Eet.nu

Keuken
Nederlands
Rating

1. danny

Ik kom regelmatig in Medemblik. Heb er lekker gegeten, werd door een spontane vrolijke jongen geholpen die erg veel zin in zijn werk had. Het eten was lekker, bediening was snel en het was schoon.

Groeten.

D. Gouw.

Eindcijfer 9,2
    Eten & drinken 9
    Prijs / kwaliteit 9
  2. De Toekmst Bouw

Lekker eten, af en toe wat weinig, maar goud.

Eindcijfer 7,4
    Eten & drinken 8
    Sfeer -
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 7
  3. willy

Bedroevende ervaring. Heb nog nergens in mijn leven zo slecht gegeten.

Met de gebakken mosselen kon ik een ruit ingooien, de groenten was een allegaartje, wat half ontdooid en klef op tafel kwam. De gebakken aardappelen, hadden 10 seconden op een grillplaat gelegen en waren net als de groenten volstrekt zoutloos en koud.

Ook de bediening is om te huilen, of je moet het normaal vinden dat degene die de bestelling opneemt, ondertussen ook luidkeels een gesprek voert met een collega over trivialiteiten.

Eindcijfer 2
    Eten & drinken 1
    Sfeer 4
    Service 4
    Prijs / kwaliteit -
  4. frans

Prijs /kwaliteit zeker goed. Vlug bediend, vriendelijk personeel. Geen echte" belevenis " maar alles goed aanvaardbaar.

Eindcijfer 7,9
    Eten & drinken 8
    Sfeer 7
    Service 8
    Prijs / kwaliteit 8
  5. gerard

Ik heb er deze week gegeten met mijn gezin.

Mijn vrouw had een geitenkaas salade en de jongens hadden de eigengemaakte friet.
    Zelf had ik een biefstuk menu waarvan je merkt dat ze veel op hebben met het eten.

De groenten waren vers gekookt. De salade zag er goed uit.
    Het was niet afgeraffeld, ondanks dat het er erg druk was.

Het personeel was erg vriendelijk en niets was hun teveel.

Het woord cafetaria is hier niet op zijn plaats, grote kwaliteit.

Wij komen zeker terug.

Al is het alleen maar voor de eigengemaakte friet.

Onze complimenten.

Eindcijfer 9,9
    Service 9
  6. maarten

Leuk personeel maar, werken veel te hard. Je kan zien dat ze aan vakantie toe zijn.

Tent ziet er goed uit, verzorgd en netjes.

Het eten is er goed, alsof het met liefde is gemaakt. Vooral de zelf gemaakte patatjes met broodje kaassoufle met pindasaus.

Eindcijfer 10
  7. jannie

zeer goed kom er graag personeel is erg aardig en doet het goed je ziet ze altijd schoonmaken en dat is goed om te zien het ziet er verzorgd uit

Eindcijfer 9,8
    Sfeer 8
  8. Marion

Heel erg jammer dat het er niet zo schoon is als het op het eerste moment lijkt te zijn. Onvriendelijk personeel! Waren erg aan het katten tegen klanten en het duurde lang. Patat was meer dan 2 keer gebakken en dat kan echt niet.

Eindcijfer 5,8
    Eten & drinken 5
    Sfeer 8
    Service 2
    Prijs / kwaliteit 7
  9. matthijsen

je kunt er lekker gezellig zitten de zaak heeft een opknapbeurd gehad het eten is supergoed prijs en voor wat je krijgt is goed bediening was vriendelijk en de zaak oogde schoon
    zeker een aanrader als je eens in andijk bent

Eindcijfer 9,8
    Sfeer 9
    Service 9
  10. Miranda

De zaak heeft een leuke uitstraling en je krijgt waar voor je geld. Lekker veel eten van goede kwaliteit!

Eindcijfer 9,1
    Eten & drinken 9