Hoe gelukkig kan een mens worden van een diner - helemaal geweldig. Persoonlijk ontvangst in de sfeervolle lounge en tja, dan begint het feest. Een food experience in een warme, gezellige en persoonlijke ambiance. Geen kouwe drukte gewoon helemaal top.
| Eindcijfer | 9,8 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Werkelijk een feest om een avond door te brengen. Een absolute aanrader.
Gerechten top, modern geserveerd en smaken perfect op elkaar afgestemd.
Goede wijnkaart.
Minpunt is toch het restarant zelf, weinig sfeer, meubilair een beetje gedateerd.
Ondanks dit minpuntje hebben we gisteravond genoten, bedankt.
Pieter, Marian, Dennis, Esther, Peter en Carolien.
| Eindcijfer | 8,5 |
| Sfeer | 4 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Het was gisteren een feest. Lang niet meer zo lekker gegeten. Service was excellent.
| Eindcijfer | 8,9 |
| Sfeer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Wij eten vaak bij Chapeau, heerlijke tent. Altijd goed eten en heerlijke wijnen. Kundige en keurige bediening. Ik mis wel warmte binnen, mag best wel een beetje gezelliger qua inrichting. Bloemen, planten en kleur toevoegen en dan is de tent helemaal top!
| Eindcijfer | 9 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 4 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Super gegeten. De spijs/wijn combinatie is verrukkelijk. Ieder gang was een lust voor alle zintuigen. Ik hou niet van toetjes, maar wat een ervaring was het toetje gisteren.
| Eindcijfer | 8,4 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Bijzonder goed gegeten, gerechten hebben mooie volle smaken en zijn een lust voor het oog. De verbouwing is zeer geslaagd. Bediening vriendelijk en kundig. Ik mis wat bloemen.
| Eindcijfer | 8,6 |
| Sfeer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Zelden zo lekker gegeten, elke gang was weer een prettige verrassing. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.
| Eindcijfer | 8,3 |
| Sfeer | 6 |