Tafelberg is iedere dag geopend vanaf 9.00 uur.
Eigen parkeerterrein (gratis)
Drink - en Eetgelegenheid Tafelberg is prachtig gelegen aan de Blaricumse hei en is iedere dag geopend van 9.00 tot 24.00 uur. Voor iedere moment van de dag is er een passende menukaart. Tafelberg is leuk voor iedere gelegenheid, iets te vieren of na je wandeling, om te lunchen of voor een drankje.
Tafelberg steunt Fill the Cup (onderdeel va het World Food Programme) en draagt € 0,20 af van elk verkocht hoofdgerecht voor het voeden van een kind.
Enkele weken geleden op een avond gezellig gegeten met een aantal collega's. Doordeweekse dag, dus druk zal het niet zijn, dachten we. Dat was zo tot na het voorgerecht toen er pal naast ons een groot gezelschap kwam. De conversatie met mijn collega's werd hierdoor ernstig bemoeilijkt en dat terwijl er genoeg ruimte in het restaurant was. Het eten was goed, maar ook niet meer dan dat en qua prijs/kwaliteit had de prijs wel iets lager gemogen. De verse muntthee is overigens heerlijk.
| Eindcijfer | 5,8 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Dit is een erg gezellig en mooi gelegen restaurant. Het eten is ook erg lekker en goed betaalbaar. Wij eten hier regelmatig, maar voorlopig even niet meer. Reden: honden worden ook binnen toegelaten. Zitten we lekker te eten met zn tweetjes ligt er zo'n vieze stinkende hond van anderen naast je te hijgen (bij het avondeten nota bene!). Ook eten er veel gezinnen met kinderen, geen enkel probleem natuurlijk, maar het lijkt nu bijna de McDonalds wel. Zit je lekker te eten rennen en vliegen de schreeuwende kinderen om je heen. En geen ouder of bediender die er ook maar iets van zegt. Dit is de laatste malen regelmatig voorgekomen. Daarom komen wij voorlopig even niet meer. Erg jammer!
| Eindcijfer | 7,5 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Dit restaurant moet het echt hebben van de locatie, want die is schitterend. Want het eten is vrij normaal en gemiddeld, terwijl de prijzen hoog zijn. Tsjah.. Het is natuurlijk blaricum, he? Dan moeten de prijzen persé wat omhoog. Ook jammer is dat je heel erg dichtbij elkaar wordt geplaatst. Daar moet je zeker tegen kunnen. Verder was de bediening wel oké, niet slecht maar ook niet bijzonder goed. Een vriendelijk lachje mag er wat ons betreft er wel vanaf. Voor een drankje is de Tafelberg geen slecht idee, maar voor een diner weet ik het zo gauw nog niet.
| Eindcijfer | 6,2 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Leuke tent. Goed eten, ook voor kinderen is er een uitgebreide keuze. Wel is het boven wat kouder en daarom beneden wat gezelliger. Eten is iets duurder dan het normale restaurant, maar prima te doen.
| Eindcijfer | 7,2 |
| Sfeer | 6 |
Eerste ervaring:
Eten was lekker en goed heet opgediend.
Ietwat te klein tafeltje voor 2-pers.
Vriendelijke ontvangst, snelle bediening, doch rustige uitstraling.
Het is een open ruimte, we waren dichtbij andere tafeltjes geplaatst, we konden gesprekken van anderen horen. Om die reden zijn we na het hoofdgerecht vertrokken om in een rustigere ruimte op een wat meer verstaanbare wijze bij te praten. Maar als er schotten waren geplaatst of meer afstand tussen bezoekers waren we graag gebleven. De locatie, aankleding en het eten waren heel smaakvol.
Een fijne smaakervaring, graag meer aandacht voor privacy en rust.
| Eindcijfer | 8,3 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Mooie locatie, slechte service, redelijke kwaliteit maar duur. Jammer dat zo'n perfecte locatie niet beter wordt gemanaged.
| Eindcijfer | 5 |
| Sfeer | 1 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Eten is goed, prijs is duurder voor een etentje voor 2 (gift for 2) dan de menu kaart + 2.55 duurder? Kaart ter plaatse wijkt ook af van eigen website, erg vreemd...
Gr. Fred, 21juli.
Smerig terras, bladeren en papiertroep eens aanvegen. In het restaurant zeer luidruchtig gezeldschap, niet in de buurt te tafelen.
| Eindcijfer | 7,1 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Wij hebben hier op 9 juli ons trouwdiner gegeven en waren van tevoren een paar keer langs geweest om te lunchen en te overleggen. We hebben het helemaal naar onze zin gehad. Prima diner. Zonsondergang op de hei, terwijl je groepen hazen ziet wegspringen, kinderen kunnen lekker ravotten... prima!
Wij hebben een goede ervaring. We hadden een eigen gastvrouw (compleet met headset) en haar team. Niks Gooise nuffigheid. De service was soepel, informeel en attent, er werd flexibel ingespeeld op kleine aanpassingen. Al je wensen en afspraken - bv. over timing- worden bijgehouden in een offerte, die tegelijk dient als een soort draaiboek voor de gastvrouw. En dat alles voor een niet al te 'Gooise' prijs, ook voor de drankjes.
| Eindcijfer | 8,4 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Heb met onze kleinkinderen een prettige avond gehad.
