Wij hadden een bedrijfsuitje, het begon al bij binnenkomst. Zeer onvriendelijk werden wij tegengehouden er waren al een paar collega's naar boven en wij wisten het thema niet, wel de bedrijfsnaam. Dan bestel je een cocktail toppers wordt er gezegd dat is alleen beneden, wat een onzin dan ga je hem halen beneden. Van tevoren waren er 2 die dieet wensen hadden, dit was op tijd doorgeven. Die moesten erg lang wachten waardoor de rest uit beleefdheid ook maar wachtte. Het menu was niet in verhouding, ook niet tot de prijs. Hoofdgerecht vlees was koud. Toetje was vreselijk weinig .
Toiletten 1 dames en 1 heren, dit is veel te weinig, we stonden in een rij te wachten. Wij waarderen wat ons bedrijf voor ons doet. Wat we er voor kregen daar klopt helemaal niks van. Bediening heel erg onvriendelijk op een enkeling na.
| Eindcijfer | 1 |
| Eten & drinken | 1 |
| Sfeer | 1 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | - |
Wat hebben wij heerlijk zitten eten zeg! Moesten helaas weg voor Cirque du Soleil, anders hadden we nog meer besteld. Echt verschil met alle uit de grond schietende onbeperkte sushi restaurants. Je proeft kwaliteit. Daar betaal je uiteraard ook voor. Prijs mag iets minder of porties iets groter. Entourage was ook super! Erg rustgevend. Zou graag 1 vestiging in de buurt van Rotterdam/Dordrecht willen hebben.
| Eindcijfer | 8,6 |
Beste Jorn,
Wij reageren even via deze weg. Allereerst hartelijk dank voor uw commentaar ten aanzien van ons restaurant.
Wij zijn sinds vorig jaar september gestart in deze nieuwe en fantastische onderkomen aan de levendige Arena Boulevard en hopen qua onderkomen, eten en service, één van de paradepaardjes van het nieuwe Amsterdam Zuidoost te worden. Ook op evenementendagen (bijvoorbeeld tijdens concerten in de HMH / ArenA / Ziggo Dome) willen wij de kwaliteit leveren die wij op normale dagen leveren, door de gewone menukaart te gebruiken.
Het gaat ons dan ook zeer aan ons hart dat u niet tevreden was over de kwaliteit van het eten en het handelen van de bediening. Ook de lange wachttijd is bij ons niet gebruikelijk en iets waar wij in de toekomst zeker extra aandacht zullen besteden tijdens drukke evenementendagen.
Zoals ik al aangaf zijn wij continue bezig om onze kwaliteit in eten en service te verbeteren en onze prioriteit ligt op dit moment dan ook bij het waarborgen van onze kwaliteit op drukke dagen.
Bij deze wil ik u dan ook een dinercheque aanbieden ter waarde van 50 euro, zodat u met twee personen bij ons kunt komen dineren op een door u te kiezen dag.
Wij hopen u binnenkort nog eens te mogen verwelkomen.
Graag ontvang ik uw reactie op: info@ichi-e.nl.Met vriendelijke groet,
Daphne Koekkoek
Assistent Bedrijfsleider ichi-E
| Eindcijfer | 8,9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Slechste ervaring ooit!
Het positieve is de sfeer.. super mooi gebouw! Alleen hierbij is wel echter alles gezegd.
De bediening liet zwaar te wensen over.. bediening was zelfs onbeleefd. Het eten kwam niet tegelijkertijd. Uiteindelijk hebben we voor hoofdmaaltijd + voorgerecht 2,5 uur gewacht. Deels onze gerechten werden tevens vergeten. Waarop weinig begrip van de bediening.
Het eten was tevens erg weinig en smaakte niet speciaal. Kortom bezoekje waard om de inrichting te bekijken en daarna ergens anders eten.
| Eindcijfer | 1,5 |
| Eten & drinken | 1 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
Beste sushi die tot nu toe in Amsterdam heb gegeten. Top kwaliteit! Hapjes zijn allemaal hartstikke lekker. Heel erg fijn ook dat er duurzame vis gebruikt wordt. Echt een aanrader.
| Eindcijfer | 8,2 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijke bediening.
Tip; laat gewoon wat op tafel zetten...er wordt keurig gevraagd waar je niet van houdt en de lekkerste gerechtjes komen op tafel. Tegenover de HMH dus prima te combineren voor een avondje uit. Komen zeker nog eens terug.
| Eindcijfer | 9,2 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Het eten was super lekker en vers. Goeie service bediening neemt de tijd om je zo goed mogelijk te helpen en waren heel vriendelijk. Kan niet wachten op de opening van sake lounge.. Zeker de moeite waard om terug te komen.
| Eindcijfer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Sushi in een 'nieuw jasje' zoals de ober dat zei. Hij heeft ons met een aantal gangen erg weten te verrassen. Ik kom hier zeker nog eens terug!
| Eindcijfer | 8,5 |
| Sfeer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Super lekker gegeten! De vriendelijke ober heeft ons allerlei kleine gerechtjes laten proeven en dit was erg lekker!
De bediening was goed en snel, en de prijs viel uiteindelijk ook reuze mee (4 kleine gangen voor € 26 incl. Drankjes).
Zeker een aanrader!
| Eindcijfer | 8,3 |
| Sfeer | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Dit nieuwe restaurant is echt een aanrader! Wij hebben hier met een groep gegeten en konden moeilijk kiezen van de uitgebreide kaart. De vriendelijke ober heeft ons goed geadviseerd en we kregen de heerlijkste gerechtjes. Met name de new style sushi was top. We komen allemaal zeker terug!
| Eindcijfer | 8,6 |
Zeker geen aanrader.
Is duur voor wat je van terug krijgt. Dus weinig en kwaliteit niet echt super. Je kan beter naar een all-you-can eat gaan.
Frisdrank niet eens uit een flesje, voor de prijs wat je er voor betaalt is zeker niet waard. En je moet dubbel je drinken vragen. Eerste keer vragen en tweede keer voor om te herinneren. SLECHT!
Vind het erg onbeleeft als je de rekening vraagt en ze staan gewoon aan tafel te wachten tot dat je betaald. We rennen heus niet weg.
Warme gerechten op de lopende band, niet nemen, vers laten bestellen bij de ober, dit zei de bazin tegen chineze kennis.
Nog pluspunten? Jawel, alleen de mooie interieur, de rest gewoon weg blijven.
| Eindcijfer | 3 |
| Eten & drinken | 3 |