spaanse tapas!! Ik kom hier absoluut terug!!
    Wat ook een erg leuke bijeenkomstigheid was, is dat je idd bij de rekening een stift krijgt, zodat je een berichtje op de muur mag schrijven... Helemaal Leuk :)

Eindcijfer 8,9
  4. Fleur

Gisteren ben ik met een vriendin wezen eten bij La cubanita, wat een geweldige tent! wij zijn het dan ook totaal niet eens met de laatst geschreven recensie voor dit restaurant. doordeweeks kan je onbeperkt tapas eten voor 17,50. Hierbij krijg je natuurlijk brood, maar je bepaald zelf hoeveel je hiervan eet voordat je aan de tapas begint. Eigenlijk is er teveel keus uit teveel heerlijke tapas. Alles smaakte even goed en ook de huiswijn was genieten. Geweldige service van het personeel en de eigenaar/Host is een echte entertainer. Hij zorgt ervoor dat niemand iets te kort komt en dat iedereen zich vermaakt. Dit in combinatie met heerlijke Cubaanse muziek op de achtergrond maakt het een zeer geslaagde avond! Zeker een plek om terug te komen en iedereen aan te raden!

Eindcijfer 9,1
  5. willem van den burg

Pas gegeten in dit leuke, gezellige restaurant. We voelden ons direct thuis vanwege de fantastische bediening. Het eten was heerlijk, bediening grandioos, sfeer idem dito, voor 17,50 euro kun je je behoorlijk vol eten, ga zo door!

Eindcijfer 8,2
  6. Annigje

Afgelopen zaterdagavond met 8 meiden heerlijk gegeten. De dames van de bediening waren vriendelijk en behulpzaam. Zo wilden we het toetje delen en werden er zonder dat we er om vroegen, extra bordjes en bestek uitgedeeld!

Het eten was goed, veel keuze en echt lekker. De muziek zorgt mede voor een ontspannen sfeer.

Zeker een tentje om nog eens terug te komen als we in de buurt zijn!

Eindcijfer 8
  7. Linda

Naar aanleiding van mijn vorige bericht op deze site (17-07-11) zijn wij met ons gehele gezelschap (7 personen!) uitgenodigd door de eigenaar omdat hij een nieuwe eerste indruk wilde maken, en om dan wél met een goed gevoel het restaurant te verlaten. En op zijn kosten! Helemaal super dus!

Vanavond zijn wij met ons gehele gezelschap terug gekeerd, en wij hebben een geweldige avond gehad. Nu kan ik eindelijk beamen wat de andere recensenten hier schrijven: gezellige meiden, goede service en lekker gegeten. Helemaal super.

Jacob, bedankt!

8. Moniek

Afgelopen maandag met nog 3 andere meiden gegeten bij La Cubanita in Bussum. De binnenkomst was gelijk erg vriendelijk en leuk. Tafeltje bij het raam. En leuke uitleg gekregen over het bestellen van het eten.

Alle tapas hapjes waren super lekker! Heerlijk gewoon! Zelfs inktvisringen die ik normaal niet echt lekker vind, veels te taai, waren hier super!

Ik vond het een pluspunt dat ze niet elke 5 minuten komen vragen of je nog wat te drinken wil. Wat hieronder ook staat ben ik het helemaal mee eens, dat je ziet dat er in een gezellige onderlinge sfeer gewerkt wordt.

Ik kon hier zeker nog eens terug, kan eigenlijk niet meer wachten haha.

Oh de inrichting is ook erg sfeervol en gezellig, leuk dat je op de muren mag schrijven!

Ga zo door!

Eindcijfer 9,8
  9. Roline en Sanne

Afgelopen maandag heerlijk gegeten! Goede bediening en leuke sfeer!

Eindcijfer 7,7
  10. Christiaan

Nu voor de tweede keer gaan eten met mijn gezin bij La Cubanita Bussum. Dit keer mijn nicht meegenomen, om haar Bussum te laten zien. We hebben genoten. Ben zelf een groot liefhebber van vis, en was in zelfs dat geval aan het goede adres. Zo was bijvoorbeeld de dorade uitstekend. Dit geldt voor bijna alle gerechten (dit omdat ik zelf niet zo van warme groenten houd, in tegenstelling tot de rest van mijn gezin ;)). Weer/nog steeds gezellig om de avond door te brengen. Ik kom graag nog eens terug.

Eindcijfer 7,1
  11. Samantha

La Cubanita in Bussum. Wat een heerlijke sfeer hangt daar. Je merkt al snel dat als je binnen komt de relatie tussen de werkgever en de werknemers erg goed is en dat is dan ook meteen een + punt voor de sfeer! Het eten is erg lekker en je kan het lekker op je eigen tempo bestellen. Wat ik nog niet in veel heb meegemaakt is dat er zoveel keuze is in verschillende cocktails voor een geweldige prijs! Leuke meiden ook in de bediening, erg spontaan en een glimlach van oor tot oor. La Cubanita omschrijven in 1 woord kan niet. Dat zegt genoeg toch?

Eindcijfer 8,1
  12. Verina Tanck

Op zich leuk restaurant. We zijn met 2 volwassenen en 2 kinderen op vrijdagavond gaan eten. Dan geldt het onbeperkt tapas eten voor 17,50 niet. Ik vind het dan véél te duur en je krijgt erg weinig voor je geld. Bv 2 mini garnalenkroketjes voor bijna 5 euro. Tapas waren gewoonweg te duur voor wat je ervoor kreeg. Wij hebben met 2 kids en 2 volwassenen bijna €110 betaald terwijl we helemaal niet vol zaten. Dat mag je wel verwachten voor dit bedrag. Ik zou daar niet op vrijdag en in het weekend eten, daarvoor moet je je spaarvarken plunderen en je hongergevoel stillen bij de buurt-snackbar.

Eindcijfer 3,7