Bediening was vriendelijk en correct.
Weet zelf iets van horeca en adviseer om enkele schaaaltjes met krieltjes of patat, alsmede een paar schaaltjes sla.
Oogt beter en kost de kop niet.
| Eindcijfer | 7,7 |
| Sfeer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Helaas slecht gegeten, rauw vlees, bevroren dessert, salade op een bord gesmeten, maar vooral onervaren bediening.
Met een beetje professionele begeleiding zou de bediening het een stuk beter doen en zouden ze de rommel die uit de keuken komt niet zomaar accepteren. De eindverantwoordelijke moet er zelf maar eens gaan eten, ik wens hem/haar sterkte!
| Eindcijfer | 4,7 |
| Eten & drinken | 4 |
| Service | 4 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Bij binnenkomst wordt het meteen duidelijk. Het is een voorrecht hier te mogen zijn. Hier gaat u dan ook op zoek naar de gastheer. En niet andersom.
Met vier kleine, maar wel goede biefstukjes, wat frites en sla, 2 glazen wijn, 2 cola en 2 sprite en koffie toe kom je uit op ongeveer € 90. Het zal wel de lokatie zijn wat het bijzonder maakt. Maar als het donker is zie je daar niets van.
| Eindcijfer | 3,7 |
| Eten & drinken | 7 |
| Sfeer | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
De ellende begon met het feit dat de bediening de kaart weer op kwam halen zonder de bestelling op te nemen. Na 5 minuten konden we dan eindelijk bestellen.
Als voorgerecht begonnen met een ceasarsalad. Wat blaadjes sla in een bak gegooid, een paar croutons erbij, sausje erop en klaar. Nou ja, niet echt een restaurantwaardig gerecht. Vooral miste ik smaak, heb het om laten ruilen voor een Italiaanse tomatensoep die alles behalve vers en veel te zout was.
Toen kwam het hoofdgerecht : Tapas:een grote teleurstelling.
Een karaf water in een plastic maatbeker. Absoluut een enorme domper.
Hebben het toetje aan ons voorbij laten gaan en voortijdig de zaak verlaten.
1 x en nooit weer.
| Eindcijfer | 2,2 |
| Eten & drinken | 2 |
| Prijs / kwaliteit | 2 |
Ons diner liep uit om een enorme teleurstelling. De tapas waren kwalitatief slecht. In 1 van de bakjes vonden we een stuk plastic. De ober noemde de knoflooksaus puistenpasta! Toen wij voorzichtig aangaven niet echt tevreden te zijn kregen we een erg onprofessionele reactie voor ons kiezen, die je ook onbeschoft kan noemen.
Van de 4 obers die aan onze tafel kwamen was er 1 vriendelijk. We gingen weg met honger en zullen er niet terugkeren. Jammer want de lokatie is super. Diegene die kozen voor het diner waren wel tevreden over de kwaliteit maar ook teleurgesteld over de bediening. Ongelooflijk dat je dit nog tegenkomt in 2009!
| Eindcijfer | 4,4 |
| Eten & drinken | 5 |
| Service | 4 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Wij hebben er pas geleden gegeten.
Erg lekker gegeten en gedronken.
De bediening was ingetogen, maar wel vriendelijk.
We hoefden niet lang te wachten tot we ons eten kregen, en alles was voortreffelijk.
Echt een aanrader, en een prachtig uitzicht over de hei.
| Eindcijfer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Een fantastische plek, waar je wachtend op bediening, een schitterend uitzicht hebt over de hei. Het eten is in verhouding met de prijs goed. De bediening is vriendelijk. Maar bestellingen komen niet aan in de keuken, die vervolgens ook nog traag blijkt te zijn. Jammer, want een rammelende maag verstoort de rust die het uitzicht op de hei biedt.
| Eindcijfer | 6,6 |
| Eten & drinken | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Eerlijke plek in combinatie met een wandeling op de heide,
Fijn terras, midden in de natuur. Gezellig is het ook binnen, sfeervol; goed en lekker eten. Bediening voldoende.
De echte Tafelberg ligt ernaast, de "hoogste berg" van het Gooi. ;-)
Als kind moest ik 'm altijd even beklimmen als we daar wandelden!
| Eindcijfer | 7,4 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Op zondagavond daar gegeten. Ligt erg mooi in het bos.
Sfeer binnen erg gezellig. Eten was goed. Bediening zou iets sneller en bekwamer mogen zijn. Al bij al een erg leuke keus.
| Eindcijfer | 7,9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Heb hier met vriendinnen gegeten en heb genoten van zowel de sfeer als van het eten, dat echt prima is. Ook de bediening was goed. Zeker de moeite waard om weer terug te komen, wat we zeker doen.
| Eindcijfer | 8,8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Eten, prijs, kwaliteit prima.Bediening uitermate slecht. Bij binnenkomst geen jassen aanpakken , niet naar 'gereserveerde' tafel begeleid, ongeinteresseerde opname van bestelling etc.
| Eindcijfer | 7,5 |
| Service | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
goede en nette bediening met een goed product voor de prijs kwaliteits verhouding. met een zeer aangename ambiantie
| Eindcijfer | 9,5 |
| Sfeer | 10 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Het ziet er verzorgt uit,en het is eten uitstekend.
| Eindcijfer | 8 |