Vanaf Beverwijk CS ligt ’t Gildehuys op loopafstand. Als u uit het station komt, loopt u rechtdoor langs de vijver (vijver aan uw linkerhand). Aan uw rechterhand bevindt zich de Rabobank. Vervolgens loopt u rechtsaf de Koningsstraat in (dus niet de hoofdstraat, de Breestraat) en gaat u bij de Zeestraat linksaf. Dan gaat u de eerste straat rechtsaf, de Baanstraat. Als u deze straat blijft volgen komt u vanzelf aan uw linkerhand ’t Gildehuys tegen.
Heerlijk gegeten, super vriendelijk personeel en prima sfeer. Altijd fijn om heen te gaan!
| Eindcijfer | 10 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Via de website van Kennemer theater is onze keuze op dit retaurant gevallen.
Lekker gegeten, moesten wel een drankje of twee afslaan omdat we de laatste slok net hadden doorgeslikt.
Het menu is niet erg uitgebreid, maar wel goed.
Aanrader, maar een dompertje vond ik wel dat er teveel werd berekend.
Drie wijn, drie bier en een frisdrank was berekend.
Twee wijn, twee bier en twee frisdrank gedronken.
Het ging om slechts drie euro, maar wel een beetje slordig.
| Eindcijfer | 7,7 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Hier kun je niet rustig met vrienden uit eten. Voortdurend word je conversatie onderbroken door serveersters, die steeds maar bij willen schenken zelfs als je glas nog niet leeg is. Onze BoB werd in tien minuten vijf keer verzocht of hij nog iets wilde drinken. Gauw maar iets besteld om van het gezeur af te zijn.
Voor ons eens maar niet weer.
| Eindcijfer | 6,6 |
| Eten & drinken | 7 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 4 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Omdat we 25 jaar geleden ons huwelijksfeest in 't Gildehuys hebben gevierd, hebben we er onlangs via een cadeaubon gegeten. Erg lekker, prima keuken, lekkere wijn, prima sfeer.
Een aanrader.
| Eindcijfer | 8,1 |
| Sfeer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Na de verbouwing (nog maar) 1 keer geweest. Heerlijk gegeten. Mooie wijnkaart en goede ambiance. Was 'n top avond!
| Eindcijfer | 8,5 |
| Eten & drinken | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Via de website van het Kennemer Theater hier terecht gekomen om een hapje te eten voor de voorstelling. Prima eten, vriendelijke bediening. We komen beslist nog eens terug.
| Eindcijfer | 8 |
| Sfeer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Prima keuken, het kostertje goede prijs kwaliteit verhouding.