Eet.nu

Nederlands
Rating
8,2

1. J.Lankhoorn

9 dec met de familie wezen eten, zes personen in totaal. Bijna iedereen had iets anders besteld en een ieder was zeer te spreken over de smaak van het eten. Persoonlijk heb ik nog nooit zo genoten van de Tournedos 'Stroganoff' zoals hij bij hun werd opgediend. Met andere woorden. Kom ik in de buurt dan ga ik zeker weer. Klasse.
    J.Lankhoorn.

Eindcijfer 8,7
  2. Rick

Vorige week met vrienden wezen eten. Super avond. Alle gerechten waren weer super bereidt en ook de wijn was zeer goed. Op dit moment is het wild tijd en is de fazant de grote aanrader. Bediening is professioneel.

3. van Lindenboom

Zeer goede tent, leuk personeel goed eten! En een goede mooie sfeer!! Gegroet familie Lindenboom

Eindcijfer 8,5
  4. Geert Warrink

Klassiek restaurant - klassieke inrichting. Vegetarisch menu was minimaal. 2 kaaskroketten (prima van smaak!) met een bedje.

Van aardappelpuree en gebakken aardappeltjes, boontjes, worteltjes/peultjes voor € 17,50 is redelijk aan prijs. Gebakken brie met dezelfde bijlage was iets beter.

Professionele bediening!

Eindcijfer 7,2
  5. Martijn

Afgelopen zondag in de Pilaren wezen eten. Gezellige sfeervolle tent met een goede kaart. Als voorgerecht tomaten soep. Heerlijk, een echte aanrader. M'n vriendin nam de carpaccio van ossenhaas en salade, ook deze was zeer lekker.

Als hoofdgerecht namen we samen de tournedos stroganoff aan tafel bereid. Was ook helemaal top en zeker niet weinig.

Bedankt voor deze heerlijke avond en we komen zeker nog eens terug.

6. Elly B

Zaterdag 11 dec. hebben wij in de Pilaren gegeten. Ik was er al heel lang niet meer geweest en ik kan zeggen dat het eten en de bediening uitstekend was. Qua sfeer was het geweldig, mede door de prachtige kerstversiering. Ik kan iedereen aanbevelen om daar eens naar binnen te lopen.

Eindcijfer 10
  7. Natasja

Ga maandelijks uit eten in de Pilaren. Wat een goede tent. Super eten en goede bediening. Aanrader is het broodje Vitello Tonato en de Varkenshaas Saté met kroepoek en atjar. Als je hier eenmaal gegeten hebt kom je zeker nog eens terug.

8. Pieter

Vandaag wezen eten in de Pilaren. Wat een toptent. Echt geweldig. Goede bediening en top koks. Kom zeker nog een keer langs.

Eindcijfer 9
  9. Gerrit en Anneke Feitsma

Weer wezen eten bij de Pilaren in Bergen (NH), maar dit keer viel het ons erg tegen.

We kregen p/p 6 spruitjes en ca. 12 frietjes en de helft van het vlees bij het gerecht. Ook waren ze onze "3 jarige attentie" vergeten. Het was lekker, maar erg weinig, kortom het viel ons dit jaar erg tegen! Recessie is duidelijk toegeslagen! Voortaan zoeken we een ander restaurant voor ons "feestje".

Reactie van restaurant De Pilaren:

Bedankt voor de opbouwende kritiek, we hadden bij de bakker een marsepeinen schildje willen bestellen met 3 jaar erop, maar de bakker was zaterdag 2 jan. dicht. Pech, we konden u dat niet melden omdat u steeds samen aan tafel zat en het een verrassing moest zijn, vandaar, met de garnituren is het even fout gegaan, we serveren altijd gebakken aardappeltjes en warme groenten, daarvoor onze excuses, sla doen we nu alleen zomers, want in de winter werd het steeds niet opgegeten, en dat is zonde.

Ik vind het jammer als ik vriendelijk vraag of u nog ver weg moet met dat rot weer,u deze teleurstelling niet even aan mij meldt, dan kunnen we het altijd nog herstellen.

Vriendelijke groeten.

Ad Besseling.

Pilaren Bergen.

Eindcijfer 3,2
  10. Cher

Cher - Tweede Kerstdag voor het eerst in het restaurant met de pilaren in Bergen gegeten. Het meest saaie en karige Kerstdiner dat wij ooit buiten de deur kregen voorgeschoteld: een stukje vlees-een bakje aardappeltjes en een bakje groente. Hier wordt niet met liefde gekookt en de prijs staat totaal niet in verhouding met hetgeen ons werd geserveerd. Voor ons dus de eerste, maar gelijk ook de laatste keer dat wij hier waren.

Eindcijfer 5,2
  11. jantina

Een restaurant waar nooit meer iets mag veranderen. Ik kom er al sinds mijn vierde jaar (met mijn ouders natuurlijk) en het is gelukkig steeds zo gebleven. De keuken is eveneens heerlijk traditioneel en eerlijk. Legendarisch is de Boeff Stroganof.

Eindcijfer 8
    Prijs / kwaliteit -