We hebben er lekker gegeten. Vriendelijk en aardig personeel.
Vlotte bediening, echt een aanrader om daar een hapje te gaan eten.
Haike.
| Eindcijfer | 8 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Wat een waardeloze tent! Bitterballen en dergelijke waren vies en je moest er ook nog 1euro per stuk voor betalen. Brood met kruidenboter was ook niet lekker, boter was ranzig en brood oud. Alles werd geserveerd in kapotte schaaltjes. Vloer en tafel waren heel erg vies en er hingen spinnewebben achter de verwarming. Ik kom er nooit meer! De bediening droeg witte sportschoennen onder hun zwarte sloof en waren niet aardig.
| Eindcijfer | 1,1 |
| Sfeer | 2 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
Waardeloos. Heel lang wachten tot je uberhaupt gezien wordt zodat je drankjes kan bestellen. Daarna tosti's die wederom na lang wachten kwamen. Even gevraagd om de tomatenketchup, geen probleem, deze kwam gelukkig voordat de tosti koud was. Echter daarna de rekening...3x ketchup 2,25 euro? Enige positieve aan deze belevenis was de ligging.
| Eindcijfer | 1,4 |
| Sfeer | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
Erg lekker gegeten garnalen cocktail en de uiensoep erg lekker ook een aanrader de sparribs en de snitzel allemaal erg lekker frites zitten erbij maar op de vraag of dit ook gebakken aardappels konden worden oh dat geen probleem doen we voor u. Dus service is oké!
Aardig en vriendelijk personeel een adres om naar toe te gaan! Een geslaagde avond dus! Wat ik miste was muziek op het terras maar als dat het enige is :-)
| Eindcijfer | 8,9 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
We zijn er op verschillende tijden van de dag geweest en de sfeer was elke keer prima.
De bediening was netjes en correct en zeer behulpzaam.
Toch een minpuntje....de appeltaart was te warm (heet) en het vlees nog iets te rauw, vooral de kipfilet mag iets langer in de pan. Verder was het heerlijk.
| Eindcijfer | 7,3 |
| Eten & drinken | 7 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
na een klacht over onze hoofdgerechten.wat smakeloos was en niet voldeed wat op de kaart werd gesuggereerd. het personeel liet onze tafel gelijk links liggen.pas na tussenkomst van de eign.die wij zelf gingen opzoeken,werd enige actie ondernomen,maar kon bij ons de slechte smaak niet uit de mond nemen.
| Eindcijfer | 1,5 |
| Sfeer | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
Mooie uitkijk op de zee, gezellige serveersters en een leuke barman.
| Eindcijfer | 9,3 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
is gewoon super lekker eten:D