Ook mijn ervaring is minimaal. Mijn partner heeft een tapas bon van €45,00 euro gekregen voor zijn verjaardag. We gingen een dagje naar Amsterdam en wilde daarom graag de bon hier opmaken en hebben we gekozen voor Pica Pica.. Bij binnenkomst bleek het al meteen een verkeerde keus, er zat helemaal niemand!! Heel ongezellig. Het heeft geen sfeer en het personeel doet niet erg z'n best om je een aangename avond te bezorgen. Het eten was niet lekker, beetje gek zelfs. Blauwe saus? Weinig uitleg. Het enige gerecht wat we op hebben waren de patatas... Gelukkig kunnen we er om lachen maar mij zie je hier niet meer terug.
| Eindcijfer | 1,5 |
| Eten & drinken | 2 |
| Sfeer | 1 |
| Service | 2 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
We hebben helaas geen leuke ervaring met dit restaurant. We hadden gereserveerd, maar dat was niet nodig, er zaten slechts 8 mensen op een zaterdagavond. Vervolgens hebben we een lekker wijntje uitgekozen (24,50 euro) maar werd zonder etiket aangeboden. Ook werd de fles niet ontkurkt aan onze tafel. Vreemde uitleg, had met inkoop te maken. We hadden een hemabon t.w.v. 45 euro, maar dat was het niet waard, geen vlees gezien er werd veel gewerkt met champignons. De gerechten werden geserveerd zonder uitleg en als we om uitleg vroegen dan was het antwoord ik denk...... Het was ook geen gezellig restaurant, geen kaarsjes, felle lampen en de afvoerbuizen van de keuken waren te zien. Nee voor ons geen Pica Pica meer.
| Eindcijfer | 4 |
| Eten & drinken | 4 |