Sinds mei 2002 is ons restaurant, de Gasterij van Bussum, gevestigd aan de Vlietlaan in Bussum, nabij het station Naarden-Bussum. Bij ons staat Gastvrijheid hoog in het vaandel.
De Gasterij van Bussum staat voor een ongedwongen sfeer,
vlotte bediening en een heerlijke maaltijd voor een eerlijke prijs.
Elke 3 maanden presenteren wij een nieuwe menukaart met veel variatie.
Een uitgebreid drie-gangenmenu heeft u bij ons al voor € 29,50.
Tevens serveren wij iedere dag gerechten buiten de kaart om.
Keuze genoeg voor jong en oud. U kunt bij ons vanaf 10.00 uur
telefonisch reserveren: 035 - 6918711
Wij verwelkomen u graag in ons restaurant!
Hans en Ciska Scheepers
en natuurlijk de rest van het team.
Heerlijk eten, al jaren. Erg gezellige sfeer, altijd goede service. Helaas blijven de prijzen stijgen. Ook kleine aanpassingen in de gerechten die tegen vallen, zoals nieuwe smaakloze kruidenboter, geheel andere ingrediënten bij de carpaccio. Zonde, niet alle verandering is goed.
| Eindcijfer | 8,8 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Gewoon een top restaurant met super goede bediening!!!!
Chapeau voor al het personeel.
Wij gaan daar snel weer een hapje doen.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Op 8 oktober 2011 heerlijk gegeten samen met mijn man. Nette bediening, heerlijk eten. Ze hebben een aantal dagspecials en we hebben er twee uitgeprobeerd. Ossehaasspies en gevulde champignons. Helemaal top.
Wij vonden het alleen jammer dat er voor zoveel gerechten een toeslag wordt berekend. Dit moeten ze toch anders noteren op de kaart.
| Eindcijfer | 7,2 |
| Eten & drinken | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Goede kaart, goede kwaliteit producten, heerlijk bereid en een prima prijs.
Vriendelijke bediening en gezellige ruimte.
| Eindcijfer | 9,4 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Hier kan je gewoon erg lekker eten voor een relatief betaalbare prijs. De Ribeye welke wij hier vorige week hebben gegeten krijgt van ons een 11. Zo lekker mals heb ik ze zelden ergens anders gegeten. De bediening is altijd even vriendelijk en correct.
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Restaurant met een gemoedelijke sfeer. Gerechten soms verrassend van opmaak en smaak, maar soms ook teleurstellend, zoals de bij het hoofdgerecht geserveerde frites en sla. Alles bij elkaar een eerlijke keuken tegen een bovengemiddelde prijs.
| Eindcijfer | 6,7 |
| Eten & drinken | 7 |
| Sfeer | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Toprestaurant, goede bediening. Al is het na de verbouwing idd best vol.
Over de prijs, wij hadden een 3 gangenmenu voor 30,-, maar 1 van ons hoefde geen nagerecht, alleen maar 1 koffie. Alles kwam, lekker als altijd, maar toen we op het bonnetje keken, stond er een 3 gangenmenu van 30,- op en een koffiemenu van 7,50! Blijkbaar dus niet mogelijk om ipv een dessert een koffie te nemen..
| Eindcijfer | 8,6 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Heerlijk gegeten op vrijdag 8 oktober, gezellig druk als in een huiskamer. Goede duidelijke uitleg van de gerechten. Alles ziet er leuk en sfeervol uit en mooi servies, allemaal aparte borden.
(de wijnkoelers zijn ook prachtig, grapje). Nog bedankt!
| Eindcijfer | 8 |
| Eten & drinken | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Geweldig. Heerlijk eten, echt goede kwaliteit. Service is top, zeer klantvriendelijk en alert.
Voor onze jongens (4 en 7) ook perfect. Flexibel kindermenu. En als je geluk hebt.... (of de kinderen), dan mogen de kinderen hun eigen toetje (ijsje) zelf bereiden in de keuken! Echt super.
Een aanrader.
| Eindcijfer | 9,5 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Een restaurant waar je zeker terug komt, het eten is heerlijk en ziet er zeer smaakvol uit. Een drie gangen menu voor nog geen dertig euro wat zo geserveerd wordt, met een zeer vriendelijke bediening is voor ons een top restaurant, en niet onbelangrijk een smaakvolle inrichting, we hebben van dit alles genoten.
Wij komen zeker terug!
Een zeer tevreden gast uit Hoogeveen en Huizen.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Als ik mensen een goed restaurant mag aanbevelen, dan zeg ik "De Gasterij in Bussum". Waarom? Goede bediening, uitstekend! Eten wat je voor een veel hogere prijzen in een sterrenrestaurant verwacht. Enig minpuntje vind ik de inrichting; de deur zit dusdanig onhandig, dat je midden in de zaak "valt" waardoor je binnenkomst een soort podium-ervaring wordt.
Los daarvan, zoals gezegd, een aanrader!
| Eindcijfer | 9,9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Dit is al vier jaar ons favoriete restaurant. Elke keer weer wordt er goed voor ons gezorgd. Het personeel is altijd vriendelijk, oplettend en gastvrij. Het eten is keer op keer weer heerlijk. Reserveren is wel aan te raden, vooral in het weekend! De Gasterij is voor iedereen een absolute aanrader =)
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Sfeer is top, eten is top, bediening is top. Dus als je eens echt lekker uit eten wilt gaan, zonder achteraf teleurgesteld te zijn..... Ga naar de Gasterij in Bussum. Wel tijdig reserveren.... Dat zegt eigenlijk wel genoeg toch?
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ontzettend gezellig restaurant, altijd vriendelijke bediening en heerlijke maaltijden! Komen er regelmatig met vrienden eten, ook lekker makkelijk bereikbaar.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Een fantastisch, knus, gezellig restaurant.
We hebben heerlijk gegeten. De bediening is erg gastvrij.
Hier krijg je waar voor je geld!
Voor a.s. vrijdag weer gereserveerd!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Het beste en lekkerste retaurant waar ik ook ben geweest.
Geweldige bediening en even eens geweldig eten. Zijn nu aan het verbouwen maar kan niet wachten om er weer te eten. Vaste gasten minstens 1x per maand.
Echt een top tent.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
In ieder opzicht helemaal top, ik eet er regelmatig en nog nooit teleurgesteld. Echt een super restaurant!
In een woord top.
Fijne bediening, goed eten en goede prijs.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Top restaurant!!! Zeer gezellige en goede bediening. Het eten is heerlijk. Dit is tot nu toe nog steeds mijn favoriete restaurant in Nederland.
Alleen jammer dat ze zo vaak volgeboekt zitten. Als je er wil eten is een paar dagen van tevoren reserveren echt een aanrader.
| Eindcijfer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Gezellig restaurant met een uitstekende keuken
| Eindcijfer | 9,3 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
wij komen hier regelmatig met vrienden eten en het is altijd!!!en een ontzettend grote pluim voor de bediening, klasse!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
altijd gastvrij ontvangen en gezellig en de prijs kwaliteit eten is goed.
| Eindcijfer | 8,5 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Zeer gezellig personeel, niet zo heel uitgebreide kaart, maar het eten is wel lekker.
| Eindcijfer | 9,1 |
geen woorden voor
| Eindcijfer | 2,1 |
| Eten & drinken | 2 |
| Sfeer | 2 |
| Service | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 2 |
heerlijk gegeten. echt gezellig en lekker. Binnenkort weer!!!
| Eindcijfer | 9,7 |
| Sfeer | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
echt heerlijk eten en gezellige ambiance
| Eindcijfer | 9,8 |