Eet.nu

Afhalen en terras
Betalen
Visa Master Card pin

1. Erik

Prima gegeten. De Penne Trulli is een aanrader. Ambiance prima, bediening is goed. Let wel op, betalen kan alleen met cash, geen pin of creditcard (is eigenlijk niet meer van deze tijd). Een pinautomaat zit overigens op loopafstand van het restaurant.

Eindcijfer 8,8
  2. Cora Raaphorst

Wij gaan heel graag op vakantie naar Italië omdat je daar zo heerlijk kunt eten. Maar als het geen vakantietijd is dan is i Trulli een fantastisch alternatief.
    Ik woont in Didam maar als ik in Amsterdam ben ga ik bij i Trulli eten. De kwaliteit is molto buona.

Eindcijfer 9,1
    Service 10
  3. Gerard Reijnders

Wij gaan vanavond voor de , ik weet niet hoeveelste keer eten bij i Trulli en kijk weer uit naar het lekkere eten de fijne bediening en de sfeer
    Een minpuntje : ze hebben pasta a gorgonzola van het menu gehaald
    Voor iedereen die dit leest :GA en SMUL
    ps reserveren is een must

Eindcijfer 9
    Service 10
  4. Kees

Erg goed eten tegen een goede prijs! Vaak wel erg druk waardoor bediening soms iets wat lang duurt.

Eindcijfer 9,3
    Prijs / kwaliteit 10
  5. B

Blijft top.... komen er regelmatig. Inderdaad wel reserveren, want de zaak zit snel vol.

Eindcijfer 8,4
    Eten & drinken 8
  6. Fam. Couenberg

Wij vinden de kwaliteit van het eten en de gastvrijheid helemaal top. Dat is de reden dat wij al jaren vaste klant zijn en diverse etentjes, in zowel zakelijke als prive sfeer, hier regelen. Ook onze gasten zijn altijd zeer enthousiast.

Wel reserveren, want het is er bijna altijd vol.

Eindcijfer 9
  7. Fam Veerman

Vaak gegeten bij I Trulli en nooit teleurgesteld. Gaan vanavond weer genieten van de vele Italiaanse gerechten en niet alleen pizza's. Niet alleen de keuken is top maar het personeel is echt oké. Kom graag met mijn gasten, kennissen en collega's in dit restaurant.... en nog nooit een slechte reactie gehoord in al die jaren dat wij er komem. Reserveren is een must, dat zegt al genoeg.

I Trulli, ga zo door en wij komen zeker weer. Jullie zijn top.

Eindcijfer 8,9
  8. Kaat Franssen

Gister bij Trulli gegeten. Aardig personeel, heerlijk eten.

Jammer genoeg maar 3 tafeltjes buiten, maar binnen is het koel genoeg om van het eten te kunnen genieten.

Een heerlijk bord eten voor een prima prijsje.

Eindcijfer 8,9