15Family in Beverwijk is een eerlijk eethuis, erg klantvriendelijk en bereiden de snacks perfect en hebben erg veel verstand hoe ze een zaak moeten runnen.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Het is echt heerlijk om bij Family te eten. Goede service en voortreffelijke menu's om mee te nemen of om gezellig daar te kunnen blijven eten.
De bediening is uitstekend en vriendelijk.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Er is een goeie service en alles wordt goed geregeld.
Altijd vriendelijke mensen.
Gezellige tent.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Mijn ervaring is dat het personeel zeer vriendelijk is. De kwaliteit van de maaltijden is prima, aan de inrichting van de zaak is ook aandacht besteed. Een aanrader dus wat mij betreft!
| Eindcijfer | 8,5 |
| Eten & drinken | 9 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Ik vind de Family hartstikke gezellig. Ik kom er elk jaar met mijn vader, broertje en zusje! De sfeer is leuk en de service is goed!
Groetjes!
| Eindcijfer | 7,4 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Kom er al jaren. Altijd leuk en gezellig. Kwaliteit is ook prima.
| Eindcijfer | 8,9 |
| Eten & drinken | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Ik vind de Family een prima voedselketen maar die in Beverwijk is een flop! Ze vergeten dingen en de porties zijn super klein. Het personeel is vaak erg sjagrijnig. De snacks zijn wel lekker maar dat zijn ze ook bij de andere Family.
| Eindcijfer | 4 |
| Sfeer | 3 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
Ik vind het een leuke uitstraling hebben, ze hebben ook lekkere snacks. Alleen bij grote meeneem bestellingen vergeten ze vaak snacks. Dit is mij al een aantal keer overkomen.
| Eindcijfer | 7,8 |
| Sfeer | 8 |