Eet.nu

Frans
Omgeving
In het centrum
Ambiance
Klassiek, gezellig, huiselijk, hip, romantisch, luxe en rustig
Diëten
  6. za: 17:30-22:00
  7. zo: 17:30-22:00
Personeel
Parkeren

Betaald parkeren voor de deur of in de nabije omgeving.

OV

Tram lijn 2 halte voor de deur.

Omschrijving

Restaurant Pompidou is gelegen in het bruisende Amsterdam Zuid.

Het vernieuwde restaurant ademt een moderne sfeer, één waar iedere gast - zakelijk en privé - zich thuis zal voelen.

Wij verwelkomen u in een warme ambiance; gastvrijheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.
De gerechten van chef-kok Vincent Splinter kenmerken zich door het gebruik van dagverse seizoensproducten. De basis is de Franse keuken met een Mediterrane touch.

De overzichtelijke wijnkaart zal de wijnliefhebbers zeker verrassen. Naast een bijzonder aanbod aan wijnen per fles, schenken wij ook diverse wijnen per glas zodat u deze kunt combineren met uw gerechten.

Omringd door kunst kunt u genieten van wijnen en spijzen!

1. Stijntje

Vriendelijke bediening met een persoonlijke noot. Goed advies in wijnen. Het eten was lekker. Ik ga zeker nog eens terug. Nog een compliment, ondanks het reserveren via een Goupon, was het eten net als a la carte. Daar kunnen veel restaurants nog een puntje aan zuigen.

Eindcijfer 7,7
    Eten & drinken 8
    Sfeer 8
    Service 9
    Prijs / kwaliteit 7
  2. Menno

Heerlijk gegeten. Gezellige sfeer en zeer gastvrij. Andere gasten hadden het ook naar hun zin, zo te zien. Prijs kan ik niet zo goed beoordelen, maar leek mij prima. Ik vond het niet duur, zeker voor wat we kregen. Ik ga zeker nog eens terug.

Eindcijfer 8,6
    Eten & drinken 9