Eet.nu

Frans, Spaans en Italiaans
Rating
8,4
Ambiance
Romantisch, huiselijk, kindvriendelijk en gezellig
Kinderen
Kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
Toegankelijkheid
Openingstijden keuken
  1. ma: gesloten
Personeel

1. Maaike

Leuke knusse sfeer, vriendelijk personeel, heerlijk eten en goede/aparte ingrediënten. De kok kan goed improviseren dus vooral proefkonijnenmenu is zeker een aanrader.

Eindcijfer 8,4
  2. Casper en Afke Bosschaart

We kennen in Noord-Holland geen restaurant waar je zo lekker en ongedwongen kan eten met zulke attente bediening!

We vinden het super dat de wijnen zo goed bij de gerechten worden gekozen.

Eindcijfer 9,8
  3. Saskia Bleijswijk

Heerlijk gegeten! Zeker een aanrader.

Het enige minpuntje, jong personeel. Was prima maar met 1 of 2 "volwassenen" erbij was het nog beter geweest.

Voor de rest geen klagen.

Eindcijfer 8,7
    Service 7
  4. Rein

Gisteravond hier heerlijk gegeten!

Carpaccio vooraf en de spies met saté als hoofdgerecht. Jong en vriendelijk personeel, top!

Klein minpuntje: de Orval was te koud, volgens de fles serveren bij 12º tot 14º.. Verder niets op aan te merken, wij komen hier zeker nog weer!

Eindcijfer 8,3
    Prijs / kwaliteit 7
  5. Ed

Beregezellige thema-avond gehad. Hollandse avond met heerlijke gerechten en Hollandse wijnen. Omlijst met acordeonmuziek en sinterklaasliedjes. Op naar de volgende avond. Bedankt Alex!

Sfeer -
    Service -
    Prijs / kwaliteit -
  6. Elise

Voortreffelijk! Voor elk wat wils. Van sate, tot wild en andere culinaire gerechten. Uitstekende bediening. Maandmenu goed en betaalbaar. Mooie bijpassende wijnen erbij gekozen. Chapeau, ga zo door, komen zeker terug.

Eindcijfer 8,5
  7. Andrew Bergman

Eerlijk, heerlijk en gezellig. Je voelt je gewoon thuis maar hoeft niet af te wassen. Bediening efficient maar niet 'over present', eten zorgvuldig geserveerd uit een heel bekwame keuken. Geprijsd om vaker van te genieten.

Eindcijfer 8,3
    Sfeer 7
  8. Monique en Wendy

Vanavond overheerlijk gegeten in de Open Keuken! Bediening was vriendelijk en het eten was heerlijk! We hadden Carpaccio en Prawn Coctail vooraf en de Saté was ook erg lekker. Goede gezellige sfeer. We komen snel nog eens terug.

Eindcijfer 8,9
  9. Seppie

Laatst een thema avond meegemaakt, champagne en wild. Heerlijk gegeten. Leuke avond met tekst en uitleg over de geschonken champagnes, er loopt echt iemand die er verstand van heeft. Jammer dat het maar 1 keer per maand is.

Maar dan blijft het wel speciaal.

Tot snel, gr.

Sep.

10. Jeroen

Verschillende keren gegeten, heerlijk! Dat proefkonijnen menu, echt een aanrader. Komen we er een paar weken geleden terug, zitten we te wachten, krijgen geen kaart. Uiteindelijk na zo'n 20 minuten krijgen we een kaart, drinken besteld... Laten ze ons een half uur op ons drinken wachten, na drie keer vragen om ons drinken, zouden we het direct krijgen. Gaat de ober andere mensen helpen, toen zijn we weg gegaan. Erg jammer, ik denk niet dat we er nog een keer gaan eten.

Eindcijfer 5,2
    Eten & drinken 4
    Sfeer 7
    Service 1
    Prijs / kwaliteit 7
  11. Ina

Ben hier 1 keer geweest en viel enorm tegen. Op eten niets aan te merken, was gewoon erg lekker, ook de ruimte tussen de tafels is een verademing. We moesten zelf naar de keuken om iets te drinken te vragen, bediening was zeer onattent. Er was maar 1 fles prosecco en geen voorraad meer en dat gebeurde met meerdere dingen.

Eindcijfer 7,4
    Service 2
  12. sander

Sfeervol restaurant, eten heerlijk en voor een goede prijs. Bediening top, het zat erg vol, maar heb niks gemerkt.
    Drankjes kwamen op tijd en vriendelijke bediening. Erg lekker was de ribeye en de carpaccio. Mijn vrouw heeft ook genoten van het proefkonijn menu. We komen zeker terug.

