Op 11.12.09 onlangs mijn verjaardag gevierd, met 5 pers, allemaal Spanje kenners! Het eten was zoals ik kende na 25 jaar in Spanje te hebben gewoond. Fantastico, we hebben gesmuld! Cordero, gambas, etc. Alles zoals ik mij herinnerde van Spanje. Centra ken ik zelf uit de jaren 70, als ik op vakantie kwam naar Holland. De bediening erg goed, ik kom zeker terug!
Viva Galicia! Saludos y Felices Fiestas para todos!
| Eindcijfer | 9 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ik liep CENTRA jaren geleden binnen voor een glaasje rosado. Ben vervolgens een regelmatige klant geworden. Als je binnenloopt vraag je je af of het wel leuk is. Als je 10 minuten binnen zit vind je het geweldig. Na een uur wil je niet meer weg. Telkens weer. Zeer goed eten, vriendelijke, attente bediening, leuke clientele. De PARILLADA DE PESCADO van CENTRA is de beste die je kunt eten, tussen Amsterdam en Malaga.
| Eindcijfer | 10 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
We hebben gisteren met een grote groep gegeten. Héérlijk, overhéérlijk. Heerlijke tapas, grote sardines, van alles en nog wat. Heerlijke zarzuela en paella. Toetjes en alles van uitstekende kwaliteit!
De bediening was idem. Heel aardige mannen die goede service bieden.
Top!
| Eindcijfer | 10 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Een stukje thuisland in het buitenland voor de spanjaarden, eten zeer goed just like spain, bediening losjes, gezellig en je komt er binnen en denkt "wat is dit??" je zit binnen en denkt "toch wel leuk dit rest."
| Eindcijfer | 8,4 |
| Eten & drinken | 9 |