Wij komen hier al vele jaren en blijven met plezier terug komen bij Piccolino. Het eten is altijd goed en de service is altijd vriendelijk. In de zomer kun je hier heerlijk op het terras zitten. Een echte aanrader!
| Eindcijfer | 9,1 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Hier worden keer op keer de heerlijkste pizza's geserveerd! Daarbij is de bediening altijd vriendelijk.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Al ruim dertig jaar fantastiche pizza's in een zeer fijne sfeer!!
| Eindcijfer | 9,6 |
| Service | - |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Wederom een topavond gehad hier! Altijd een gezellige sfeer en lekker eten bij Piccolino!
| Eindcijfer | 9,6 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
De pizza's zijn erg lekker, en in het algemeen tevreden over de bediening. Alleen jammer dat de huiswijn geschonken wordt in kleine sapglaasjes.
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ik ben het helemaal eens met het feit dat de sfeer goed is. Over het eten ben ik niet zo heel erg te spreken. De tomatensaus bij zowel de canneloni als de lasagne waren niet van verse tomaten gemaakt en ik zie toch ook liever verse parmezaanse kaas ipv gedroogde. Verder was het eten erg zout. Het was wel aardig, maar een 9 of 10 vind ik hiervoor zeer overdreven!
| Eindcijfer | 5,9 |
| Eten & drinken | 5 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Erg leuke restaurantje, de carpaccio is heerlijk en groot! Zelfs voor de lowbudget portemonnee (mijnes dus ;)) een echte aanrader!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Vorige week heb ik er een pizza gegeten met vriendinnen, het eten was lekker en het was een gezellig restaurantje :)!
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ik eet er vaak, erg lekkere pizza's en niet duur! Altijd wel een plekje vrij en ook geschikt voor groepen..
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ik kwam er eerst al jaren met me ouders en nu gezellig met me vrienden! Lekkere pizza's en gezellige bediening!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Wij komen hier al regelmatig voor meer dan 20 jaar, en het is nog altijd erg goed en lekker. De huis Calzone kent geen concurentie.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Gezellige tent, leuke muziek en obers en lekker eten!
| Eindcijfer | 9,9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
We hebben gisteravond gegeten bij Piccolino en het eten was zo lekker dat ik besloten heb om dit op internet te zetten! Heerlijk eten en vriendelijke bediening!
| Eindcijfer | 9,9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Een gezellige avond gehad bij piccolino. Lekker eten niet zo duur en een leuke sfeer.
| Eindcijfer | 8,9 |
| Service | 9 |