Eindcijfer 9,2
  13. van lent

Voor mij de eerste keer in de Open Keuken.

Een geweldige ervaring.

Gezellige sfeer met voldoende ruimte tussen de tafeltjes.

Het eten geweldig en alle negen hadden we wat anders.

Ook de twee kinderen hebben ervan genoten.

We komen beslist nog eens terug.

Chapeau!

14. tjarda

Mooi en sfeervol restaurant.

Ben er een paar keer geweest. Elke keer was het gezellig. Bediening goed en het eten toppie.

Alles goed verzorgd.

Een aanrader...ook met de feestdagen!

15. G.S.

Al een paar keer heerlijk gegeten bij Restaurant De Open Keuken: een echte aanrader voor culinaire hoogstandjes voor een schappelijke prijs.

Het restaurant is smaakvol ingericht, er is een uitgebreide menukaart en de bediening is vriendelijk en beleefd.

Ga zo door Master Chief Alex!

16. martijn

Laatst gaan eten met de familie.

Viel zwaar tegen, we waren met 15 pers. Eten was koud en soms niet gaar. Vond de prijs te duur.

Eindcijfer 4,2
    Eten & drinken 4
    Sfeer 5
    Service 5
    Prijs / kwaliteit 4
  17. Angela

Ik kom al bij de Open Keuken van begin af aan, het heeft me nog nooit teleurgesteld en het is mijn absolute favoriet!

Elke Kerst met de hele familie is een groot genot!
    Ik ben gek op het eten en de smaak vind ik perfect!

De bediening heel vriendelijk, het restaurant heel sfeervol leuk ingericht (mijn opa en oma als schilderij hangen er).
    Ik kan er echt genieten, rustig zitten zonder me opgejut te voelen door bediening die het liefst het tafeltje weer leeg heeft voor de volgende gasten... heb ik vaker meegemaakt bij restaurants in de buurt!

Ook de catering is net zo top als het eten in het restaurant!

Nog nooit, maar dan ook nooit 1 fout meegemaakt met het eten, terwijl toch echt bijna overal waar we zijn geweest of komen altijd wel iets niet zo is als we vroegen...

Alex tot de kerst, gezellig weer!

Eindcijfer 9,9
  18. M.C.

Leuke, gezellig en sfeervol restaurant. Ervaren bediening met goede manieren en etiquette, en voldoende snel.

Wat erg leuk is, is het proefkonijnenmenu, waarbij men verrast wordt door de kok.
    Het maandmenu is iedere maand anders en ook de kaart is niet te groot, maar zeker niet te beperkt.
    Kwaliteit van het eten is altijd meer dan goed, en de prijs daarvoor is zeker redelijk te noemen.

Ook de chef komt na het koken nog even de tafels langs om eerlijk en oprecht te vragen hoe het was. Erg professioneel en een goede aanrader.

Eindcijfer 10
  19. jaye

Jazeker het eten is goed, de bediening top... maar de kaart is niet erg groot en goedkoop is toch iets anders.

Eindcijfer 7,8
    Prijs / kwaliteit 6
  20. Jeroen

Ik heb vorig jaar gegeten in de Open Keuken. Erg lekker. Ondanks dat het restaurant dicht bij de zee is gesitueerd toch voor het vlees gegaan.. Heerlijk! Ook het toetje was verrukkelijk... Terwijl ik dit zit te typen realiseer ik me dat ik te lang niet geweest ben...

Gastheer Alex, tot snel!

21. Shirley

Als je gezellig, lekker en betaalbaar wil eten, is de Open Keuken een echte aanrader!

Het is er heel gezellig, goede en vriendelijke bediening en het eten is echt heerlijk.

Ik zou alleen wel reserveren van te voren, aangezien het altijd erg vol zit.

Eindcijfer 9,5
  22. Patricia

Ik was met 9 personen wezen eten en we hebben alle 9 heerlijk gegeten. Ik had het proefkonijnen menu en dat was verassend lekker. De bediening was ook geweldig en dat terwijl het hele restaurant vol zat. Toppie!

Eindcijfer 9
  23. Nico en Jolanda

In één woord: zalig!! Proefkonijnenmenu is een aanrader. We gaan zeker nog een keer terug. Dank jullie wel voor de gezellige avond en het lekkere eten.

Eindcijfer 9,6
  24. loes

Als je nou echt eens lekker wilt gaan eten, moet je zeker hier wezen. Een goede tip: het 5-gangen proefkonijnenmenu!Stoerheid wordt beloond, het is altijd heerlijk!!!

Eindcijfer 9,6