Eet.nu

6. za: vanaf 18:00
  7. zo: vanaf 18:00
Personeel

1. Arno

Enige tijd geleden met een gezelschap gegeten (de keuken nog bedankt voor het Twitter bericht terug). Heerlijk gegeten en erg verwend gevoel door de aandacht en alle amuses!

De porties van alle gangen zijn perfect op elkaar afgestemd en daardoor zit je de hele avond met een aangenaam vol maar niet overdadig gevoel te genieten!

Door de grootte van ons gezelschap zaten we wel wat klem, het restaurant is m.i. te klein voor zijn terechte ambitie!

Eindcijfer 9,7
    Sfeer 8
    Service 9
  2. Marieke Bakker

Gefeliciteerd met jullie mooie cijfer! Zeer verdiend, we hebben bij jullie genoten, van jullie heerlijke verfijnde gerechten, maar zeker ook van de sfeer, leuke bediening en fantastische wijnen!

Eindcijfer 10
    Sfeer 10
    Service 10
  3. Desiree Bakker

Echt hartstikke top. We hebben genoten! Huisgemaakte rauwe tartaar, zwezerik, lamsrug, kazen. Eigentijds Frans, met gebruikmaking van Noord-Hollandse seizoensproducten. Bereiding perfect! En dat mag ook verwacht worden van chefkok Rogier van Dam, die een Michelin ster verdiend heeft toen hij chefkok was bij de Posthoorn in Monnickendam.

De bediening is enthousiast en gastvrij. De sommelier is kundig in haar adviezen voor bijpassende wijnen. De wijnkaart is erg interessant voor wijnliefhebbers.

Eindcijfer 9,9
    Sfeer 9