Eet.nu

Nederlands
Rating
9,1
Ambiance
Hip, romantisch, rustig en zakelijk
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang
Voorzieningen
Wi-Fi

1. jansen

Wij hebben er van de week heerlijk gegeten met 6 personen.
    Een heerlijke sliptong en mooie nagerechten. Echt super en een aanrader in Bergen, leuk, klein en gezellig.

Eindcijfer 9
  2. olga

Helemaal top, voor iedereen die van lekker eten houdt en een huiselijke sfeer een aanrader.

Eindcijfer 10
    Sfeer -
    Service -
    Prijs / kwaliteit -
  3. Erika en John

Prima en eerlijk eten. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Fijne bediening.

Eindcijfer 9,2
  4. Meta

Sinds een maand of 2 is hier ook een bistro en dan niet alleen voor hotelgasten.

Wij hebben er een week of 2 geleden gegeten op een zondagavond. 't Was niet druk, des te meer aandacht. We hebben top gegeten en voor de T-bone liefhebbers: hier staat ie op de kaart! Ambiance is erg gezellig en huiselijk; kortom voor herhaling vatbaar.

Eindcijfer 7,5
  5. Judith Popovits

helemaal top!

Eindcijfer 10
  6. ries en joyce

Wij hebben een verblijf van 2 dagen in dit hotel genoten. Het restaurant van dit hotel is zeker aan te bevelen...Ze hebben echt een top-kok en wij hebben enorm genoten van het uitgebreide en gastronomische menu. De gerechten waren echt met zorg en liefde bereid en de borden zeer mooi opgemaakt. De inrichting is modern chic en passend bij de uitstekende kwaliteit van het eten!

Eindcijfer 9,8