50Ga hier regelmatig patat halen, altijd erg lekker! Fijn dat je er ook kan zitten en andere dingen (als broodjes gezond en ijsjes, enz) kan halen. De wachttijden zijn altijd wel erg lang, maar het is dan ook altijd erg druk.
| Eindcijfer | 7,9 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Dit is een uitstekende snackbar. Hij steekt ver uit boven het gemiddelde. De prijs 'beste snackbar van Gelderland' kan ik me voorstellen.
De eigenaren zouden wat vrolijker kunnen ogen, maar verder is het uitstekend!
| Eindcijfer | 8,4 |
| Eten & drinken | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Het is er vaak zeer druk, waardoor er soms nog wel eens wat wordt vergeten. Ook zijn de wachttijden echt veel te lang, het is niet ongebruikelijk om 40 minuten te moeten wachten op een zeer simpele bestelling, dit heeft niks met "fastfood" te maken.
Aan de service en kwaliteit doet dit niets af, maar men zou hier echt iets aan moeten doen, en de producktiecapaciteit verhogen!
| Eindcijfer | 7,2 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Topsnackbar!
Waren er maar meer eigenaren die zo veel hart voor hun zaak hebben!
Eten is prima, hygiene zeer goed, personeel vriendelijk, 's zomers super lekker ijs en ga zo maar door!
Is in geen enkel opzicht te vergelijken met de Molenhoek van vroeger!
| Eindcijfer | 9 |
| Eten & drinken | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Wij komen vreselijk regelmatig in de Molenhoek van alles eten.
En dat zegt al genoeg denk ik. Dat je af en toe lang moet wachten zegt ook genoeg, want de kwaliteit van het eten is heel goed en de meeste mensen weten dit ook. En dat je lang moet wachten is dan inherent eraan, zeg maar.
De bediening is prima en allemaal even vriendelijk. Zeer zeker ook de eigenaren.
Wij zijn vol lof en na ong. 2,5 jaar weten we gewoon dat dit zo blijft hier. Petje af. Deze zaak is de beste van de hele omgeving.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Eigenaren houden alles goed in de gaten en zijn erg perfectionistisch. Dat is te merken aan de keurige inrichting, alles fris en schoon, de goede bediening en het allerbelangrijkste; het eten is echt heerlijk.
Aanrader in de zomer is het zelfgemaakte ijs. Ook de menu's zijn echt heel lekker en uitgebreid.Een echte topper!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Prima zaak, sinds een jaar of zo ook glutenvrije producten o
in 't assortiment, dus zelfs mensen met coeliakie kunnen hier uitstekend terecht.
Alles ziet er top uit, schoon en fris.
De oude molenhoek kon je roken dat was echt een voordeel... maargoed daar kan deze nieuwe zaak weinig aan doen aan het rookverbod,, verder breed assortiment, goede sfeer, top kwaliteit en normale prijs.
Molenhoek jullie hebben er weer klanten bij! Mijn complimenten.
| Eindcijfer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Heb er al diverse keren gegeten met vrienden en vriendinnen. Allemaal zijn ze super enthousiast. Gezellige sfeer, frisse moderne uitstraling en de bediening gáát er hélemaal voor en is top. Wij hebben er steeds voortreffelijk gegeten. En vanwege het zéér gevarieerde aanbod kunnen wij er nog een héle tijd vooruit.
En wat 'Bennekomer' zegt: volgens mij kun je het bij hem nooit goed doen.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Eerste indruk zeer goed, haal elke week hier friet. de eerste weken was het eten er erg goed. later werd het steeds drukker heb een s3 kwartier op mijn eten gewacht.
we hebben ook al eens een verbrand broodje hamburger gehad kwalieteit word minder de eigenaren moeten minder in de zaak gaan staat hebben hun beste uistraling wel gehad.
| Eindcijfer | 3,6 |
| Eten & drinken | 3 |
| Service | 2 |
| Prijs / kwaliteit | 3 |
mijn moeder had eenkado-bon gewonnen van deze zaak ,heteten was heerlijk,de zaakzag e heel verzorgduiten we werden keuig behandeld,klasse hoor
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Schitterende zaak. Heb ook nog de oude molenhoek meegemaakt, maar gelukkig is die weg en een top zaak er voor terug. Met een mooi frisse bediening en interieur. En wat B. zegt niets van aantrekken want die krijgt waarschijnlijk thuis niks te eten
| Eindcijfer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Top snackbar:-D goed schoon en goede structuur in het bedrijf!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
leuk zo,n nieuw zaak in bennekom moeten nog een hoop leren om om te gaan met klanten eten is matig en de prijzen bizar zelfs de eigenaar kan geen lach van af ga zo door en 2009 word niet gehaald
| Eindcijfer | 2,6 |
| Eten & drinken | 3 |